KONG SENIOR JUCARIE M KN2E

43,14 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu KONG SENIOR JUCARIE M KN2E. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la KONG. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care KONG SENIOR JUCARIE M KN2E este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați KONG SENIOR JUCARIE M KN2E la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21124000188 Categorie:

Descriere

Cumpără Kong senior jucarie m

Design-ul inovator si cauciucul natural de cea mai buna calitate pozitioneaza aceasta jucarie ca standard de calitate de mai bine de 30 de ani. Kong Senior a fost special proiectat pentru cainii mai in varsta si are astfel o formula de cauciuc mai moale decat Kong Classic.
– Rezistenta – potrivita pentru cainii carora le place sa roada datorita cauciucului exceptional din care este realizata.
– Special creata pentru a fi umpluta cu diferite delicii, crescand gradul de atractabilitate al jucariei pentru caini.
– Amuzanta – la contactul cu solul genereaza sarituri cu traiectorii imprevizibile, fiind antrenanta pentru jocurile de aport.
– Fabricata in SUA

Produsul este recomandat in lumea intreaga de catre veterinari si dresori.
Joaca alaturi de catelul dumneavoastra este o modalitate extraordinara de a intari legaturi dintre voi, petrecand mai mult timp impreuna.
Este potrivita pentru cainii care sunt distrugatori inraiti ai jucariilor.
Joaca este importanta pentru mentinerea cainelui fericit si sanatos.
Cainilor le place sa alerge, sa prinda si sa aduca jucariile.
Dimensiune: M
Culori disponibile: mov