Fox Terrier de vânzare

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Olaru Floricica

Am primit o minune mică și jucăușă foc, mulțumesc Bucuria Casei vă recomand din suflet

17/10/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Fox Terrier, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Fox Terrier


1350 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Fox Terrier în viața copilului

Copii care cresc alături de un Fox Terrier se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Fox Terrier în viața familiei

Prezența unui Fox Terrier este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Fox Terrier de vânzare

Fox Terrier: rasa

Fox terrierii sunt caini clasici care s-au schimbat puțin de la apariția lor la sfârșitul secolului 18. Există două tipuri: Fox Terrier cu blană întinsă care este elegant și inteligent, în timp ce Fox Terrier sârmos este frumos, fericit și destul de elegant atunci când este îngrijit corespunzător. Fox Terrier cu blană întinsă nu este foarte frecvent în aceste zile în afara cercurilor de vânătoare și spectacole, dar este important, deoarece se crede că multe alte rase de Terrier sunt descendente din acesta. Fox Terrierul cu blană întinsă deține, de asemenea, distincția de a fi prima rasă din grupul de Fox Terrier recunoscut oficial de către Kennel Club din Anglia în 1875.

Din punct de vedere istoric, Fox Terrierii erau folosiți la descoperirea vizuinelor de vulpi, la vânătoarea de iepuri sau alte animale.

Rezistenți și sănătoși, fox terrierii trăiesc în general bine în adolescență. Dimensiunea lor de 7 până la 9 kg îi face suficient de mici încât să ajungă aproape oriunde, dar suficient de mari pentru jocul dur. Dispoziția lor arzătoare este evidentă în ochii lor mici și întunecați.

Aceștia sunt câini îndrăzneți și energici, care adoră să se joace cu copiii. Sunt loiali familiilor lor, dar sunt impulsivi cu alți câini, nu ezită niciodată să se lupte, chiar și cu câini mult mai mari. Dacă nu au fost instruiți și socializați pentru a se înțelege cu alte animale de companie de familie, nu ar trebui să ai încredere în ei.

Fox terrierii au multă încredere în sine și iubesc să exploreze. Deoarece sunt atât de inteligenți, pot învăța cu ușurință trucuri. La fel ca majoritatea terrierilor, aceștia au voință și au nevoie de metode de pregătire ferme (nu dure). Datorită istețimii și rezistenței lor, au nevoie de multă stimulare mentală și fizică pentru a-i împiedica să recurgă la comportamente distructive, cum ar fi lătratul excesiv, mestecatul, săpatul și alungarea altor animale.

Fox terrierii sunt câini de pază excelenți. Cu personalitățile lor, siguri pe sine, Fox Terrierii pot ajunge într-o mulțime de nenorociri. Adoră jucăriile și bilele și mulți adoră să se joace în apă. Trebuie să fii conștienți de faptul că atunci când o sa fie mari, vor avea nevoie de multă atenție și stimulare pentru a-i feri de probleme.

Fox Terrier: scurt istoric

Fox terrierii au multă istorie în spatele lor. Au fost tovarăși ai regilor, au distrat oamenii la circ și la film și au câștigat mai multe premii la show-ul Westminster Kennel Club decât orice altă rasă.

Când vânătoarea de vulpi a devenit populară în Anglia la sfârșitul secolului 18, vânătorii au descoperit rapid că au nevoie de un câine care să poată ajunge în vizuine și să „împingă” vulpile afară pentru a le alunga din ascunzătorile lor. Și astfel Fox terrierul cu blană întinsă a fost dezvoltat.

În timp ce crescătorii nu au păstrat multe înregistrări despre dezvoltarea rasei, este probabil ca Fox terrierul cu blană întinsă fie o combinație de terrier negru cu blană netedă, Bull Terriers, Greyhounds și Beagles. În 1790, colonelul Thornton avea un portret pictat cu câinele său Pitch, un Smooth Fox Terrier (Fox terrierul cu blană întinsă), care ne oferă o idee despre cum arătau câinii timpurii. S-au schimbat puține de atunci. Cunoscutii terrieri cu blană întinsă ai secolului al XIX-lea care au contribuit la dezvoltarea rasei au fost Old Jock, născut în 1859 la Grove Kennel în Anglia, și Belgrave Joe.

Timp de mai mulți ani, Smooth and Wire (Fox Terrier sârmos) au fost considerate o rasă cu două soiuri. Diferența lor principală este tipul de blană și, într-o oarecare măsură, forma capului. În ciuda similitudinilor lor în ceea ce privește dimensiunea, forma și temperamentul, au avut probabil strămoși diferiți. Se crede că Fox terrierul sârmos a fost descendend al terrierului negru din Țara Galilor, Derbyshire și Durham. Crescătorii timpurii au încrucișat Fox Terrier sârmos cu cel cu blană întinsă, pentru a oferi firelor mai multă pigmentare albă, un cap mai curat și un contur mai clasic.

Fox terrierul cu blană întinsă a intrat în show cu aproximativ 15 până la 20 de ani înainte de Fox terrierul sârmos, iar la început a fost clasificat ca și câine sportiv. Clubul Fox Terrier din Anglia a fost fondat în 1876. Membrii au elaborat un standard de rasă care a rămas neschimbat timp de zeci de ani, cu excepția reducerii greutății unui câine de sex masculin pentru spectacol de la 9 la 8 kg.

Cezar, un Fox Terrier sârmos, era iubit de regele Edward al VII-lea al Angliei. Purta un guler cu inscripția „Eu sunt Cezar. Eu aparțin Regelui”. Când Edward a murit în 1910, câinele Cezar îndurerat a pornit în spatele sicriului său în procesiunea funerară.

Primele înregistrări cu fox terrierul cu blană întinsă importat în SUA datează din 1879, iar fox terrierul sârmos a fost importat câțiva ani mai târziu. American Fox Terrier Club (AFTC), clubul părinte al rasei din această țară, a fost fondat în 1885 și are distincția de a fi primul club de specialitate care a devenit membru al American Kennel Club. Primul Fox Terrier înregistrat de AKC a fost Cricket, în 1885.

AFTC a adoptat standardul de rasă engleză la momentul formării sale și abia după un secol a intrat în vigoare standardele separate pentru cele două rase. Ele sunt încă destul de asemănătoare în descrierile lor.

În anii 1920, Smooth Fox Terrier a devenit unul dintre cei mai recunoscuți dintre câinii de rasă pură, atunci când RCA a folosit în logo-ul ei o imagine cu un Smooth Fox Terrier, numit Nipper. Wire Fox Terrier a devenit popular ca animal de companie în anii 1930, când a fost creată o serie de filme numită The Thin Man. Un Wire Fox Terrier pe nume Asta a fost un obișnuit în emisiune, iar popularitatea rasei a crescut.

În 1985, AKC a recunoscut oficial Smooth Fox Terrier și Wire Fox Terrier ca fiind rase separate, dar standardele pentru ambele sunt încă menținute de American Fox Terrier Club. Wire and Smooth Fox Terriers sunt rase neobișnuite, situându-se pe locul 78 și 102 din cele 155 de rase și soiuri înregistrate de AKC.

Canise și crescători de Fox Terrier

Fox Terrier: dimensiune

Masculii de fox terrier nu au mai mult de 39 cm și cântăresc între 8 și 9 kg. Femelele sunt proporțional mai mici și cântăresc între 7 și 8 kg.

Fox Terrier: personalitate

Acești câini sunt atenți, plini de viață și deștepți. De asemenea, sunt predispuși la răutăți, fiind fermecători, dar vicleni. Natura sa vigilentă îl face un excelent paznic. În timpul plimbărilor, fox terrierul este prietenos cu oamenii, dar nu ezită o luptă cu alți câini.

La fel ca orice câine, fox terrierul are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr.

Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Fox Terrier: sănătate

Fox terrierii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Surditatea este adesea o problemă la câinii predominant albi. Pentru a trăi și a antrena un câine surd necesită răbdare și timp, dar există multe ajutoare pe piață, cum ar fi gulerele vibrante, pentru a ușura viața.
 • Cataracta este o opacitate a lentilelor ochiului care provoacă dificultăți în a vedea. Ochiul câinelui vor avea un aspect tulbure. Cataractele apar de obicei la bătrânețe și uneori pot fi îndepărtate chirurgical pentru a îmbunătăți vederea acestuia.
 • Boala Legg-Perthes este, în general, o boală a raselor mici, iar această afecțiune – o deformitate a bilei articulației șoldului – poate fi confundată cu displazia de șold. Aceasta provoacă uzură și artrită. Poate fi reparată chirurgical, iar prognosticul este bun cu ajutorul terapiei de reabilitare.
 • Displazia de șold este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se încadrează bine în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia soldului este ereditară, dar poate fi agravată de factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete înalte în calorii sau răniri.

Magazin online cu produse pentru Fox Terrier

Fox Terrier: îngrijire

Doar pentru că este mic nu înseamnă că fox terrier este potrivit pentru viața de apartament. Are într-adevăr nevoie de o curte închisă unde să poată scurge toată energia asta în timpul zilei.

Păstrează-ți fox terrierul în lesă atunci când te afli în zone neîngrădite. El are un puternic instinct de vânătoare și va urmări orice mișcare. De asemenea, va încerca să se lupte cu alți câini, așa că nu este un candidat bun pentru vizitarea parcurilor de câini. Socializarea timpurie este importantă pentru a preveni agresiunea față de alți câini.

Dă-i fox terrierului tău cel puțin 30 până la 45 de minute de exerciții zilnic, precum și o mulțime de jocuri în curte pentru a-l ține obosit.

Deși sunt extrem de inteligenți, sunt de asemenea încăpăţânaţi, așa că fox terrierii pot fi dificil de antrenat. Ai răbdare și păstrează-ți simțul umorului la îndemână. Aceștia prosperă la consecvență și rutină, astfel încât furnizarea unor reguli clare și aplicarea lor într-un mod ferm și pozitiv va produce cel mai mult progres.

Fox Terrier: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1,5 până la 2 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Fox Terrier: culoarea blănii și perierea

Smooth Fox Terrierii au blană netedă, dură, densă, care pică foarte puțin. Blana rasei Wire Fox Terrier este, de asemenea, densă, dar sârmoasă.

Părul trebuie să fie atât de dens încât să nu-l poți despica cu degetele pentru a vedea pielea. La baza acestor fire rigide se află un alt strat, care este scurt, fin și moale.

Albul era o culoare apreciată atât la ​​Smooth, cât și la Wire Fox Terrieri, deoarece a făcut mai ușor să fie observați câinii la vânătoare. Astăzi, standardele de rasă spun că albul ar trebui să fie culoarea predominantă atât la ​​Smooth cât și la Wiry Fox Terrieri. Pot avea marcaje negre, bronzate și negre. În mod obișnuit, capul este de culoare solidă, dar standardul rasei permite marcaje pe fețele lor, cum ar fi o jumătate sau o față divizată, o aprindere sau o culoare doar peste ochi și urechi. Nu sunt de dorit marcajele de albastru, roșu.

Smooth Fox Terrier nu are nevoie decât de o periere ocazională cu o perie fermă pentru a păstra blana îngrijită. Băile obișnuite nu sunt necesare, doar atunci când se rostogolesc cu ceva brut. Wire Fox Terriers nu pierd prea mult păr, dar trebuie, de asemenea, periați în mod regulat pentru a-și păstra straturile curate și fără miros.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Fox Terrier: relația cu copii și alte animale

Fox terrierii adoră să se joace cu copiii, dar sunt prea activi pentru un copil mai mic de 6 sau 7 ani. Ei se joacă dur, iar vocile puternice ale copiilor și tendința lor de a alerga pot să pară o pradă, incitând Fox Terrier să îi muște.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Fox terrierul se poate înțelege cu alți câini sau pisici, dacă a fost crescut cu aceștia încă din copilărie, dar nu sunt cea mai bună alegere pentru locuințele cu animale de companie, cum ar fi iepuri, hamsteri și cobai. Animalele respective arată cam prea mult ca un prânz pentru a fi în siguranță în jurul unui Fox Terrier.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Fox Terrier de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)