COACHIES RECOMPENSE ADULT 75 G TCAB

9,41 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu COACHIES RECOMPENSE ADULT 75 G TCAB. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la COACHIES. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care COACHIES RECOMPENSE ADULT 75 G TCAB este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați COACHIES RECOMPENSE ADULT 75 G TCAB la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21012130003 Categorie:

Descriere

Cumpără Coachies recompense adult 75 g

Ideale pentru motivarea cainilor pe perioada antrenamentelor, aceste recompense au un gust delicios de pui, vita si miel.
– Gustul placut si valoarea nutritionala sunt mentinute, fiind coapte la cuptor.
– Sanatoase, contin vitamine si minerale importante.
– Nu contin coloranti, arome artificiale sau zaharuri.
– Continut redus de calorii: 1 calorie/recompensa.

Compozitie: grau, faina din carne de vita (14%), glicerina, faina din carne de miel (4%), faina din carne de pasare (4%), grasimi, iaurt, praf de zer, minerale.
Aditivi nutritionali: coloranti; Vit A 10000 UI; Vit. D3 1000 UI, iodura de calciu 1 mg; sulfat de cupru 5 mg; sulfat de mangan 15 mg; sulfat de zinc 75 mg; selenit de sodiu 0.15 mg.
Constituenti analitici: Proteina 21.5%, Fibre brute 1%; Grasime 9%, Cenusa bruta 7%, Umiditate 20%.
Greutate: 75 g