BELCANDO GRANULA START 5 KG

182,34 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO GRANULA START 5 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO GRANULA START 5 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO GRANULA START 5 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21010000039 Categorie:

Descriere

Cumpără Belcando granula start 5 kg

La dorința multor proprietari de câini care își hrănesc cățelușii cu BELCANDO, punem la un produs ideal pentru primul contact al cățeluților cu hrana suplimentară fără lapte. BELCANDO Puppy Granula-Start se „granulează” printr-un procedeu special, rezultatul fiind o structură solidă a hranei la o mărime foarte mică a particulelor (0,2 – 0,4 mm).
BELCANDO Puppy Granula-Start poate fi amestecat foarte bine cu laptele BELCANDO pentru puii de câine sau cu apă pentru a obține o pastă. Se mai poate amesteca, deasemenea, și cu carne. În scurt timp crochetele vor putea fi oferite cățelușului și în stare uscată. Prin varierea aportului lichidian, îi poți oferi cățelușului tău o consistență mai cremoasă sau mai solidă a hranei. Deprinderea rapidă cu hrana solidă și tranziția fără probleme la hrana obișnuită BELCANDO PUPPY sunt astfel facilitate – în special pentru rasele mici.

Nu conține grâu și alte cereale care au în compoziția lor gluten, soia, produse din lapte.

Hrana Belcando cu ProVital fortifică sistemul imunitar al cățelușului dumneavoastră, cu ajutorul componentelor naturale din drojdie.
Este deosebit de importantă administrarea de ProAgil câinilor de orice vârstă pentru mobilitatea acestora. Hrana Belcando conține ProAgil pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor și articulațiilor.

Ingrediente
Carne proaspătă de pasăre (30 %); Orez (23 %); Proteină de pasăre cu nivel scăzut de cenuşă (19 %); Porumb; Făină de pește din peşte oceanic (6 %); Grăsime de pasăre; Ulei vegetal (palmier, nucă de cocos); Ou(2,5 %); Gelatină hidrolizată (2,5 %); Drojdie de bere(2,5 %); Păstăi de roșcovă; Pulpă de sfeclă dezaharisită; Fosfat dicalcic; Ficat de pasăre hidrolizat; Semințe de in; Seminţe Chia; Clorură de sodiu; Clorură de potasiu.

Constituenți analitici
Proteine 29,0 % (din care 80% de origine animală); Conţinut de grăsimi 17,0 %; Cenuşă brută 6,5 %; Fibre brute 2,0 %; Umiditate 10,0 %; Calciu 1,25 %; Fosfor 1,0 %; Sodiu 0,35 %.

Aditivi per kg
Aditivi nutriționali: Vitamina A 15.000 U.I.; Vitamina D3 1.500 U.I.; Vitamina E 150 mg; Cupru (cupru-(II)-sulfat, pentahidrat) 12,5 mg; Fier ( fier-II-sulfat, monohidrat) 200 mg; Mangan (sub formă de oxid II mangan) 40 mg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 150 mg; Iod (calciumiodat, anhidru) 2 mg; Seleniu (ca selenit de sodiu) 0,05 mg
Aditivi tehnologici: Lecitină 2.400 mg; extracte cu un conţinut ridicat de tocoferol, de origine naturală (= vitamina E naturală) 48 mg.

Recomandări de hrănire

granula start