CLIX CENTURA CAR SAFE XS LC00

93,52 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu CLIX CENTURA CAR SAFE XS LC00. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la COA. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care CLIX CENTURA CAR SAFE XS LC00 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați CLIX CENTURA CAR SAFE XS LC00 la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21126000081 Categorie:

Descriere

Cumpără Clix centura car safe xs

Ham si centura de siguranta pentru caini, pentru transportul cainilor cu masina.

Calatoriile cu masina sunt o necesitate pentru majoritatea cainilor, iar centurile Car Safe asigura tot confortul , protectia si siguranta necesare pe timpul transportului, aspecte care trebuie luate in considerare inainte de plecarea in orice calatorie.

Fabricate din material textil, dublate cu neopren moale in toate punctele de contact ale ham-ului cu corpul cainelui, pentru un plus de confort.

Hamul este usor de fixat si de ajustat. Poate fi asigurat prin fixarea centurii hamului in dispozitivul de inchidere al centturii de siguranta cu care este prevazuta masina sau prin trecerea centurii de siguranta prin ham.

Hamul poate fi utilizat si pentru plimbarile zilnice.

Dimensiuni disponibile:

Extra Small – 36-65cm – pentru York Shire, Caniche Pitic etc.
Small – 55-65cm – pentru Jack Russel, Westie etc.
Medium – 60-75cm – pentru Border Collie etc.
Large – 75-95cm – pentru Labrador, Ciobanesc German, Greyhound etc.