BELCANDO PUPPY MILK 2.5 KG

240,00 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu BELCANDO PUPPY MILK 2.5 KG. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la BELCANDO. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care BELCANDO PUPPY MILK 2.5 KG este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați BELCANDO PUPPY MILK 2.5 KG la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21014000011 Categorie:

Descriere

Cumpără BELCANDO PUPPY MILK 2.5 KG

Cu formula unică BELCANDO® de protecție a puilor de câine, pentru mai multă siguranță în creșterea acestora. Sistemul digestiv este încă foarte sensibil chiar în primele săptămâni de viață. Laptele BELCANDO® pentru puii de câine conține proteine din lapte selectate cu grijă și foarte bine digerabile precum și un conținut adecvat de lactoză care protejează sistemul digestiv. Pentru sprijinirea timpurie a răspunsului imunitar se adaugă componente naturale din drojdie (ß 1,3/1,6 glucani).

Compozitie:

Grăsimi vegetale; concentrat de proteine din zer; lapte praf degresat; fosfat dicalcic; alge uscate (Schizochytrium sp.); extracte de drojdie.

Ambalaj: 2.5 kg