PET EXPERT SUPORT REGLABIL+2 CASTROANE INOX 1.75 L

139,75 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu PET EXPERT SUPORT REGLABIL+2 CASTROANE INOX 1.75 L. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la PET EXPERT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care PET EXPERT SUPORT REGLABIL+2 CASTROANE INOX 1.75 L este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați PET EXPERT SUPORT REGLABIL+2 CASTROANE INOX 1.75 L la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21110100050 Categorie:

Descriere

Cumpără Pet expert suport reglabil+2 castroane inox 1.75 l

Suport reglabil cu doua castroane din otel inoxidabil – pentru ca animalul sa poata avea o postura corecta in timp ce mananca si bea apa. Potrivit pentru rase mari,caini batrani, caini cu probleme la nivelul coloanei vertebrale sau caini in crestere.
– Asigura o postura corecta a cainelui in timpul mesei
– Usor de reglat si montat
– Rezistent si igienic datorita castroanelor din inox

Cele doua inele duble ale suportului pot fi reglate la inaltimea dorita, astfel ca animalul va putea manca si bea apa intr-o pozitie relaxata si confortabila, fara sa trebuiasca sa se aplece prea mult.
Cele doua boluri inoxidabile incluse se aseaza simplu in orificiile suportului. Baza in forma de H ofera stabilitate si e suficient de puternica pentru a rezista si celor mai agitati caini.
Bolurile din otel inoxidabil sunt igienice si usor de curatat. Pot fi spalate si la masina de vase.
Suportul e foarte usor de asamblat in doar cativa pasi.
Volum catroane: 2 x 1,75L