KONG EXTREME JUCARIE L K1E

61,07 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu KONG EXTREME JUCARIE L K1E. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la KONG. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care KONG EXTREME JUCARIE L K1E este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați KONG EXTREME JUCARIE L K1E la orice oră, de la BucuriaCasei.

Doar 2 rămase în stoc

SKU: 21124000159 Categorie:

Descriere

Cumpără Kong extreme jucarie l

Design-ul inovator si cauciucul natural dur de cea mai buna calitate pozitioneaza aceasta jucarie ca standard de calitate de mai bine de 30 de ani. Recomandat pentru caini adulti.
– Rezistenta – potrivita pentru cainii carora le place sa roada datorita cauciucului exceptional din care este realizata.
– Special creata pentru a fi umpluta cu diferite delicii, crescand gradul de atractabilitate al jucariei pentru caini.
– Amuzanta – la contactul cu solul genereaza sarituri cu traiectorii imprevizibile, fiind antrenanta pentru jocurile de aport.
– Fabricata in SUA
Produsul este recomandat in lumea intreaga de catre veterinari si dresori.
Sunt disponibile in 5 dimensiuni pentru a satisface cainii din orice rasa.
Joaca alaturi de catelul dumneavoastra este o modalitate extraordinara de a intari legaturi dintre voi, petrecand mai mult timp impreuna.
Este potrivita pentru cainii care sunt distrugatori inraiti ai jucariilor.
Joaca este importanta pentru mentinerea cainelui fericit si sanatos.
Cainilor le place sa alerge, sa prinda si sa aduca jucariile.
Este recomandata pentru urmatoarele rase de caini (cu o greutate intre 15 si 30 kg): Basset Hound, Boxer,German Shepherd, Golden Retriever.
Culoare: negru