BELCANDO FINEST LIGHT 12.5 KG

466,30 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO FINEST LIGHT 12.5 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO FINEST LIGHT 12.5 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO FINEST LIGHT 12.5 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21010000035 Categorie:

Descriere

Cumpără Belcando finest light 12.5 kg

Hrană gustoasă, săţioasă și sănătoasă datorită ingredientelor atent selectate. Carnea de rață delicioasă şi ficatul stimulează apetitul câinelui. Ovăzul consistent oferă o senzaţie de saţietate şi este bogat în acizi graşi esenţiali, asemenea seminţelor Chia, care asigură o digestie sănătoasă.

Conţinutul minim de proteine şi grăsimi face din BELCANDO Finest Light o hrană adecvată în special pentru câinii cu un nivel de activitate scăzut şi pentru câinii mai în vârstă. Un procent deosebit de mare de fibre brute menţine sau reduce mai uşor greutatea câinelui, oferindu-i în acelaşi timp şi saţietate.
Conţinutul minim de fosfor şi sodiu asigură o mai bună funcţionare a rinichilor.

Nu conține grâu, soia, porumb, produse din lapte.

Proteina L-carnitină aflată în compoziția hranei Belcando stimulează arderea grăsimilor, reduce depunerea acestora în țesuturi și sprijină și activitatea mușchiului cardiac.

Hrana Belcando cu ProVital fortifică sistemul imunitar al cățelușului dumneavoastră, cu ajutorul componentelor naturale din drojdie.

Ingrediente
Carne proaspătă de pasăre (30 %); Orez; Făină de ovăz furajeră (20 %); Amidon din cartofi; Proteină de raţă (8 %); Făină de ovăz decorticat; Ficat de pasăre hidrolizat (4,5 %); Făină de pește din peşte oceanic (5 %); Drojdie de bere (2,5 %); Seminţe de struguri presate la rece; Păstăi de roșcovă; Pulpă de sfeclă dezaharisită; Seminţe Chia (1,5 %); Fosfat dicalcic; Clorură de sodiu; Clorură de potasiu; Plante aromatice (total: 0,2%; Frunze de urzică, Rădăcină de genţiană, Fierea pământului, Muşeţel, Fenicul, Chimen, Vâsc, Coada Şoricelului, Frunze de mur); Yucca schidigera.
Constituenți analitici
Proteine 19,5 % (din care 70% de origine animală); Conţinut de grăsimi 9,0 %; Cenuşă brută 6,5 %; Fibre brute 5,0 %; Umiditate 10,0 %; Calciu 0,9 %; Fosfor 0,65 %; Sodiu 0,2 %.

Aditivi per kg
Aditivi nutriționali: Vitamina A 15.000 U.I.; Vitamina D3 1.500 U.I.; Vitamina E 150 mg; L-carnitină 200 mg; Cupru (cupru-(II)-sulfat, pentahidrat) 12,5 mg; Fier ( fier-II-sulfat, monohidrat) 200 mg; Mangan (sub formă de oxid II mangan) 40 mg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 150 mg; Iod (calciumiodat, anhidru) 2,0 mg; Seleniu (ca selenit de sodiu) 0,05 mg.
Aditivi tehnologici: extracte cu un conţinut ridicat de tocoferol, de origine naturală (= vitamina E naturală) 48 mg.

Recomandări de hrănire

finest light