Ciobănesc German de vânzare

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Olaru Floricica

Am primit o minune mică și jucăușă foc, mulțumesc Bucuria Casei vă recomand din suflet

17/10/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Ciobănesc German, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Ciobănesc German


1350 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii

Beneficiile unui Ciobănesc German în viața copilului

Copii care cresc alături de un Ciobănesc German se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Ciobănesc German în viața familiei

Prezența unui Ciobănesc German este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Ciobănesc German de vânzare

Ciobănesc German: rasa

Ciobănescul German, cunoscut și sub numele de Alsacian în Marea Britanie și în unele părți ale Europei, este printre primele 10 cele mai populare rase de câini din Statele Unite, și probabil una dintre cele mai recunoscute rase din lume.

Se datorează o parte din renume lor unui cățel mic, care a fost smuls dintr-o canișă de reproducere din Franța în timpul Primului Război Mondial de către caporalul Lee Duncan. La sfârșitul războiului, Duncan l-a readus pe cățeluș în orașul natal din Los Angeles, l-a antrenat și l-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți câini din show biz: Rin Tin Tin. Rin Tin Tin a continuat să apară în zeci de filme și, primea 10.000 de scrisori de la fani pe săptămână.

Ciobănescul German a ocupat mai multe locuri de muncă, altele decât vedetă de film – ghid pentru nevăzători, adulmecarea criminalilor și a substanțelor ilegale, servind în armată, vizitarea bolnavilor și păzirea turmelor sunt doar câteva dintre slujbele deținute de această rasă versatilă.

Câinele a preluat chiar rolul de erou național ca și câine de căutare și salvare a supraviețuitorilor de la World Trade Center.

Ciobănescul German poate întruchipa unele dintre cele mai bune trăsături ale câinilor, dar nu este pentru toată lumea. Creat inițial pentru păzirea turmelor, acesta este un câine cu energie mare, care are nevoie de multă activitate și exerciții fizice. Fără asta, este posibil să își exprime plictiseala și frustrarea în moduri care nu îți plac, cum ar fi lătratul și mestecarea lucrurilor.

Rasa are, de asemenea, o natură distantă și uneori suspectă, fiind excelentă pentru un câine de pază, dar nu genul de câine de familie care îi va face pe oaspeți să se simtă bineveniți.

Dacă adopți un cățeluș, vei obține un tip ușor diferit de ciobănesc german, în funcție de faptul că sunt descendenți de câini care provin din crescătorii americane sau germane. În general, crescătorii americani urmăresc adesea să creeze campioni, iar ei îl cresc mai mult pentru aspectul distinctiv decât pentru talentele celelalte ale Ciobănescului German.

Fanii spun că Ciobănescul German de rasă americană este mai calm decât omologul său german, dar criticii spun că acest câine și-a pierdut o parte din talentul pentru a lucra slujbele tradiționale și este mai predispus la probleme de comportament precum anxietatea de separare.

Pe de altă parte, crescătorii germani îi cresc pentru abilități de lucru, precum și pentru a se potrivi cu aspectul tradițional al rasei. Înainte ca un Ciobănesc German să fie crescut în Germania, el trebuie să treacă numeroase teste pentru a demonstra că se măsoară până la reperele fizice și mentale pentru care este cunoscută rasa. Ciobănescul de rasă germană tinde să aibă o personalitate mai energică.

Ciobănesc German: scurt istoric

Ciobănescul german este o rasă relativ nouă, care datează din 1899 și își datorează existența unui singur bărbat: căpitanul Max von Stephanitz, căpitan de carieră în cavaleria germană.

Cu câteva secole înainte de a veni von Stephanitz, fermierii din Germania, ca și în restul Europei, s-au bazat pe câini pentru a conduce și a-și proteja efectivele. Unii câini erau legendari pentru îndemânarea lor, iar ciobanii călătoreau zile multe pentru a-și reproduce femelele cu masculi notabil. Cu toate acestea, după cum a remarcat von Stephanitz, nimeni nu a dezvoltat câinii de turmă într-o rasă distinctă.

În 1898, von Stephanitz s-a retras din viața militară și a început a doua sa carieră, ceea ce s-ar dovedi a fi pasiunea lui: experimentarea cu creșterea câinilor, pentru a crea un ciobănesc german superior. Stephanitz a studiat tehnicile de reproducere ale britanicilor, remarcate pentru câinii lor excepționali de turmă și a călătorit în toată Germania, participând la spectacole de câini. Von Stephanitz a văzut mulți câini ciobanești fini, câinii care erau atletici, inteligenți sau capabili. Ceea ce nu vedea era un câine care întrupa toate aceste trăsături.

Într-o zi, în 1899, von Stephanitz a fost în vizită la un spectacol de câini, când un câine cu aspect de lup i-a atras atenția. A cumpărat imediat câinele, pe nume Hektor Linksrhein. Mai târziu redenumit Horand v Grafeth, fizicul puternic și inteligența câinelui l-au impresionat atât de mult pe von Stephanitz încât a format o societate – Verein fur deutsche Schaferhunde – pentru a găsi o rasă din urmașii lui Horand.

Deși intenționase ca rasa sa să funcționeze ca câini ciobanești, pe măsură ce Germania devenea din ce în ce mai industrializată, von Stephanitz a văzut nevoia ca astfel de câini să se estompeze. El a fost hotărât ca rasa lui va continua ca câine de lucru, iar el a decis că viitorul câinelui va fi în munca poliției și în serviciul militar.

Folosind bine legăturile sale militare, von Stephanitz a convins guvernul german să folosească această rasă. În timpul Primului Război Mondial, Ciobănescul German a servit ca câine al Crucii Roșii, mesager, salvator, paznic, transportator de aprovizionare și santinelă.

Deși ciobăneștii germani și-au făcut drum spre Statele Unite înainte de război, abia în timpul războiului, rasa a devenit populară în SUA, militarii aliați au remarcat vitejia și inteligența câinelui, iar o serie de câini au plecat acasă cu acești soldați.

Un astfel de câine a fost un cățel în vârstă de cinci zile smuls dintr-o canișă plină de bombe din Franța de către un caporal american din Los Angeles. Caporalul a luat cățelușul acasă, l-a antrenat și l-a transformat într-una dintre cele mai recunoscute stele cu patru picioare de la Hollywood: Rin Tin Tin, care a apărut în 26 de filme și a ajutat la popularizarea rasei în America.

Deși aliații au fost impresionați de câinii germani, nu au fost atât de mulțumiți de rădăcinile germane ale câinelui. În timpul războiului, toate lucrurile germane au fost stigmatizate, iar în 1917, American Kennel Club (AKC) a schimbat numele rasei în Shepherd Dog.

În Anglia, câinele a fost redenumit Lupul Alsacian, după zona de frontieră germano-franceză din Alsacia-Lorena. AKC a revenit la utilizarea denumirii originale a câinelui ciobănesc german în 1931; a fost nevoie până în 1977 ca British Kennel Club să facă la fel.

Von Stephanitz a rămas strâns implicat în dezvoltarea rasei și încă din 1922, s-a alarmat de unele dintre trăsăturile care au apărut la câini, cum ar fi temperamentul slab și tendința dinților de a se caria. El a dezvoltat un sistem de control al calității stricte: înainte ca orice ciobănesc german să fie crescut, avea nevoie să treacă numeroase teste de inteligență, temperament, atletism și sănătate bună.

Reproducere americană a ciobănescului german, pe de altă parte, nu era atât de reglementată. În Statele Unite, câinii au fost crescuți pentru a câștiga spectacole, iar crescătorii au pus mai mult accent pe aspect și pe mersul câinilor, sau pe modul de mișcare.

După al Doilea Război Mondial, ciobăneștii germani de rasă americană și germană au început să divergeze dramatic. La un moment dat, departamentele de poliție din SUA și armata au început să importe ciobănești germani, deoarece cei de origine internă nu reușeau testele de performanță și afectau condițiile de sănătate genetică.

În ultimele decenii, unii crescători americani au început să pună accentul pe abilitățile rasei decât pe aspect, importând câini care lucrează din Germania.

Canise și crescători de Ciobănesc German

Ciobănesc German: dimensiune

Masculii au între 61 și 66 cm; femelele au între 56 și 61 cm. Greutatea variază între 34 și 43 kg.

Ciobănesc German: personalitate

Personalitatea ciobănescului german nu este de obicei agresivă. Sunt câini rezervați; nu își fac prieteni imediat, dar, odată ce se descurcă, sunt extrem de fideli. Cu familia lor, sunt ușor de abordabili, dar atunci când sunt amenințați, pot fi puternici și de protecție, ceea ce îi face câini de pază excelenți.

Această rasă extrem de inteligentă și antrenabilă prosperă să aibă un loc de muncă . Ciobănescul german poate fi instruit să facă aproape orice, de la alertarea unei persoane surde până la adulmecarea  victimelor avalanșelor.

Un lucru la care nu sunt buni este că sunt singuri pentru perioade lungi de timp. Fără tovărășia de care au nevoie – precum și exercițiile fizice și șansa de a-și pune inteligența la treabă – devin plictisiți și frustrați. Un ciobănesc german, care este subexercitat și ignorat de familia sa, este probabil să exprime energia în moduri care nu îți plac, cum ar fi lătratul și mestecarea lucrurilor.

La fel ca orice câine, ciobănescul german are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Ciobănesc German: sănătate

Ciobăneștii german sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.
 • Displazia cotului: aceasta este o afecțiune ereditară comună câinilor de rasă mare. Se crede că este cauzată de diferite rate de creștere ale celor trei oase care alcătuiesc cotul câinelui, provocând laxitate articulară. Acest lucru poate cauza dureri mari. Medicul veterinar poate recomanda o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema sau medicația pentru a controla durerea.
 • Dilatarea gastrică: Aceasta este o afecțiune care pune viața în pericol și care poate afecta un ciobănesc german, mai ales dacă este hrănit cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, bea mari cantități de apă și apoi face exerciții viguroase după masă. Unii consideră că multe mese pe zi și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori pentru dilatare. Această problemă apare mai frecvent la câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. Dilatarea gastrică apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucit. Câinele nu poate să râgâie sau să vomite pentru a scăpa de excesul de aer din stomac, iar revenirea normală a sângelui la nivelul inimii este împiedicată. Tensiunea arterială scade și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Poate fi suspectat de dilatare gastrică, atunci când câinele tău are un abdomen dilatat, salivează excesiv și râgâie fără să vomite. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și moale, cu un ritm cardiac rapid. Este important ca animalul tău să ajunga la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii cum că dilatarea gastrică se moștenește, deci este recomandată castrarea câinilor care dezvoltă această afecțiune.
 • Mielopatie degenerativă (DM): mielopatia degenerativă este o boală progresivă a măduvei spinării, în special partea cordonului care comunică informația creierului cu privire la picioarele posterioare. Câinii cu DM acționează ca și cum nu știu unde sunt picioarele din spate și nu le pot muta corect. Boala progresează până în punctul în care câinele nu poate merge. De cele mai multe ori, nu există tratament. Cu toate acestea, în câteva cazuri rare, afecțiunea este legată de lipsa de vitamina 12 sau vitamina E. Dacă acesta este cazul, suplimentele de vitamine ar putea stabiliza afecțiunea.
 • Insuficiență pancreatică exocrină: este o boală genetică a pancreasului în care sunt distruse celulele care produc enzime digestive. Drept urmare, câinele nu mai poate digera și absorbi alimentele. Primele semne ale afecțiunii sunt gazul, pierderea poftei de mâncare, pierderea în greutate și modificarea scaunelor. Cainele devine foarte subtire și îi este foarte foame. Insuficiență pancreatică exocrină este diagnosticată cu un simplu test de sânge, iar tratamentul este și simplu: enzime pancreatice sunt adăugate la hrana câinelui. Cu o supraveghere adecvată a medicamentelor, majoritatea câinilor se recuperează.
 • Alergii: Unii ciobănești germani suferă de o serie de alergii, de la alergii de contact la alergii alimentare. Simptomele de alergie la câini sunt similare cu cele la oameni. Dacă ciobănescul tău german se zgârie, se linge pe labe sau își freacă foarte mult fața, du-l la medicul veterinar.

Magazin online cu produse pentru Ciobănesc German

Ciobănesc German: îngrijire

Inițial crescuți pentru turme, ciobăneștii germani sunt construiți pentru acțiune. Aceasta înseamnă că au multă energie pe care trebuie să o ardă cu exerciții fizice zilnice.

Dacă îl lași în pace pentru perioade lungi de timp fără exerciții, așteaptă-te la probleme. Plictiseala și inactivitatea duc la probleme de comportament – mestecat, săpat și lătrat. Ciobănescul german are nevoie disperată de a-și exercita atât corpul, cât și mintea lor (exerciții de antrenament precum competiții de agilitate sau ascultare).

La fel ca multe rase de turmă, ciobăneștii germani latră. Lătratul nu este neapărat o problemă, dar poate fi dacă câinele se plictisește.

Ciobăneștilor germani le place să mestece, iar fălcile lor puternice pot distruge majoritatea materialelor. Dacă aleg ceva greșit pe care să-l roadă, își pot deteriora dinții, pot înghiți ceva care îi îmbolnăvește sau chiar se pot sufoca. Salvează-ți câinele și bunurile, oferindu-i jucării și oase de mestecat sigure, astfel încât să se poată distra singuri atunci când nu te joci cu ei.

Ciobănesc German: hrănire

O dietă pentru Ciobănescul german ar trebui să fie formulată pentru o rasă de dimensiuni mari, cu necesități mari de energie și exerciții fizice. Te rugăm să consulți medicul veterinar sau nutriționistul profesional pentru sfaturile despre hrănire. Nevoile sale alimentare se vor schimba pe măsură ce crește. Rămâi la curent cu aceste cerințe nutriționale.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Totuși, va trebui să ai grijă specială cu hrănirea și exercițiile unui cățeluș. Ciobăneștii germani cresc foarte rapid între vârsta de patru și șapte luni, ceea ce îi face susceptibili la tulburări osoase. Se descurcă bine pe o dietă de înaltă calitate, scăzută în calorii, care îi împiedică să crească prea repede.

Și nu lăsa cățelușul să alerge, să sară sau să se joace pe suprafețe dure, precum trotuarul până când nu are cel puțin doi ani și articulațiile sale sunt complet formate. Este bine ca puii să se joace pe iarbă.

Ciobănesc German: culoarea blănii și perierea

Ciobănescul german a fost inițial crescut pentru turmă în clime aspre, iar blana sa dublă de lungime medie se potrivește perfect sarcinii, acționând ca protecție a câinelui împotriva ploii și a zăpezii și rezistentă la murdărie.

Tipurile de blană ale ciobănescului german sunt la fel de variate ca și culoarea sa. Unii câini sunt cu păr lung. Cu toate acestea, „ Ciobănescul german” ideal „are o blană dublă de lungime medie.

Blana vine într-o varietate de culori și modele, inclusiv negru; negru și crem; negru și roșu; negru și argintiu; negru și bronz; albastru; gri; si alb. Cu toate acestea, American Kennel Club nu recunoaște albul ca culoare pentru această rasă și nu-i va lăsa pe ciobăneștii germani să concureze în spectacole.

Dacă vrei un ciobănesc german, fii pregătit pentru păr lăsat tău pe hainele tale, pe canapeaua ta albă și cam în toată casa. Nu există o soluție magică pentru această problemă și trebuie doar să o acceptăm. Cu toate acestea, periajul de două-trei ori pe săptămână va ajuta mai mult părul să iasă într-o perie, mai degrabă decât în casa ta. Are nevoie de baie destul de rar.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Ciobănesc German: relația cu copii și alte animale

Dacă este bine pregăti și a avut multă expunere la copii, mai ales când a fost cățel, un ciobănesc german este un însoțitor minunat pentru copii. De fapt, unii spun că sunt o încrucișare între un babysitter și un polițist, fiind blând și protector pentru copiii din familia sa.

Acesta este totuși un câine mare, capabil să lovească greșit un copil mic. Fidel naturii sale rezervate, nu este prietenos cu copii pe care nu îi cunoaște, dar în general sunt de încredere. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Ciobănescul german poate de asemenea să trăiască liniștit cu alți câini și animale de companie, atât timp cât este învățat să facă acest lucru din copilărie. Introducerea unui ciobănesc german adult într-o gospodărie cu alte animale de companie poate fi mai dificilă dacă câinele nu obișnuiește să se înțeleagă cu alți câini sau pisici.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Ciobănesc German de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)