CATIT HRANITOR INTERACTIV FOOD TREE SENSES 2.0 43151W

108,58 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu CATIT HRANITOR INTERACTIV FOOD TREE SENSES 2.0 43151W. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la CATIT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care CATIT HRANITOR INTERACTIV FOOD TREE SENSES 2.0 43151W este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați CATIT HRANITOR INTERACTIV FOOD TREE SENSES 2.0 43151W la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 31116000171 Categorie:

Descriere

Cumpără CATIT HRANITOR INTERACTIV FOOD TREE SENSES 2.0 43151W

Hranitor care distreaza si hraneste pisica in acelasi timp.
Senses 2.0 Food Tree este solutia de hranire pentru pisicile care tind sa manance repede. Aceasta jucarie inteligenta incetineste hranirea -pisica trebuie sa „munceasca” pentru hrana sa, mutand cu labuţele crochetele de hrana prin deschiderile jucariei.
Hrana pica la baza labirintului si mai apoi in tavita. Design-ul sau permite pisicilor sa se bucure de hrana lor intr-un mod confortabil, fara a se stresa prin atingerea mustatilor sale sensibile de tavita.
Nivelul de dificultate poate fi modificat prin rotirea discurilor si ajustarea deschizaturilor.
Usor de dezasamblat si de curatat
Vechiul Senses Food Maze a fost imbunatatit cu o deschidere mai ingusta in partea superioarapentrua evitaaccesuldirect al pisicilorla hranasi o baza mai mare pentru mai multa stabilitate

Producator: HAGEN