BELCANDO JUNIOR GRAIN FREE 4 KG

160,82 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO JUNIOR GRAIN FREE 4 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO JUNIOR GRAIN FREE 4 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO JUNIOR GRAIN FREE 4 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21010000623 Categorie:

Descriere

Cumpără BELCANDO JUNIOR GRAIN FREE 4 KG

Chiar și puii de câine pot dezvolta intoleranțe sau alergii la gluten sau cereale. De aceea, este foarte important să alegem chiar de la început o rețetă care nu conține cereale, pentru a evita problemele pe toată perioada creșterii. În această rețetă, cerealele au fost înlocuite cu amarant foarte hrănitor. Alte ingrediente importante ale acestei rețete aparte sunt o proporție ridicată de proteină animală din pasăre precum și semințele de chia ca furnizor de acizi grași esențiali și mucilagiile naturale pentru sprijinirea digestiei.

Nu conține cereale, soia, produse din lapte.

Hrana Belcando cu ProVital fortifică sistemul imunitar al cățelușului dumneavoastră, cu ajutorul componentelor naturale din drojdie.
Este deosebit de importantă administrarea de ProAgil câinilor de orice vârstă pentru mobilitatea acestora. Hrana Belcando conține ProAgil pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor și articulațiilor.

Ingrediente
Carne proaspătă de pasăre (30 %); Amarant (16 %); Făină de mazăre; Amidon din cartofi; Proteină de pasăre cu nivel scăzut de cenuşă (13 %); Făină de pește din peşte oceanic (5 %); Ou; Gelatină hidrolizată (2,5 %); Drojdie de bere (2,5 %); Păstăi de roșcovă; Grăsime de pasăre; Ulei vegetal (palmier, nucă de cocos); Fosfat dicalcic; Pulpă de sfeclă dezaharisită; Seminţe Chia (1,5 %); Ficat de pasăre hidrolizat; Clorură de sodiu; Clorură de potasiu.

Constituenți analitici
Proteine 26,0 % (din care 75 % de origine animală); Conţinut de grăsimi 15,0 %; Cenuşă brută 7,4 %; Fibre brute 2,8 %; Umiditate 10,0 %; Calciu 1,2 %; Fosfor 1,0 %; Sodiu 0,3 %.

Aditivi per kg
Aditivi nutriționali: Vitamina A 15.000 U.I.; Vitamina D3 1.500 U.I.; Vitamina E 150 mg; Cupru (cupru-(II)-sulfat, pentahidrat) 12,5 mg; Fier ( fier-II-sulfat, monohidrat) 200 mg; Mangan (sub formă de oxid II mangan) 40 mg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 150 mg; Iod (calciumiodat, anhidru) 2,0 mg; Seleniu (ca selenit de sodiu) 0,05 mg.
Aditivi tehnologici: Lecitină 2.000 mg; extracte cu un conţinut ridicat de tocoferol, de origine naturală (= vitamina E naturală) 48 mg.

Recomandări de hrănire

belcando junior grain free