Bull Terrier de vânzare

Manea Catalin

Recomand din toata inima!Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu!Sunt mai mult decat mulțumit!!!

akita american
27/11/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Termen estimativ de livrare:
4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Bull Terrier, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Bull Terrier


2550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Bull Terrier în viața copilului

Copii care cresc alături de un Bull Terrier se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Bull Terrier în viața familiei

Prezența unui Bull Terrier este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Bull Terrier de vânzare

Bull Terrier: rasa

Poreclit “copilul într-un costum de câine”, Bull Terrier este activ și prietenos, precum și unul dintre clovnii din lumea câinilor. Are o personalitate care variază de la inteligent și inovativ la plăcut și loial. De asemenea, vine într-o versiune mai mică – Bull Terrier Pitic, care are aceleași atribute.

Viața cu un Bull Terrier este întotdeauna o experiență. Bull Terrierul nu este mulțumit să petreacă singur perioade lungi de timp. El se simte cel mai bine cu o familie activă care îi poate oferi o mulțime de jocuri energice. De asemenea, are nevoie de cineva care va aplica în mod constant (dar cu bunăvoință) regulile casei. În caz contrar, el va face propriile reguli. Din acest motiv, el nu este cea mai bună alegere pentru proprietarii timizi sau pentru cei care sunt la prima experiență cu câinii.

La fel ca majoritatea terrierilor, bull terrierul (în special masculii) poate fi agresiv față de alte animale, în special față de alți câini. Pentru a dezvolta o bună creștere cu alți câini, el are nevoie de socializare timpurie: expunere pozitivă, supravegheată, care începe timpuriu și continuă pe tot parcursul vieții. Pisicile și alte animale cu blană care intră pe teritoriul lor ar trebui să fie atente.

Pentru că ei pot fi nebunatici, bull terrierul nu este recomandat în familiile cu copii mai mici, dar cu copii mai mari sunt colegi de joacă neobosiți. Ei se bucură de un exercițiu energic zilnic și pot fi extrem de distructivi dacă se plictisesc. Instruirea cu succes a unui Bull Terrier necesită răbdare și consistență.

Unele orașe și state au restricții sau interdicția de a deține proprietatea Bull Terrier și ar trebui să fii conștient de legile locale înainte de a aduce acasă un astfel de câine.

Dacă ești gata să deții un bull terrier, îl vei găsi a fi un companion afectiv și loial, care este întotdeauna gata să te distreze. Un lucru este sigur: viața cu această rasă nu va fi niciodată plictisitoare.

Bull Terrier: scurt istoric

Rasa Bull Terrier datează din jurul anului 1835 și a fost probabil creat prin împerecherea unui buldog cu terrierul alb englez este dispărut în prezent. Acești câini au fost mai târziu încrucișați cu pointeri spanioli pentru a-și crește mărimea.

În 1860, crescătorii buldogului și terrierului, în special un bărbat pe nume James Hinks, au început să creeze un câine alb. Aceste animale au devenit tovarăși la modă pentru gentlemeni și au fost porecliți “White Cavalier”, datorită curajului lor în inelul de luptă pentru câini și curtoaziei lor față de oameni.

Primul Bull Terrier înregistrat de Clubul Canin American (AKC) a fost Nellie II în 1885. Doisprezece ani mai târziu, în 1897, a fost fondat Bull Terrier Club of America. Bull Terrier a fost făcut o varietate separată în 1936, iar Bull Terrierul Pitic a devenit o rasă separată în 1992.

Fanii bine-cunoscuți ai bull terrierului sunt generalul George S. Patton, al cărui alb Bull Terrier Willie l-a urmat peste tot; actrita Dolores Del Rio; autorul John Steinbeck și președintele Woodrow Wilson. Un cunoscut Bull Terrier este Patsy Ann, care a salutat fiecare navă care a aterizat în Juneau, Alaska în anii 1930. Iubită de turiști, ea a fost fotografiată mai des decât Rin Tin Tin (Rin Tin Tin a fost un ciobănesc german care a apărut în mai multe filme din anii ’20). Astăzi, spiritul lui Patsy Ann trăiește într-o statuie de bronz, care a fost pusă în funcțiune și pusă pe cheiul din Juneau în 1992.

Un bull terrier a apărut în cartea lui Sheila Burnford “The Journey Incredible”, precum și prima versiune de film, dar filmul nu a avut același efect asupra rasei ca și reclamele anului Budweiser din 1980, cu Bull Terrier Spuds Mackenzie. Când a fost difuzată campania publicitară, popularitatea rasei a crescut.

Un bull terrier colorat a făcut istorie în 2006, când Rocky Top’s Sundance Kid a devenit primul Bull Terrier colorat care a câștigat cel mai bun show canin din cadrul Westminster Kennel Club. Singurul Bull Terrier alb care a câștigat evenimentul de prestigiu a fost Ch. Haymarket Faultless în 1918. Aspectul rasei s-a schimbat destul de mult, spre bine, spun crescătorii.

Astăzi, Bull Terriers ocupă locul 61 în popularitate, printre rasele și soiurile înregistrate de Clubul Canin American. Bull Terrierul Pitic ocupă locul 129.

Canise și crescători de Bull Terrier

Bull Terrier: dimensiune

Bull Terrierii vin într-o gamă largă de dimensiuni, variind de la 16 la 34 kg. În general, masculii cântăresc 25-30 de kg și femelele între 20 și 30 de kg. Aceștia au între 53 la 56 de cm.

Bull Terrierul Pitic are o înălțime de la 25 până la 36 cm și cântărește între 11 și 15 kg.

Bull Terrier: personalitate

Bull Terrier este un extrovertit prietenos, care este mereu gata pentru un timp bun si mereu fericit să te vadă. Un Bull Terrier care este timid și se îndepărtează de oameni nu este ceva normal.

Bull Terrierii și Bull Terrierii Pitici sunt descriși ca fiind curajoși și înflăcărați. Acestea sunt trăsături bune, dar pot intra în categoria dezagreabilă dacă bull terrierul îi este permis să devină posesiv sau gelos. Fără pregătire timpurie și socializare, poate fi potențial agresiv față de alte animale. Cu oamenii, au însă o dispoziție plăcută.

Bull Terrier: sănătate

Bull Terrierii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți bull terrierii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

Următoarele probleme pot să apară la această rasă:

 • Nefrita ereditară. Este o formă severă de boală renală găsită la bull terrieri, de multe ori la o vârstă fragedă. Este cauzată de rinichi mici și nedezvoltați sau o funcționare defectuoasă a filtrelor rinichilor, rezultând un nivel ridicat de proteine în urină. Bull Terrierii cu această boală mor de obicei înainte de a avea vârsta de trei ani, deși unii trăiesc până la vârsta de 6 sau 8 ani înainte de a suferi insuficiență renală. Se recomandă un test de urină proteină / urină creatinină, începând cu vârsta de 18 luni. Bull terrierii pot suferi, de asemenea, din cauza displaziei renale, o boală congenitală (adică câinele se naște cu ea) în care rinichii nu se maturizează în mod corespunzător, împiedicând capacitatea lor de a funcționa corespunzător.
 • Surditatea în una sau ambele urechi este obișnuită la câinii albi, iar unii bull terrieri colorați pot fi surzi la o ureche. Toți puii ar trebui să facă testul BAER pentru a se asigura că auzul lor este normal. Bull terrierii care sunt surzi la o ureche pot duce o viață relativ normală, dar cei care sunt surzi la ambele urechi necesită tehnici speciale de antrenament și manipulare.
 • Boala cardiacă cauzată de defectele structurii și funcției inimii se găsește ocazional la Bull Terrieri. Unele cazuri sunt mai grave decât altele și de obicei sunt indicate de prezența unui murmur la inimă. În unele cazuri, poate fi necesar o ecocardiogramă pentru a diagnostica problema. În funcție de starea și stadiul la care este diagnosticat, tratamentul poate varia de la medicație până la intervenție chirurgicală.
 • Problemele de piele pot afecta bull terrierii, în special cei albi, care au piele sensibilă care poate fi predispusă la erupții, răni și iritații. Ei pot fi, de asemenea, predispuși la contact sau alergii inhalante, cauzate de o reacție la substanțe cum ar fi detergenți sau alte substanțe chimice sau alergenii din aer, cum ar fi polenul, praful și mucegaiul. Verifică regulat pielea acestuia și tratează rapid orice erupție cutanată. Uneori o schimbare în dieta poate ajuta. Alți câini au nevoie de tratament pe termen lung cu antibiotice sau steroizi pentru a menține problemele de piele sub control.
 • Învârtitul este o formă obsesivă de urmărire a cozii care începe, de obicei, la vârsta de aproximativ șase luni. Acesta poate continua ore întregi și lasă cainele să nu aibă niciun interes pentru alimente sau apă. Învârtitul poate fi un tip de convulsii și uneori este tratat cu succes cu medicamente precum fenobarbitolul, anafranilul sau Prozac. Tratamentul este adesea mai de succes la femele decât la masculi. Bull terrierul poate dezvolta, de asemenea, o formă mai ușoară de urmărire a cozii care este ușor de tratat prin eliminarea plictiselii câinelui.

Magazin online cu produse pentru Bull Terrier

Bull Terrier: îngrijire

Bull terrierul are nevoie de cineva acasă în timpul zilei. Lăsarea unui bull terrier să se distreze este la fel de inteligentă ca și lăsarea unui copil creativ nesupravegheat într-o cameră plină de explozivi.

Un bull terrier are nevoie de o jumătate de oră până la o oră de exerciții fizice și mentale zilnic. Se va bucura să meargă pe jos, să vâneze o minge sau să-și testeze inteligența împotriva unei jucării interactive. El este, de asemenea, capabil să concureze în încercări de agilitate și ascultare. Asigură-te că-l plimbi întotdeauna în lesă, astfel încât el nu va alerga după alte animale sau să meargă în explorarea pe cont propriu.

Exercițiul cu impact sporit poate afecta oasele în creștere, astfel încât până când puii cresc, la vârsta de 12-18 luni, ar trebui să îl feriți de activitățile care provoacă osteneală. Acestea pot stresa sau leza toate articulatiile si ligamentele în curs de dezvoltare.

Formarea timpurie și consecventă este esențială. Trebuie să fii capabil să oferi antrenamente fără a recurge la forța fizică sau cuvintele dure. Un bull terrier nu este cea mai ușoară rasă pe care să o instruiești și vei avea cel mai mare succes dacă îți îndrepți dragostea către tehnici de întărire pozitive, rămânând în același timp ferm și consecven.

Bull Terrier sunt circumspecți față de străini și pot fi agresivi față de alte animale (în special câini de același sex) și cu oamenii. Ofera-i socializare timpurie și du-l în locuri publice prietenoase pentru câini, astfel încât să se poată obișnui în situații diferite. De asemenea, ar trebui să învețe să primească vizitatori în casa ta.

Bull Terrier: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 1 5/8 până la 4 1/4 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul.

Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Bull Terrier: culoarea blănii și îngrijirea

Blana este scurtă, plată și strălucitoare, cu o textura dură și vine în două variante de culori: albă și colorată. Bull terrierii albi sunt alb complet, cu sau fără marcaje colorate pe cap, dar nicăieri altundeva pe corp. Bull terrierii coloraţi au orice altă culoare decât cea albă sau orice culoare cu marcaje albe.

Bull terrierii sunt ușor de îngrijit, au nevoie doar de un periaj săptămânal. Excepția este în timpul sezonului de năpârlire care este de două ori pe an, când periajul zilnic va fi necesar pentru a păstra tot părul sub control. Dacă nu s-a rostogolit în ceva care sa-l murdărească, nu are nevoie de baie frecventă și poate fi spălat cu un șampon uscat sau curățat cu o cârpă umedă.

Verifică urechile săptămânal pentru a te asigura că nu există resturi, înroșire sau inflamație. Curăță-le după cum este necesar cu un băț de bumbac și cu un produs de curățare recomandat de veterinar. Șterge marginea exterioară a canalului urechii și nu băga bețișorul mai adânc decât prima articulație a degetului.

Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Bull Terrier: relația cu copiii și alte animale

Bull terrierii sunt câini activi care se pot juca dur, deci nu sunt recomandați pentru casele cu copii mici. Sunt colegi de joacă cu o energie fără limite pentru copiii mai mari activi care înțeleg cum să interacționeze cu câinii.

Bull terrierul poate, totuși, să fie agresiv față de copiii pe care nu îi cunoaste, mai ales dacă sunt multe strigăte sau lupte. Pot simți că este datoria lor să-i protejeze pe “copiii” lor de prietenii acestora. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Bull terrierii, în special masculii, pot fi agresivi față de câinii de același sex. Bull terrierii nu ar trebui să fie lasați împreună cu pisici sau alte animale mici.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Bull Terrier de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)