PROLINE BOXBY COLD PRESSED CURCAN 100 G

19,84 lei

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu PROLINE BOXBY COLD PRESSED CURCAN 100 G. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la PROLINE. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care PROLINE BOXBY COLD PRESSED CURCAN 100 G este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați PROLINE BOXBY COLD PRESSED CURCAN 100 G la orice oră, de la BucuriaCasei.

În stoc

SKU: 21012120244 Categorie:

Descriere

Cumpără Proline boxby grain free curcan 100 g

Recompense delicioase cu o textura moale, pentru caini cu sensibilitate la cereale
– Single protein – o singura sursa de proteine – recompense potrivite pentru caini cu alergii sau intolerante la alte tipuri de carne
– Contine: drojdie de bere – o sursa naturala de vit B, pentru o blana lucioasa; omega 3 – pentru o piele si blana sanatoase; tapioca – o sursa de fier si vit B. ce imbunatateste tranzitul intestinal
– Recompense sanatoase! Nu contin: cereale, carne de vita sau porc, produse lactate, zahar, soia si agenti de afanare, aditivi nesanatosi.
– Gust irezistibil
Ingrediente: carne si derivate din carne ( peste 70% curcan), derivate de origine vegetala (tapioca 2.0%), uleiuri si grasimi, drojdii.
Instructiuni de hranire/zi: pentru caini de talie mica – 10 buc, pentru caini de talie medie 10-20 buc, pentru caini de talie mare 10-20 buc.
Ambalaj: 100 g