FERPLAST COTET PLASTIC KENNY 03

437,06 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FERPLAST COTET PLASTIC KENNY 03. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la FERPLAST. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FERPLAST COTET PLASTIC KENNY 03 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FERPLAST COTET PLASTIC KENNY 03 la orice oră, de la BucuriaCasei.

Doar 1 rămase în stoc

SKU: 21119000015 Categorie:

Descriere

Cumpără Ferplast cotet plastic kenny 03

Kenny este un cotet din plastic si are o forma atragatoare de iglu. Ofera cateilor dumneavoastra o izolare excelenta atat de temperaturile ridicate cat si de cele scazute.
– Durabilitate si rezistenta la intemperii si socuri.
– Izolare de sol, cotetul este dotat cu picioare speciale.
– Asigura cainelui un mediu placut, evitand stagnarea umezelei prin sistemul de drenare al lichidelor cu care este prevazut acest cotet.
– Curatare si intretinere intr-o clipa! Kenny este alcatuit din doua parti: baza si acoperis ce se prind si se desprind complet cu usurinta.
– Ventilatia interna este asigurata de sistemul special conceput in acest sens.
Pentru o protectie suplimentara impotriva frigului, puteti achizitiona o usita din plastic Kenny sau o pernita calduroas.
Dimensiuni: 89 x 60 x h 60 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FERPLAST COTET PLASTIC KENNY 03”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *