PET HEAD SPRAY DESCALCIT DOGS BFF 450 ML TPHF4

66,34 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu PET HEAD SPRAY DESCALCIT DOGS BFF 450 ML TPHF4. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la PET HEAD. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care PET HEAD SPRAY DESCALCIT DOGS BFF 450 ML TPHF4 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați PET HEAD SPRAY DESCALCIT DOGS BFF 450 ML TPHF4 la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21210000076 Categorie:

Descriere

Cumpără Pet head spray descalcit dogs bff 450 ml

Pet Head Dogs BFF Tangle Fix Spray este arma secreta pentru descurcarea parului incalcit. Hraneste pielea in profunzime, elimina efectul electrostatic al parului uscat al cainilor care traiesc in special in casa.
Aceasta formula Pet Head foloseste ingrediente naturale valoroase cu actiune eficienta pentru descurcarea parului: acizi grasi esentiali, proteine din grau, ulei de floarea soarelui, vitamina E.

Doar cu cateva pulverizari vei putea elimina mai usor parul mort sau in exces. Descurca rapid parul incalcit, actioneaza pana la nivelul pielii.

Miros de iaurt si capsuni.

Toate produsele Pet Head au pH control special adaptat pielii sensibile a puilor de catel, nu contin parabeni, derivati din petrol, sulfati, cainele nu va fi afectat daca se intampla sa linga sau sa inghita din produs.

Disponibil in flacon cu pulverizator 450 ml.
Fabricat in SUA.