CATIT HRANITOR INTERACTIV MULTI FEEDER SENSES 2.0 43741W

52,98 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu CATIT HRANITOR INTERACTIV MULTI FEEDER SENSES 2.0 43741W. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la CATIT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care CATIT HRANITOR INTERACTIV MULTI FEEDER SENSES 2.0 43741W este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați CATIT HRANITOR INTERACTIV MULTI FEEDER SENSES 2.0 43741W la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 31116000170 Categorie:

Descriere

Cumpără CATIT HRANITOR INTERACTIV MULTI FEEDER SENSES 2.0 43741W

Hranitor perfect pentru momentele in care nu sunteti acasa.
Este perfect atat pentru hrana umeda cat si uscatat. Combina 3 caractersitici in 1: hranitor, orificiu pentru labuta, spatiu practic de depozitare a hranei
Orificiul pentru labuta incurajeaza instinctele pisicii de a utiliza labutele pentru a scoate cantitati mici de hrana.
Ergonomic -hranitorul are o inaltime confortabila pentru pisoi si pisici adulte. Deoarece pisicilor nu le place sa isi atinga mustatile sensibile de marginile hranitorului, acesta si a fost conceput pentru a evita acest stres, fiind usor accesibil.
Spatiu practic de depozitare a hranei -pentru o hranire rapida si usoara
Usor de dezasamblat si de curatat

Producator: HAGEN