FERPLAST LESA FLIPPY CONTROLLER CORD M VERDE

138,18 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FERPLAST LESA FLIPPY CONTROLLER CORD M VERDE. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la FERPLAST. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FERPLAST LESA FLIPPY CONTROLLER CORD M VERDE este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FERPLAST LESA FLIPPY CONTROLLER CORD M VERDE la orice oră, de la BucuriaCasei.

Doar 2 rămase în stoc

SKU: 21114130029 Categorie:

Descriere

Cumpără Ferplast lesa flippy controller cord verde

Toti detinatorii de caini sunt familiarizati cu nevoile acestora de a se plimba. Aceasta lesa retractabila cu snur prezinta un sistem performant de control atat in ceea ce priveste extensia cat si retractarea si este foarte utila atunci cand doriti sa va plimbati prin oras, fara a provoca disconfort celorlalte persoane.
– Ofera confort, permitand cainelui sa se miste cu usurinta, datorita cablului extensibil.
– Siguranta asigurata de un mecanism patentat, care tine banda blocata.
– Usurinta in utilizare si comenzi precise, cainele putandu-se deplasa la o distanta de pana la 5 m.
Mod de utilizare: Un singur buton permite actionarea functiilor urmatoare:
1. Derulare libera: cand butonul este (nu este) apasat, snurul se ruleaza/deruleaza automat la miscarea cainelui.
2. Oprire temporara: in orice moment este posibila blocarea lesei, apasand butonul. Pentru a chema cainele, apasati butonul si trageti spre dvs.; cand butonul este relaxat, tineti lesa in directia cainelui pentru a permite rularea snurului in caseta.
3. Blocarea la lungimea dorita: acest lucru va permite sa mentineti cainele la distanta dorita. Pentru blocare apasati butonul impingandu-l inainte; pentru deblocare impingeti butonul inapoi.
Atentie: Pentru asigurarea unei bune functionari si evitarea accidentelor este necesar sa respectati urmatoarele reguli:
– In cazul in care snurul este murdar derulati-l complet, spalati-l si uscati-l bine, apoi rulati-l
– Interziceti cainelui dvs. sa roada lesa si evitati sa-l frecati de suprafete taioase sau rugoase.
– Controlati snurul sa nu fie defect sau destramat; in acest caz nu folositi lesa.
– Carabiniera trebuie montata la o zgarda puternica (intr-o stare buna) cu un inel de blocare. Nu montati carabiniera la o zgarda antipurici.
Este recomandata pentru caini cu o greutate de pana la 50 kg.
Dimensiune:

16 x 4,5 x h 13 cm M

17,5 x 4,2 x h 14 cm  L
Culoare: verde