KONG WOBBLER BISCUIT DISPENSER DOG S PW2E

76,43 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu KONG WOBBLER BISCUIT DISPENSER DOG S PW2E. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la KONG. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care KONG WOBBLER BISCUIT DISPENSER DOG S PW2E este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați KONG WOBBLER BISCUIT DISPENSER DOG S PW2E la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21124000192 Categorie:

Descriere

Cumpără Kong wobbler biscuit dispenser dog s

Umpleti aceasta jucarie minutata cu delicii si sa inceapa distractia! Acest dispenser de hrana foarte distractiv si interactiv se umple cu hrana uscata sau recompense.
– Rezistenta – potrivita pentru cainii carora le place sa roada datorita cauciucului exceptional din care este realizata.
– Special creata pentru a fi umpluta cu diferite delicii, crescand gradul de atractabilitate al jucariei pentru caini.
– Se va intoarce mereu la pozitia verticala chiar daca este impins de catre catel, moment din care se invarte si roteste in mod imprevizibil.
– Igienizare usora – se poate spala la masina de spalat vase.
– Se umple cu usurinta cu recompense sau hrana: trebuie doar sa rasuciti cele doua parti componente.
Ideal pentru a preveni ingerarea unei cantitati mari de hrana dintr-o inghititura (caini lacomi, cu exces de greutate).
Mentine cainele ocupat pentru mai mult timp.
Jucaria va tine ocupat si stimula cainele; de fiecare data cand cainele muta sau loveste jucaria este rasplatit cu un deliciu.
Joaca este importanta pentru mentinerea cainelui fericit si sanatos.
Cu aceasta jucarie cainele dumneavostra va avea parte de multa distractie.
Umpleti jucaria cu deliciile preferate, apoi lasati cainele sa se joace si sa munceasca pentru a le obtine, folosind labutele si nasul.
Alegeti gradul de dificultate folosind recompense mai mici sau mai mari care vor iesi prin gaura situata in partea centrala a jucariei.
Poate fi folosita atat in casa cat si in aer liber.
Joaca alaturi de catelul dumneavoastra este o modalitate extraordinara de a intari legaturi dintre voi, petrecand mai mult timp impreuna.
Pentrun caini cu greutatea de pana la 12 kg
Culoare: rosu