CATIT SCRATCHER PISICI S-CHAISE 52418

83,45 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu CATIT SCRATCHER PISICI S-CHAISE 52418. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la HAGEN. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care CATIT SCRATCHER PISICI S-CHAISE 52418 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați CATIT SCRATCHER PISICI S-CHAISE 52418 la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 31117000034 Categorie:

Descriere

Cumpără CATIT SCRATCHER PISICI S-CHAISE 52418

Accesorii la moda pentru pisicute: mobilier si accesorii pentru zgariat fabricate din carton!
Alternativa ideala, foarte practica la accesoriile traditionale pentru zgariat (placile sau coloanele cu sisal).
Nevoia de a zgaria si de a se catara a pisicilor este pur instinctiva. Le ajuta sa isi mentina ghearele ascutite, sa elimine tesuturile moarte de pe gheare, le mentine corpul flexibil si tonifiat.
Gama de mobiler din carton ondulat Catit Style ofera pisicii tale suprafete pentru zgariat si te ajuta sa iti protejezi mobilierul de gherutele ascutite.
Fiecare placa include si Catnip – iarba pisicii, o planta aromatica care atrage pisica sa utilizeze placa pentru zgariat.
HAGEN SCRATCHER PISICI S-CHAISE 52418 are o forma curbata, confortabila pentru pisica, pe laterale are ornamente „animal print”.
Lungime 55,8 cm.
Catnip inclus.