FERPLAST HAM ERGOCONFORT L ALBASTRU

246,98 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FERPLAST HAM ERGOCONFORT L ALBASTRU. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la FERPLAST. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FERPLAST HAM ERGOCONFORT L ALBASTRU este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FERPLAST HAM ERGOCONFORT L ALBASTRU la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21115100037 Categorie:

Descriere

Cumpără Ferplast ham ergoconfort l albastru

Unde puteti gasi un ham rezistent, sigur si care sa se adapteze usor la corpul cainelui? Uitati-va mai departe pentru ca hamul pe care il doriti il veti gasi aici.
– Ergonomic, hamul Ergocomfort are o forma inovatoare ce distribuie forta de tractiune pe partea pieptului, fara a afecta gatul.
– Confort maxim datorita captuselei de o textura moale.
– Reglare simpla si rapida, adaptandu-se usor la corpul cainelui.
Pentru a alege hamul de care aveti nevoie, va invatam un truc: tot ce trebuie sa faceti este sa masurati circumferinta taliei (B) si a gatului (A). Pe baza masuratorilor facute, puteti fi sigur ca ati cumparat produsul potrivit.
Sustine o greutate de pana la 40 kg.
Dimensiuni: A: 50÷60 cm – B: 70÷80 cm
Culoare: albastru