CATIT JUCARIE FOOD MAZE

114,39 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu CATIT JUCARIE FOOD MAZE. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la CATIT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care CATIT JUCARIE FOOD MAZE este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați CATIT JUCARIE FOOD MAZE la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 31116000001 Categorie:

Descriere

Cumpără Catit jucarie food maze

Hranitor labirint care distreaza si hraneste pisica in acelasi timp.
Simturile pisicii sunt unice. Ea poate vedea lucruri si auzi sunete care sunt dincolo de perceptia noastra. Pisica experimenteaza lumea in moduri prin care doar ne putem imagina cu simtul lor unic de gust, atingere si miros.
Jucariile Catit Design Senses sunt special concepute pentru a satisface toate aceste simturi speciale ale pisicii.
Vederea, auzul si simtul tactil sunt simturile cheie folosite atunci cand pisica vaneaza.Catit Design Senses Play Circuit incorporeaza toate trei caracteristici de stimulare senzoriala si este special conceput pentru a distra pisica si, in acelasi timp, ajuta pisica sa isi exprime instinctele naturale de vanatoare.

Catit Design Senses Feeding Maze ofera un mod unic si benefic de hranire a pisicii tale:

• Pisica trebuie sa mute cu labutele crochetele de hrana prin labirint
• Hrana va pica prin deschiderile cu care este prevazut labirintul
la baza labirintului si mai apoi in tavita
• Hranitorul iti va permite sa monitorizezi cantitatea de hrana, prevenind astfel supaalimentarea si cresterea in greutate
• Nivelul de dificultate poate fi modificat prin rotirea discurilor, pentru a mari sau a micsora deschizaturile labirintului
• Covorasul de la baza, previne alunecarea hranitorului si, in acelasi timp, maseaza delicat labutele pisicilor prin preso – punctura.
Catit Feeding Maze se poate utiliza individual sau combinat cu diferite ansambluri de joaca CatIt Senses (disponibile separat) pentru a crea un adevarat centru de activitate senzoriala pentru pisica ta.