FRESH’N CLEAN BALSAM OATMEAL’N BAKING SODA 533 ML

52,41 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FRESH’N CLEAN BALSAM OATMEAL’N BAKING SODA 533 ML. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la FRESH’N CLEAN. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FRESH’N CLEAN BALSAM OATMEAL’N BAKING SODA 533 ML este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FRESH’N CLEAN BALSAM OATMEAL’N BAKING SODA 533 ML la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21210000032 Categorie:

Descriere

Cumpără Fresh’n clean balsam oatmeal’n baking soda 533 ml

Acest balsam are grija de pielea uscata, iritata cu ajutorul fainei de ovaz cu rol calmant si, in acelasi timp, improspateaza blanita continand bicarbonat de sodiu, ce absoarbe mirosurile.
– Balsamul descalceste blanita si o face usor de aranjat
– O blanita moale la atingere si o piele hidratata cu ajutorul continutului de proteine, vitamina E, aloe vera si de agenti pe baza de plante (catifeleaza si mainile).
– Reduce ruperea firelor de par din timpul periajului.
– Parfumul tropical dureaza pana la 2 saptamani.
Pe langa o dieta hranitoare, exercitii, joaca si vizitele regulate la veterinar, o blanita curata si bine ingrijita va ajuta sa petreceti cat mai multe clipe placute impreuna.
Faina de ovaz naturala calmeaza pielea sensibila, mancarimile si iritatiile.
Volum: 533ml