COACHIES RECOMPENSE PUPPY 75 G TCPB

8,77 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu COACHIES RECOMPENSE PUPPY 75 G TCPB. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la COACHIES. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care COACHIES RECOMPENSE PUPPY 75 G TCPB este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați COACHIES RECOMPENSE PUPPY 75 G TCPB la orice oră, de la BucuriaCasei.

Doar 1 rămase în stoc

SKU: 21012130007 Categorie:

Descriere

Cumpără Coachies recompense puppy 75 g

Ideale pentru motivarea cainilor pe perioada antrenamentelor, aceste recompense au un gust delicios de pui. Au fost special concepute pentru catelusii mai mari de 8 saptamani.
– Gustul placut si valoarea nutritionala sunt mentinute, fiind coapte la cuptor.
– Dinti si oase sanatoase datorita calciului adaugat.
– Sanatoase, contin vitamine si minerale importante.
– Nu contin coloranti, arome artificiale sau zaharuri.
Compozitie: grau, faina din carne de pasare (24%), glicerina, iaurt (4%), uleiuri vegetale, minerale (Carbonat de calciu 1.4%), praf de zer.
Aditivi nutritionali: coloranti; Vit A 10000 UI; Vit. D3 1000 UI, iodura de calciu 1 mg; sulfat de cupru 5 mg; sulfat de mangan 15 mg; sulfat de zinc 75 mg; selenit de sodiu 0.15 mg.
Constituenti analitici: Proteina 22%, Fibre brute 1%; Grasime 7.5%, Cenusa bruta 9.5%, Umiditate 20%.
Greutate: 75 g