BELCANDO MIEL/OREZ 5 KG

164,05 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO MIEL/OREZ 5 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO MIEL/OREZ 5 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO MIEL/OREZ 5 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21010000055 Categorie:

Descriere

Cumpără Belcando miel/orez 5 kg

Hrană Super Premium pentru câini adulți sensibili cu nivel normal de activitate
– Doar cele mai bune ingrediente de baza: bogata in carne de miel si orez cu digestibilitate ridicata, hrana holistica ideala pentru cainii sensibili.
– Cu adaos de seminte chia pentru stimularea digestiei
– Aliment sanatos: nu contine grau, soia, produse lactate sau porumb.
– Continutul de proteina si grasimi este adaptat cerintelor energetice ale cainilor cu nivel normal de activitate.

Uşor de digerat şi foarte bine tolerată datorită combinaţiilor selecte de ingrediente. BELCANDO LAMB&RICE este o dietă holistică adecvată pentru câini sensibili. Bogată în carne de miel foarte bine tolerată şi orez uşor digerabil. Seminţele Chia sprijină digestia cu ajutorul mucilagiilor naturale și furnizează acizi graşi esenţiali. Conținutul de proteine şi grăsimi este adaptat la cerinţele de energie ale câinilor cu un nivel normal de activitate.

Ingrediente
Orez (40%); Carne de miel proaspătă, ficat, plămâni (total: 30%); Proteine de pasăre, cu un conţinut redus de cenușă (12,5%); Proteine de miel (10%); Făină de ovăz furajer; Seminţe de struguri presate la rece; Drojdie de bere; Semințe Chia (1,5%); Făină de ovăz decorticat; Semințe de in; Ficat de pasăre hidrolizat; Grăsime de pasăre; Clorură de sodiu; Clorură de potasiu; Ierburi (total: 0,2% Frunze de urzică, Rădăcină de gențiană, Țintaură, Mușețel, Fenicul, Chimen, Vâsc, Coada șoricelului, Frunze de mur); yucca schidigera.

Constituenți analitici
Proteine 23,0% (din care 75% de origine animală); Conținut de grăsime 12,5%; Cenușă brută 7,0%; Fibre brute 3,2%; Umiditate 10,0%; Calciu 1,6%; Fosfor 1,0%; Sodiu 0,35%.

Aditivi per kg
Aditivi nutriţionali: Vitamina A 13.000 UI; Vitamina D3 1.300 UI; Vitamina E 130 mg; Cupru (sulfat de cupru (II), pentahidrat) 12,5 mg; Fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 200 mg; Mangan (oxid de mangan (II)) 40 mg; Zinc (oxid de zinc) 150 mg; Iod (iodat de calciu, anhidru) 2,0 mg; Seleniu (selenit de sodiu) 0,05 mg.
Aditivi tehnologici: Lecitina 400 mg; extracte de origine naturală, cu un conținut ridicat de tocoferol (= vitamina E naturală) 48 mg.