BELCANDO FINEST GRAIN FREE MIEL 12.5 KG

482,27 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO FINEST GRAIN FREE MIEL 12.5 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO FINEST GRAIN FREE MIEL 12.5 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO FINEST GRAIN FREE MIEL 12.5 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21010000033 Categorie:

Descriere

Cumpără Belcando finest grain free 12.5 kg

Alternativa nutrițională pentru câinii care au intoleranță la gluten sau cereale. În această rețetă, cerealele sunt înlocuite cu amarant de calitate superioară. În urma combinării cu semințele Chia, care au reprezentat de asemenea un aliment de bază încă din cele mai vechi timpuri, rezultă o rețetă deosebit de echilibrată. Bogată în carne de miel foarte gustoasă şi foarte bine tolerată, BELCANDO Finest Grain Free Miel este o hrană deosebit de delicioasă şi datorită sosului care se formează atunci când este amestecată cu apă caldă.

Nu conține cereale, soia, produse din lapte.

Hrana Belcando cu ProVital fortifică sistemul imunitar al cățelușului dumneavoastră, cu ajutorul componentelor naturale din drojdie.

Ingrediente
Carne proaspătă de miel, ficat, plămâni (total: 30 %); Amarant (17 %); Amidon din cartofi; Proteine de pasăre cu un conţinut redus de cenușă (11,5 %); Făină de mazăre; Proteină de miel (10 %); Ficat de pasăre hidrolizat (5 %); Seminţe de struguri presate la rece; Drojdie de bere (2,5 %); Păstăi de roșcovă; Grăsime de pasăre; Ulei vegetal (palmier, cocos); Pulpă de sfeclă dezaharisită; Ou; Seminţe Chia (1 %); Clorură de sodiu; Clorură de potasiu; Plante aromatice(total: 0,2 %; Frunze de urzică, Rădăcină de genţiană, Țintaură, Muşeţel, Fenicul, Chimen, Vâsc, Coada Şoricelului, Frunze de mur); Yucca schidigera.

Constituenți analitici
Proteine 25,0 % (din care 75% de origine animală); Conţinut de grăsimi 14,5 %; Cenuşă brută 7,6 %; Fibre brute 3,7 %; Umiditate 10,0 %; Calciu 1,6 %; Fosfor 1,1 %; Sodiu 0,3 %.

Aditivi per kg
Aditivi nutriționali: Vitamina A 15.000 U.I.; Vitamina D3 1.500 U.I.; Vitamina E 150 mg; Cupru (cupru-(II)-sulfat, pentahidrat) 12,5 mg; Fier ( fier-II-sulfat, monohidrat) 200 mg; Mangan (sub formă de oxid II mangan) 40 mg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 150 mg; Iod (calciumiodat, anhidru) 2,0 mg; Seleniu (ca selenit de sodiu) 0,05 mg.
Aditivi tehnologici: Lecitină 1.200 mg; extracte cu un conţinut ridicat de tocoferol, de origine naturală (= vitamina E naturală) 48 mg.

Recomandări de hrănire

finest grain free miel