COA HALTI HAM CAINE S LH01M

70,57 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu COA HALTI HAM CAINE S LH01M. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la COA. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care COA HALTI HAM CAINE S LH01M este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați COA HALTI HAM CAINE S LH01M la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21115100003 Categorie:

Descriere

Cumpără Coa halti ham caine s

Creat de dr. Roger Mugford, Halti Harness prezinta un sistem de atasare unic si patentat ce controleaza cainele la nivelul pieptului si al umerilor; un punct eficient de control. Halti Harness opreste smucirea, calmeaza cainii agitati si simplifica antrenarea si terapia comportamentala.
– Beneficiul folosirii corecte a Halti consta in faptul ca acorda control total asupra umerilor, setand astfel directia de deplasare a cainelui.
– Ajustare rapida la nivelul taliei, sus-jos, fata-spate
– Sectiunea frontala se situeaza deasupra humerusului astfel incat nu-l deranjeaza cand alearga : poate fi purtat 24/ 7.
– Confortabil: punctul de ghidare frontal este situat pe stern.
Maximizeaza confortul si controlul. Simplu si usor de potrivit.
1. Cum se pune Halti Harness
Plasati hamul peste capul cainelui, legati bretelele de la nivelul taliei, atasati clema hamului la zgarda obisnuita a cainelui.
2. Ajustare
Reglati breteaua principala peste talie, avand grija sa existe loc de doua degete intre bretea si talie. Reglati sectiunile frontale pe ambele parti (clema trebuie sa fie pozitionata central). Breteaua trebuie sa fie comoda.
3. Atasarea lesei
Clema mica trebuie sa fie atasata la inelul frontal al hamului, clema mare trebuie sa fie atasata la spatele inelului.
Folosirea Halti Harness
Hamul trebuie sa fie corect aranjat.
Cele 5 puncte de reglare asigura o potrivire perfecta pentru fiecare rasa sau marime. Antrenarea poate sa inceapa din momentul in care ii puneti hamul: nu este necesara o perioada de adaptare, cainele nu se va zbate pentru a scoate acest model. Puteti folosi o singura lesa la inelul de pe piept, dar rezultate ideale sunt obtinute folosind o lesa de antrenament cu terminatie dubla (ca Halti model 2 m). Veti observa cum cainele incetineste cand puneti presiune pe lesa de la nivelul gatului, dar va mari ritmul cand veti slabi prinsoarea. 2 puncte de contact sunt mult mai bune decat unul singur mai ales din punct de vedere al sigurantei si controlului fizic. Prin ridicarea usoara a inelului din spate, puteti sa intoarceti cainele mai usor cu ajutorul inelului frontal, un concept simplu, dar puternic.
Halti Harness calmeaza un caine speriat sau unul supra-stimulat. O potrivire corespunzatoare ofera un sens de securitate, transforma un caine suparat intr-unul vesel.
3 marimi – menit pentru antrenare si terapie – extrem de eficient si sigur.
Folosire ideala cu o lesa de antrenare dubla.
Este mai bine folosit in combinatie cu lesa de antrenament Halti ce are o dubla terminatie (legata atat la piept, cat si la inelele hamului de la nivelul umerilor). Modelul special captusit este extrem de usor de purtat si indicat tuturor raselor de caini.
Mmarime: S