BELCANDO CONS SINGLE PROTEIN VITA 400 G

13,22 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO CONS SINGLE PROTEIN VITA 400 G. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO CONS SINGLE PROTEIN VITA 400 G este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO CONS SINGLE PROTEIN VITA 400 G la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21011100024 Categorie:

Descriere

Cumpără Belcando cons single protein vita 400 g

Conserva Belcando Single Protein Pure Beef contine doar carne si organe de vita atent selectionate, cu provenienta controlata. Nu contine carne sau proteine animale de la nici o alta specie de animale.
In amestec de 2 la 1 cu Balcando MIX IT constituie un aliment complet potrivit pentru:
– Caini din orice talie si vasta cu activitate normala
– Ca hrana de baza pentru cainii cu sensibilitate digestiva
– Ca dieta de diagnostic in cazul suspiciunilor de intoleranta alimentara
Toate ingredientele continute de hrana cainelui ii afecteaza vitalitatea, sanatatea si speranta de viata.
Interactiunile dintre nutritie si sanatate sunt multe si variate si se pot schimba de-a lungul vietii cainelui. Belcando este rezultatul unei abordari holistice care pastreaza vitalitatea cainelui cu componente in mod natural echilibrate.
Ingrediente: Muschi de vita, inima, ficat, plamani, rinichi, laringe (73%); Supa din carne de vita (27%).
Analiza medie: proteina 12,0%; grasimi 6,9%; cenusa bruta 2,1%; fibre brute 0,3%; umiditate 76,0%.
Pentru o dieta echilibrata recomandam sa hraniti cainele cu 2 parti Belcando Single Protein Carne de Vita + 1 parte uscata Belcando Mix IT.
Conserva 400 g