FERPLAST CUSCA TRANSPORT ATLAS 20 ALBASTRU PLT

118,75 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FERPLAST CUSCA TRANSPORT ATLAS 20 ALBASTRU PLT. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la . BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FERPLAST CUSCA TRANSPORT ATLAS 20 ALBASTRU PLT este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FERPLAST CUSCA TRANSPORT ATLAS 20 ALBASTRU PLT la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21118100036 Categorie:

Descriere

Cumpără FERPLAST CUSCA TRANSPORT ATLAS 20 ALBASTRU PLT

Sunteţi gata de vacanţă? Cuşca Atlas vă permite să luaţi animalul de companie în vacanţă cu dumneavoastă asigurându-i o călătorie confortabilă şi în condiţii de siguranţă

Cuşca este ideală pentru pisici şi câini de talie mică. Este o cuşcă din 2 părţi prinse între ele, pe lateral, cu cleme din material plastic. Echipată cu mâner ergonomic pentru transport. Prevăzută cu orificii laterale pentru aerisire şi uşă de oţel acoperită cu material plastic.

ATLAS 20: 58 x  37 x h 32 cm

Greutate: 1,82 kg

Culoare: ALBASTRU