Beagle de vânzare

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Beagle, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Beagle


1550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Beagle în viața copilului

Copii care cresc alături de un Beagle se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Beagle în viața familiei

Prezența unui Beagle este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Beagle de vânzare

Beagle: rasa

Este dificil să reziști atracției ochilor maro închis sau de alun și cu expresia moale al unui Beagle. Acesta este un câine fericit, de plimbare și iubitor – caracteristici mai mult decât echilibrate prin natura lor curioasă, determinată și concentrată pe hrană.

Beagle, în general se înțelege bine cu alte animale și prietenii săi umani. Nasul lui este partea cea mai importantă a anatomiei sale, iar capul este întotdeauna coborât la pământ, în căutarea unui traseu interesant de urmat. Câinele din rasa Beagle are aproximativ 220 de milioane de receptori de miros în comparație cu cele 5 milioane de receptori la oameni, ceea ce îi face foarte buni la preluarea mirosurilor.

Este posibil să fi văzut nasul Beagle la lucru pe aeroporturile din alte țări. În 1984, Departamentul de Agricultură al SUA a decis să folosească Beagles pentru a detecta mâncarea de contrabandă care era adusă în Statele Unite pe Aeroportul Internațional din Los Angeles.

Experimentul a fost un succes uriaș. Deoarece era mic, prietenos și drăguț, Beagle nu a intimidat persoanele care se tem de câini și, cu puterea superioară a nasului, a putut să identifice anumite produse alimentare, în timp ce le-a ocolit pe cele care nu erau de contrabandă. Astăzi, membrii „Brigăzii Beagle” patrulează în zonele de revendicare a bagajelor din peste 20 de aeroporturi internaționale și din alte puncte de intrare în Statele Unite.

Datorită dimensiunilor mici și temperamentului blând, Beagle se poate descurca bine în apartamente, dacă familia sa umană este dispusă să îl plimbe afară. Are nevoie de mult exercițiu, aproximativ o oră pe zi, dacă este posibil. Dacă este lăsat singur și nu face exerciții, Beagle poate deveni distructiv.

Beagle: scurt istoric

Originea cuvântului “beagle” este incertă. Se crede că ar putea fi derivat din cuvântul francez “begueule”, care înseamnă gât deschis, sau din cuvântul englez vechi “beag”, care înseamnă mic.

Istoria rasei este de asemenea incertă, deoarece rasele așa cum le știm astăzi nu s-au dezvoltat cu adevărat până în secolul al XIX-lea. Documente grecești de la 400 î.C. descrie câini asemănători cu Beagle, iar romanii ar fi putut să aducă în Anglia mici câini de vânătoare de iepuri cu ei și să-i împerecheze cu câini locali.

Se presupune că William the Conqueror a adus câini Talbot (acum dispăruți) în Anglia în timpul cuceririi normande din 1066. Se crede că acești câini sunt strămoșii raselor Beagle și Foxhound.

Beagle a devenit popular în Anglia foarte devreme în istoria sa. În timpul domniilor lui Edward al II-lea (1307 – 1327) și Henric al VII-lea (1485 – 1509), au fost populari câinii extrem de mici, numiți Glove Beagles. Se presupune că erau suficient de mici pentru a fi ținuți într-o mână. Se mai menționează și despre Singing Beagle, populari pentru vocile lor.

Elizabeth I (1533 – 1603) păstra câini de Pocket Beagle care aveau  înălțimea de doar 23 cm. Acești câini mici au fost folosiți pentru vânătoare, dar au căzut repede în dizgrație pentru că nu erau foarte rapizi.

În anii 1700, vânătoarea de vulpi a devenit populară în Anglia, iar Beagle scăzut în popularitate în favoarea rasei Foxhound. Dacă nu ar fi fost fermierii din Anglia, Irlanda și Țara Galilor, care au continuat să păstreze Beagle pentru a vâna iepuri, rasa ar fi putut dispărea în acel moment.

La mijlocul anilor 1800 Reverendul Phillip Honeywood a adus o pereche de Beagles în Essex, Anglia. Se crede că acești câini sunt strămoșii modernului Beagle. Reverendul Honeywood a crescut acești câini pentru abilitățile de vânătoare, nu pentru aspect. Thomas Johnson, un coleg englez, a fost responsabil pentru reproducerea rasei Beagle pentru vânătoare, cât și pentru aspect.

Cam în același timp, crescătorii americani au început să importe Beagle din Anglia pentru a îmbunătăți aspectul propriilor câini. Multe dintre importurile engleze au fost reproduse la o înălțime medie de 38 până la 43 cm, astfel încât să poată vâna vulpe. Apoi crescătorii americani au început să îi reproducă pentru a fi mai mici pentru vânătoarea de iepuri.

American Kennel Club și primul club de specialitate Beagle au fost fondate în 1884. În același an, AKC a început înregistrarea rasei Beagle.

Beagle: dimensiune

American Kennel Club recunoaște două tipuri de Beagle. Soiul de 33 cm și cel care nu depășește 38 cm. În funcție de înălțimea lor, Beagle cântărește între 8 și 14 kg.

Beagle: personalitate

Beagle este un câine blând, dulce și amuzant. Te va face să râzi, dar de multe ori te va face să plângi din cauza comportamentului său de multe ori obraznic.

Ca orice câine, Beagle are nevoie de socializare timpurie, expunere la mai multe persoane diferite, puncte de vedere, sunete și experiențe atunci când este mic.

Canise și crescători de Beagle

Beagle: sănătate

Beagles sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Boala discului intervertebral: măduva spinării este înconjurată de coloana vertebrală, iar între oasele coloanei vertebrale se află discuri intervertebrale care funcționează ca amortizoare și permit mișcarea normală a vertebrelor. Discurile sunt formate din două straturi, un strat fibros exterior și un strat interior asemănător cu jeleul. Boala discului intervertebral apare atunci când jeleul ca stratul interior iese în canalul spinal și se împinge împotriva măduvei spinării. Compresia măduvei spinării poate fi minimă, provocând dureri de gât sau de spate sau poate fi severă, provocând pierderea senzației, paralizie și lipsa controlului intestinului sau vezicii urinare. Lezarea făcută prin compresia coloanei vertebrale poate fi ireversibilă. Tratamentul se bazează pe mai mulți factori, inclusiv localizare, severitate și durata de timp dintre accidentare și tratament. Deseori este necesară intervenția chirurgicală pentru ameliorarea presiunii asupra măduvei spinării.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Glaucom: Aceasta este o boală dureroasă în care presiunea în ochi devine anormal de mare. Ochii produc constant și scurg un fluid numit umor apos – dacă lichidul nu se scurge corect, presiunea din interiorul ochiului crește deteriorarea nervului optic și duce la pierderea vederii și orbire. Există două tipuri. Glaucomul primar, care este ereditar, și glaucomul secundar, care este rezultatul inflamației, al unei tumori sau al unei leziuni. Glaucomul afectează, în general, un ochi în primul rând, care va fi de culoare roșie, lacrimal, dureros. O pupilă dilatată nu va reacționa la lumină, iar partea din față a ochiului va avea o tulburare albicioasă, aproape albastră. Va avea loc pierderea vederii și, eventual, orbirea, uneori chiar și cu tratament (operație sau medicamente, în funcție de caz).
 • Atrofie retiniană progresivă (PRA): Aceasta este o afecțiune degenerativă a ochilor care în cele din urmă provoacă orbire din cauza pierderii fotoreceptorilor din spatele ochiului. PRA este detectabil cu ani înainte ca câinele să prezinte semne de orbire. Din fericire, câinii își pot folosi celelalte simțuri pentru a compensa orbirea, iar un câine orb poate trăi o viață deplină și fericită.
 • Epilepsie: Beagles pot suferi de epilepsie, care provoacă convulsii ușoare sau severe. Crizele pot fi expuse printr-un comportament neobișnuit, cum ar fi alergarea frenetică ca și cum ar fi urmărit. Crizele sunt înspăimântătoare de urmărit, dar prognosticul pe termen lung pentru câinii cu epilepsie idiopatică este în general foarte bun. Este important să ne amintim că convulsiile pot fi cauzate de multe alte lucruri decât epilepsia idiopatică, cum ar fi tulburările metabolice, bolile infecțioase care afectează creierul, tumorile, expunerea la otrăvuri, leziunile grave ale capului și multe altele. Prin urmare, dacă labradorul tau are convulsii, este important să îl duci imediat la veterinar pentru o verificare.
 • Distichiaza: Această afecțiune apare atunci când un rând suplimentar de gene (cunoscut sub numele de distichia) crește pe glanda uleioasă din ochiul câinelui și iese pe marginea pleoapei. Acest lucru irită ochiul. Distichiaza este tratată chirurgical prin congelarea genelor în exces cu azot lichid și apoi îndepărtarea acestora. Acest tip de intervenție chirurgicală se numește crioepilare și se face sub anestezie generală.
 • Hipotiroidism: hipotiroidismul este o afecțiune a glandei tiroide. Se crede că este responsabil pentru afecțiuni precum epilepsie, alopecie (căderea părului), obezitate, letargie, hiperpigmentare, piodermă și alte afecțiuni ale pielii. Este tratat cu medicamente și dietă.
 • Dwarfism: Aceasta este o afecțiune în care câinele este mai mic decât normal. Această boală poate fi sau nu însoțită de alte anomalii fizice, cum ar fi picioarele extrem de scurte.
 • Sindromul Chinez Beagle (CBS): Aceasta este o afecțiune care se caracterizează printr-un craniu larg și ochi înclinați. Destul de des, câinii cu CBS au probleme cardiace și anomalii ale degetelor.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.

Beagle: îngrijire

O curte împrejmuită este o necesitate pentru un câine precum Beagle. Este un rătăcitor prin natură, așa că în cazul în care scapă – o întâmplare obișnuită cu Beagle – fii sigur că are microcip și poartă etichete de identificare pe guler, astfel încât să poată fi înapoiat la tine.

Tehnicile de antrenament pozitive funcționează cel mai bine, deoarece Beagles se va opri din ascultat pur și simplu atunci când este tratat dur. Majoritatea câinilor din această rasa sunt mai mult decât fericiti să facă orice pentru o gustare delicioasă.

Acesta iubește să meargă la plimbări cu familia sau, și mai bine, o alergare bună pe un câmp pentru a vâna iepuri (nu este recomandat dacă nu ai antrenat câinele să se întoarcă la tine). Îi va plăcea să facă jogging cu tine, dar așteaptă până la 18 luni, înainte de a începe un exercițiu repetitiv ca acesta.

Când este matur, un Beagle poate deveni destul de leneș, mulțumit să stea întins în casă toată ziua și să se ridice doar ca să mănânce. Deoarece aceasta este o rasă predispusă la obezitate, nu lăsa acest lucru să se întâmple.

Magazin online cu produse pentru Beagle

Beagle: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 3/4 până la 1,5 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Beagle: culoarea blănii și perierea

Standardul de rasă pentru Beagle spune că „orice culoare” este acceptabilă. Cea mai frecventă culoare pentru Beagle este tricolorul cu o pată neagră (zona de pe spate), picioarele albe, piept, burta și un vârf alb pe coadă și bronzat pe cap și în jurul spatelui.

A doua cea mai frecventă combinație de culori este roșul și albul cu un model de pete pe față, gât, picioare și vârful cozii. Indiferent de culoarea lui, el are de obicei un vârf alb pe coadă, astfel încât vânătorii să îl poată vedea când vânează în iarba înaltă.

Beagle are o blană dublă, densă, rezistentă la ploaie. Blana trebuie să fie periată cu o perie cu peri medii sau cu o mănușă cel puțin o dată pe săptămână pentru a desface și a îndepărta părul mort și a încuraja creșterea nouă a părului.

Beagle năpârleste, dar pentru că părul este scurt, nu se observă prea mult. Este un câine curat și, în general, nu necesită băi dese.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Beagle: relația cu copii și alte animale

Beagle are o legătură strânsă cu toată lumea din familie, în special cu copiii. Cu toate acestea, el poate fi nebunatic atunci când se joacă, așa că trebuie să fie socializat și supravegheat corespunzător cu copiii foarte mici. În plus, Beagle tinde să fie „scandalagiu”, apucând lucruri, inclusiv mâna ta sau a copilului tău. Ei fac asta în glumă și pot fi instruiți să nu facă acest lucru.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Beagle se bucură de companie și nu îi place să fie lăsat în pace. Un alt câine sau chiar o pisică va ajuta la satisfacerea nevoilor sale.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Beagle de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)