PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.35 L

24,12 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.35 L. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la PET EXPERT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.35 L este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.35 L la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21110100054 Categorie:

Descriere

Cumpără Pet expert suport+2 castrone inox 0.35 l

Set de 2 catroane din otel inoxidabil durabil si usor de igienizat. Datorita suprafetei netede, mancarea si murdaria nu se pot acumula, iar resturile de hrana pot fi indepartate cu usurinta.
– Usor de igienizat si intretinut
– Rezistent si durabil
– Nu rugineste datorita otelului inoxidabil din care este fabricat

Catroanele pot fi utilizate atat pentru hrana cat si pentru apa. Picioarele suportului au baza cauciucata, cu rol antiderapant, pentru mai multa stabilitate. Ideal pentru cainii cu probleme de sanatate sau care au nevoie de ridicarea castroanelor pentru mai mult confort.
Volum: 2 x 0,35L