COA LESA CLIX LONG LINE 5 M CLL05

71,80 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu COA LESA CLIX LONG LINE 5 M CLL05. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la COA. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care COA LESA CLIX LONG LINE 5 M CLL05 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați COA LESA CLIX LONG LINE 5 M CLL05 la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21114130002 Categorie:

Descriere

Cumpără Coa lesa clix long line

Aceasta lesa ii permite cainelui sa fie aparent liber si totusi sa fie sub control, combinand astfel siguranta cu libertatea de miscare. Este recomandata pentru antrenamente, pentru dresarea cainelui sa se intoarca la comanda.
– Ofera flexibilitate, avand o lungime de 5 metri
– Obiectivul plimbarii catelului in lesa – placere atat pentru caine, cat si pentru dumneavoastra.
– Rezistenta oferita de materialul din care este realizata.
Aceasta lesa reprezinta un accesoriu ideal pentru perioadele de socializare controlata la cainii in perioada de crestere sau pentru cainii agresivi.
Limbajul folosit pentru antrenare este important asa ca fiti constant : folositi un singur cuvant pentru comanda (sezi, stai, vino). Vocea trebuie sa fie prietenoasa, nu dura.
Greseala pe care majoritatea oamenilor o fac in antrenarea cainilor : folosesc o lesa prea scurta si sunt agresivi.
În cazul in care cainele nu vine cand este chemat, pune piciorul pe lesa si ruleaz-o inapoi.
Dimensiuni:
L – 5 m
L – 10 m