BELCANDO MIX-IT 10 KG

450,28 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO MIX-IT 10 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO MIX-IT 10 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO MIX-IT 10 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21010000057 Categorie:

Descriere

Cumpără Belcando mix-it 10 kg

O dietă doar pe bază de carne acoperă numai o mică parte dintre nutrienţii necesari și, deseori, determină o carenţă însemnată de minerale, vitamine, oligoelemente şi acizi graşi esenţiali. Alegerea corectă a fibrelor, atât de necesare pentru o bună digestie, precum și a ingredientelor cu extracte vegetale secundare importante (polifenoli, carotenoide, biflavonoide, taninuri, substanțe amărui) este de asemenea foarte dificilă pentru mulți crescători de câini. BELCANDO MIX IT combină aceşti nutrienţi și fibre într-un produs echilibrat, sub forma unor crochete delicioase, care nu conțin cereale și carne.

Utilizarea produsului BELCANDO Mix it este foarte simplă: Se amestecă o treime de BELCANDO Mix it cu două treimi de carne. Puteți utiliza în loc de carne proaspătă sau congelată conservele Single Protein de la BELCANDO. Acestea sunt conserve de carne pură care sunt disponibile în variantele vită, pasăre, cal și cangur (fiecare de 200 g și 400 g).

Nu conține cereale, soia, carne, porumb, produse din lapte.

Ingrediente
Amarant (20%); Amidon din cartofi; făină de mazăre; zooplancton marin (Krill, 10%); fosfat dicalcic; drojdie de ber; pulpă de sfeclă dezaharisită; păstăi de roșcovă; Grăsime de pasăre; Ulei vegetal (palmier, nuca de cocos); semințe de struguri presate la rece; semințe Chia (2,5%); Somon hidrolizat; Carbonat de calciu; Clorura de sodiu; Clorura de potasiu; Ierburi uscate (total: 0,3%; urzica frunze, rădăcină de gențiană, mușețel, fenicul, chimen, vâsc); yucca schidigera.

Constituenți analitici
Proteine 12,0 % (din care 50 % proteină animală); Conţinut de grăsimi 11,0 %; Cenuşă brută 13,5 %; Fibre brute 6,0 %; Umiditate 10,0 %; Calciu 2,5 %; Fosfor 1,3 %; Sodiu 0,4 %.

Aditivi per kg
Aditivi nutriționali: Vitamina A 30.000 U.I.; Vitamina D3 3.000 U.I.; Vitamina E 300 mg; Cupru (cupru-(II)-sulfat, pentahidrat) 25 mg; Fier ( fier-II-sulfat, monohidrat) 400 mg; Mangan (sub formă de oxid II mangan) 80 mg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 300 mg; Iod (calciumiodat, anhidru) 4 mg; Seleniu (ca selenit de sodiu) 0,15 mg.
Aditivi tehnologici: Lecitină 2.800 mg; extracte cu un conţinut ridicat de tocoferol, de origine naturală (= vitamina E naturală) 100 mg.

Recomandări de hrănire

belcando mix it tabel