Boxer de vânzare

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Termen estimativ de livrare:
4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Boxer, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Boxer


1850 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Boxer în viața copilului

Copii care cresc alături de un Boxer se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Boxer în viața familiei

Prezența unui Boxer este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Boxer de vânzare

Boxer: rasa

Boxerii sunt câini mari, puternici, musculoși, care arată impunător, adică până când nu te uiți în ochii lor și vezi expresia nevinovată și bucuria vieții reflectate acolo. Din cauza naturii lor jucăușe și a energiei fără limite, el este uneori numit “Peter Pan”. Boxerii nu sunt considerați pe deplin maturi până la vârsta de trei ani, ceea ce înseamnă că au una dintre cele mai lungi perioade de maturizare din lumea câinilor.

Boxerul tipic este inteligent, alert și neînfricat, dar prietenos. El este loial față de familia sa și îi place să se joace cu ei, dar este și dur, mai ales dacă încerci să folosești metode dure de antrenament cu el. Cu nevoi minime de îngrijire și răbdare legendară și blândețe cu copiii, boxerii sunt tovarăși de familie, atâta timp cât li se oferă exercițiile fizice și stimularea mentală de care au nevoie. Dacă ești dispus și în măsură să le oferi un exercițiu adecvat sub formă de plimbări sau curse, se pot adapta chiar la viața unui apartament, atâta timp cât sunt capabili să se apropie de cei dragi.

Boxerii au provenit din Germania și au fost aduși în S.U.A. după primul război mondial. Blana lor scurtă și strălucitoare este izbitoare: galbenă sau brunetă cu marcaje albe strălucitoare. Toți câinii de culoare albă sau predominant albă nu sunt de dorit, deoarece din punct de vedere genetic, surditatea este asociată cu blana albă. Mulți boxeri au cozile ascuțite și urechile tăiate. Dacă urechile nu sunt tăiate, se vor închide.

Boxerii sunt renumiți pentru dragostea și loialitatea lor față de familia lor. De cele mai multe ori, ei nu sunt încrezători în persoanele străinie la început, dar nu vor fi agresivi decât dacă percep o amenințare pentru cei dragi. Boxerii sunt curajoși, fericiți și energici. Aceștia au, de asemenea, un sunet unic “woo-woo”, atunci când doresc ceva sau sunt emoţionaţi. Nu este chiar un lătrat, ci sună mai degrabă ca și cum ar spune “Woo-Woo”, uită-te la mine!

Viața nu este doar o distracție și joc pentru toți boxerii. Datorită puterii și curajului lor, aceștia au o largă utilizare în armată și poliție, precum și în munca de căutare și salvare. Atunci când sunt instruiți în mod special pentru munca de gardă, ei sunt excelenți câini de pază și vor restrânge un intrus în același mod ca un Mastiff. Boxerii excelează, de asemenea, în ascultare, agilitate și “schutzhund” (un eveniment competitiv în trei faze care testează urmărirea, ascultarea și capacitățile de protecție ale câinelui).

Boxerii nu trebuie lăsați în aer liber pentru perioade lungi de timp. Nasul scurt nu răcește eficient aerul cald în timpul verii, iar blana lor scurtă nu menține căldura în timpul iernii.

Boxerul nu este o rasă pentru toată lumea, dar dacă dorești să ai un câine mare căruia îi place să se giugiulească, nu te deranjează balele, vrei să te încânte cu jocul lui de clovn și totuși să fie blând cu copiii tăi, și, mai ales, dacă esti pregătit să il păstrezi într-o conditie fizică și mentală bună, boxerul ar putea fi câinele potrivit pentru tine!

Boxer: scurt istoric

Strămoșul Boxerului a fost Bullenbeisser german (un câine care a fost descendet din Mastiffs) și Bulldog. Bullenbeisser era folosit ca câine de vânătoare de secole pentru a vâna ursul, mistrețul și cerbul. Sarcina sa era de a prinde și ține prada până când sosesc vânătorii. De-a lungul timpului, rasa de câini Bullenbeisser și-a pierdut locurile de muncă pe proprietăți și a început să fie folosită de fermieri și măcelari pentru a păstra și conduce vitele.

Boxerul pe care îl știm astăzi a fost dezvoltat la sfârșitul secolului al XIX-lea. Un om din Munchen, pe nume Georg Alt, a împerecheat o femelă brunetă Bullenbeisser cu un câine local de origine necunoscută. Se crede că acesta a fost începutul liniei care va deveni Boxerul pe care îl știm astăzi.

În 1894, trei germani numiți Roberth, Konig și Hopner au hotărât să stabilizeze rasa și să o pună la expoziție la un spectacol de câini. Aceasta a fost făcută la München în 1895, iar în anul următor au fondat primul Club de Boxeri.

Rasa a devenit cunoscută în alte părți ale Europei la sfârșitul anilor 1890. În jurul anului 1903, primii Boxeri au fost importați în S.U.A. Primul Boxer a fost înregistrat de către Clubul Canin American în 1904, un câine numit Arnulf Grandenz. În 1915, Clubul Canin American a recunoscut primul campion Boxer, Sieger Dampf v Dom, deținut de guvernatorul și doamna Lehman din New York.

Când a izbucnit cuvântul Primul Război Mondial, boxerii au fost înscriși în armată, servind ca câini mesageri, purtând pachete și acționând ca câini de atac și de pază. Boxerii au început să devină populari în S.U.A în anii 1940, când soldații care se întorceau acasă de la al Doilea Război Mondial, au adus cu ei aceasta rasă de câini. Astfel, rasa a fost introdusă la mai multe persoane și, în curând, a devenit un animal de companie preferat, un câine de spectacol și de pază.

American Boxer Club (ABC) a fost format în 1935 și a câștigat acceptarea de către Clubul Canin American în același an. Astăzi, Boxer ocupă locul 7 printre cele 155 de rase și soiuri înregistrate de Clubul Canin American.

Canise și crescători de Boxer

Boxer: dimensiune

Masculii de obicei au o înălțime de 57 – 64 cm și cântăresc aproximativ 32de kilograme. Femelele au de obicei de la 53 până la 60 cm și cântăresc aproximativ 27 de kilograme.

Boxer: personalitate

Boxerul este descris ca un câine de gardă “auditiv”, adică este atent și vigilent. Când nu face pe clovnul, este demn și sigur. El este jucăuș și răbdător cu copii. Străinii sunt întâmpinați cu o atitudine atentă, dar el răspunde politicos unor oameni prietenoși. E agresiv numai în apărarea familiei și a casei.

Temperamentul este afectat de un număr de factori, inclusiv ereditatea, formarea și socializarea. Puii cu temperament frumos sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie deținuți de aceștia.

La fel ca orice câine, boxerul are nevoie de socializare timpurie, expunerea la multe persoane, viziuni, sunete și experiențe atunci când este tânăr. Socializarea te ajută să te asiguri că animăluțul tau crește pentru a fi un bun câine.

Boxer: sănătate

Boxerii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți boxerii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

 • Boxerii sunt în mod special predispuși la dezvoltarea tumorilor celulelor mastocitare, a limfomului și a tumorilor cerebrale. Boxerii albi și cei cu marcaje albe excesive pot fi arși de soare și pot dezvolta chiar și cancer de piele. Dacă boxerul tau are o culoare deschisă, aplică protecție solară pe urechi, nas și blană atunci când merge în aer liber.
 • Stenoza aortică / stenoza sub-aortică (AS / SAS). Aceasta este unul dintre cele mai frecvente defecte cardiace găsite la boxeri. Aorta se îngustează sub valva aortică, forțând inima să lucreze mai mult pentru a furniza sânge corpului. Această afecțiune poate provoca leșin și chiar moarte subită. Este o afecțiune moștenită, dar modul său de transmitere nu este cunoscut în acest moment. De obicei, un cardiolog veterinar diagnostichează această afecțiune după ce a fost detectat un murmur la inimă.
 • Aceasta este o afecțiune moștenită. Inima câinelui, uneori, bate neregulat (aritmie). Acest lucru poate cauza slăbiciune, colaps sau moarte subită. Deoarece este dificil să se detecteze această afecțiune, poate provoca o moarte neașteptată.
 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se potrivește perfect în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia este ereditară, dar poate fi declanșată și de factori de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei dietă cu multe calorii sau răniri. Tratamentul variază de la suplimente care susțin funcția articulară la înlocuirea totală a șoldului.
 • Hipotiroidismul: Hipotiroidismul este cauzat de o deficiență a hormonului tiroidian și poate produce semne care includ infertilitatea, obezitatea, oboseala mentală și lipsa de energie. Blana câinelui poate deveni grosieră și fragilă și începe să cadă, în timp ce pielea devine dură și întunecată. Hipotiroidismul poate fi gestionat foarte bine pastile zilnice.
 • Distrofia corneană. Aceasta se referă la câteva boli ale ochiului care sunt neinflamatoare și moștenite. Unul sau mai multe straturi ale corneei în ambii ochi sunt de obicei afectate, deși nu neapărat simetric. La cele mai multe rase, distrofia corneană apare ca o zonă opacă în centrul corneei sau aproape de periferie. De obicei, acest lucru nu este dureros decât dacă apar ulcere corneene.
 • Toți câinii poartă un pasager mic numit acarian demodex. Femela transmite acest acarian către puii ei în primele zile de viață. Acarianul nu poate fi transmis oamenilor sau altor câini. Acarienii trăiesc în foliculii de păr și, de obicei, nu provoacă nicio problemă. Dacă boxerul tau are un sistem imunitar slăbit sau compromis, cu toate acestea, el poate dezvolta demodicoză. Demodicoza, poate fi localizată sau generalizată. În forma localizată, pe cap, gât și membrele anterioare apar pete de piele roșie, scalabilă, cu căderea părului. În forma generalizată este acoperit întregul corp și afectează cățelușii mai mari și câinii adulți tineri. Câinele dezvoltă o piele neuniformă, pete coapte și infecții ale pielii peste tot în organism.
 • Alergii: Boxerii sunt predispuși la alergii, atât alergii la mediu, cât și alergii legate de alimente. Dacă observi că boxerul tău are mâncărime, se scarpina, du-l la un veterinar.
 • Surzenie: Boxerii albi sunt deosebit de sensibili la surzenie. Aproximativ 20% dintre boxerii albi sunt surzi, iar boxerii albi nu ar trebui să fie crescuți, deoarece genele care provoacă surditate pot fi moștenite.

Magazin online cu produse pentru Boxer

Boxer: îngrijire

Boxerii sunt câini de casă. Nasurile și blana lor scurtă fac ca aceștia să nu fie potriviți pentru a trăi în aer liber, deși se vor bucura de o curte împrejmuită pentru a juca.

Boxerii iubesc să se joace. Pentru menținerea mușchilor tonifiați si pentru a-și satisface nevoia de exercitii fizice, plănuieste să te joci cu ei sau să iesiți la plimbare de cel puțin două ori pe zi timp de o jumătate de oră. Asigurarea exercițiului zilnic este cel mai bun mod pentru un comportament bun. Un boxer obosit este un boxer bun.

Formarea este esențială pentru Boxer. Este atât de mare și puternic încât poate răni în mod accidental persoanele din jur dacă nu este învățat să-și controleze acțiunile. Temperamentul boxerului joacă un rol în formarea sa. Pentru a crește un câine serios este necesară demararea timpurie și folosirea unor metode de formare ferme și corecte, precum și o motivație pozitivă sub formă de recompense, laudă, joc și recompense. Răbdarea este cheia pentru a-ți antrena boxerul.

Boxer: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 2 până la 3 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul. Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Boxer: culoarea blănii și îngrijirea

Boxerii au o blană elegantă și scurtă, cu piele strânsă peste corpurile lor atletice. Blana vine în două culori: cafeniu sau tigrat, cu sau fără marcaje albe. Cafeniul variază de la bronz deschis la mahon.

Semnele albe apar, de obicei, pe burtă sau picioare și nu trebuie să acopere mai mult de o treime din piele. Boxerii fără culoarea albă sunt numiți boxeri simpli. Pe față, boxerul are o mască neagră, uneori cu o dungă albă, sau o flacără, care coboară spre bot. Boxerii nu poartă gena pentru o culoare solidă neagră, așa că nu vei vedea vreodată un boxer negru.

Semnele albe care acoperă mai mult de o treime din corp sunt descalificări în showuri. Acest lucru se datorează faptului că marcajele excesive albe îi fac mai sensibili la afecțiunile de sănătate, cum ar fi cancerul de piele și surzenia. Reproducătorii nu doresc să transmită aceste gene. În trecut, crescătorii de multe ori eutanasiau cățeluși albi la naștere, dar astăzi cei mai mulți crescători au renunțat. În timp ce boxerii albi nu pot fi duși la concursuri canine, ei pot concura în ascultare și agilitate și, desigur, ei încă mai au personalitatea minunată care îi face să fie atât de mari tovarăşi!

Blana necesită îngrijire minimă. Boxerii sunt câini curați și sunt cunoscuți a se purta ca niște pisici. Boxerii pot năpârli destul de puțin, dar periajul săptămânal va ajuta la menținerea părului sub control. Alte nevoi de îngrijire includ igiena dentară și îngrijirea unghiilor. Periați dinții Boxerului de mai multe ori pe săptămână pentru a ajuta la îndepărtarea tartrului și a bacteriilor. Perierea zilnică previne boala parodontală.

Începe să îl obișnuiești pe boxerul tău să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura si urechile. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult. Ar trebui să verifici adesea urechile boxerului pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii.

Boxer: relația cu copiii și alte animale

Boxerii iubesc copiii și sunt mari colegi de joacă pentru copiii mai mari activi. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. Boxerii se pot înțelege bine cu alți câini și pisici, mai ales dacă sunt crescuți cu ei.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Boxer de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)