FURMINATOR PERIE CAINE PAR SCURT L 691656

228,83 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FURMINATOR PERIE CAINE PAR SCURT L 691656. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la FURMINATOR. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FURMINATOR PERIE CAINE PAR SCURT L 691656 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FURMINATOR PERIE CAINE PAR SCURT L 691656 la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21211000043 Categorie:

Descriere

Cumpără FURMINATOR PERIE CAINE PAR SCURT L 691656

Perie FURminator® elimina parului deja cazut in proportie de 99%, prevenind astfel incalcirea parului.
Pentru caini de talie mare, cu greutatea intre 23 kg si 41 kg, cu par scurt.
Se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana timp de 10-20 minute, pe parul uscat.

– Peria din oțel inoxidabil patrunde prin stratul de deasupra al parului pentru a îndepărta în siguranță și ușor părul deja cazut din substrat, fără a deteriora parul de la suprafata si fara a tăia pielea
– Peria aluneca delicat peste piele fara a provoca raniri sau disconfort – Skin Guard®
– Marginile periei sunt rotunjite perfect adaptate la forma naturală a corpului animalului de companie pentru mai mult confort in timpul perierii
– Prevazuta cu butonul FURejector® care eliberează cu usurinta părul colectat in perie-
– Include un capac de protective a dintilor atunci cand peria nu este utilizata.
– Maner ergonomic care previne oboseala mainii pe durata sesiunilor de periere

Gama de perii FURminator® pentru caini inlcude solutii personalizate de ingrijire, de cea mai buna calitate, sigure si confortabile la utilizare. O rutina regulata de ingrijire si periere, imbunatateste sanatatea si igiena generala a cainelui, oferind în același timp o oportunitate excelentă pentru un control de rutină.
Iti iubesti animalul, dar nu si naparlirea? Periaza-l saptamanal pentru a reduce naparlirea excesiva. Periile FURminator® elimina parul mort din stratul profund al parului, fara a taia sau deteriora stratul de la suprafata, atunci cand este utilizat conform recomandarilor producatorului.