Malamut de Alaska de vânzare

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Madalina Nicoleta Prodan

Multumim din suflet pentru Snoopy, o minunatie de catel, va revomandam cu drag si bucurie 

20/01/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Ioana-Cristina Stoica

Multumim pentru baietelul nostru Westie ,intr-adevar bucuria casei noastre❤❤❤

29/10/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Termen estimativ de livrare:
4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Malamut de Alaska, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Malamut de Alaska


1850 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Malamut de Alaska în viața copilului

Copii care cresc alături de un Malamut de Alaska se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Malamut de Alaska în viața familiei

Prezența unui Malamut de Alaska este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Malamut de Alaska de vânzare

Malamut de Alaska: rasa

Când vezi pentru prima dată un Malamut de Alaska, este ușor să fii impresionat de statura lui mare, de marcajele faciale asemănătoare lupului și de coada uriașă. Se crede adesea că Malamutii se trag din lup. S-ar putea să joace rolul unui lup la televizor sau în filme, dar sunt câini domestici.

Malamutul de Alaska are putere, energie, rezistență, independență și inteligență imensă. Au fost căutați inițial să tragă sănii grele pe distanțe lungi, precum și să vâneze foci și urși polari. Acum sunt aleși în primul rând pentru companie, Malamutul reușește în mai multe sporturi de câini.

Malamuții îi privesc pe toți pe care îi întâlnesc ca prieteni. Dacă ești în căutarea unui câine de pază, aceasta nu este rasa pentru tine.

Malamutul de Alaska se descurcă cel mai bine în situațiile în care are o mulțime de spațiu și posibilități de exerciții, astfel încât să nu se plictisească și să fie neliniștit. Natura sa independentă îl determină adesea să fie etichetat drept încăpățânat sau stupid, dar inteligența sa strălucește odată cu pregătirea corectă. Dacă Malamutul de Alaska este rasa potrivită pentru tine, el îți va oferi ani de plăcere în calitate de coleg de joc și însoțitor.

Malamut de Alaska: scurt istoric

Unul dintre cei mai vechi câini pentru sanie, strămoșii malamutului de Alaska au traversat podul terestru din Siberia în Alaska cu mii de ani în urmă cu popoarele native. Un singur trib, cunoscut sub numele de Mahlemuts, s-a stabilit în zona de nord-est a Peninsulei Seward și acolo s-a dezvoltat această rasă. Câinii erau obișnuiți să vâneze foci, să alunge urșii polari și să tragă sănii grele încărcate cu alimente sau materiale de tabără.

Nativii și-au tratat câinii bine și i-au apreciat foarte mult. Goana după aur din 1896 a dat un mare influx în Alaska de câini de multe dimensiuni și rase care ar putea supraviețui vremii. Mulți câini autohtoni s-au împreunat cu acești câini și s-a pierdut tipul pur. Mahlemuții erau un trib relativ izolat, așa că Malamutul a supraviețuit incursiunii mai bine decât alte rase.

Arthur T. Walden și-a stabilit Kennook Chinook în New Hampshire și a început să reproducă Malamuți de Alaska. El și succesorii săi, Milton și Eva Seeley, au furnizat mulți câini pentru expedițiile din Antarctica din anii ’30. Seeley a început un program de reproducere a câinilor găsiți în zona Norton Sound din Alaska. Această tulpină de Malamut a devenit cunoscută sub numele de tulpina „Kotzebue”.

O tulpină ușor diferită a fost dezvoltată de Paul Voelker, Sr. cu câini pe care i-a cumpărat în Alaska la începutul anilor 1900 și mai târziu în anii 1920. Această tulpină a fost cunoscută sub numele de tulpina „M’Loot”. Unii dintre acești câini au fost folosiți în Primul și al Doilea Război Mondial și în cea de-a doua expediție a amiralului Byrd.

The Alaskan Malamute Club of America a fost format în 1935, iar American Kennel Club a recunoscut rasa în același an. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, majoritatea malamuților de Alaska înregistrați au fost împrumutați pentru război, deoarece exista o cerere mare de câini pentru sanie. Tragic, mulți dintre ei au pierit după ce și-au servit națiunea într-o expediție în Antarctica în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Toți malamuții înregistrați astăzi în AKC își pot urmări strămoșii înapoi la originalul Kotzebue sau la câinii înregistrați în perioada anilor 1940.

Canise și crescători de Malamut de Alaska

Malamut de Alaska: dimensiune

Masculii au 64 cm înălțime și ar trebui să cântărească aproximativ 39 kg; femelele tind să aiba 58 cm înălțime și cântăresc aproximativ 34 kg. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca un adult să ajungă la 45 kg. În cazuri rare, așa-numitele versiuni „uriașe” se ridică la 64 kg, dar corpul malamutului nu este proiectat pentru a suporta excesul de greutate.

Malamut de Alaska: personalitate

Malamutul de Alaska vă va câștiga cu dispozițiile sale. Îi salută pe toți ca fiind prieteni – chiar străini și oaspeți ai casei pentru prima dată – deci nu sunt câini de pază buni, dar sunt extrem de fideli familiei și prietenilor lor. Malamuții sunt animale de pachet și le place să petreacă timp cu oamenii, insistând să fie incluși în toate activitățile pe care familia lor le întreprinde.

Temperamentul este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, instruirea și socializarea. Puii cu temperamente drăguți sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie ținuți de ei. La fel ca orice câine, malamutul de Alaska are nevoie de socializare timpurie, expunerea la multe persoane, viziuni, sunete și experiențe atunci când este tânăr. Socializarea te ajută să te asiguri că animăluțul tau crește pentru a fi un bun câine.

Malamut de Alaska: sănătate

Malamuții de Alaska sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Cataracta: de obicei prezentă între 1 și 2 ani, cunoscută sub numele de cataractă juvenilă. Acest tip de cataractă progresează rar spre orbire. Animalele afectate nu trebuie utilizate pentru reproducere.
 • Condrodisplazie: Această tulburare genetică provoacă cățelușului să fie născut cu deformări evidente ale membrelor. Este de obicei denumită „nanism”. Există acum un test de screening genetic pentru a determina dacă câinele poartă gena pentru această afecțiune.
 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se potrivește perfect în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia este ereditară, dar poate fi declanșată și de factori de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei dietă cu multe calorii sau răniri. Tratamentul variază de la suplimente care susțin funcția articulară la înlocuirea totală a șoldului.
 • Hipotiroidism: această afecțiune este adesea diagnosticată greșit, deoarece testele pentru evaluarea stării nu sunt specifice și pot fi inexacte. Hipotiroidismul este rezultatul producerii anormale de hormoni tiroidieni. Semnele clinice variază în funcție de gravitatea fiecărui caz, dar pot include blana uscată, grosieră și / sau slabă, descărcări ale ochilor, mucoase palide și somnolență mentală. Tratamentul include medicamente care trebuie luate tot timpul.
 • Polineuropatie moștenită: aceasta este caracterizată în general de o lipsă de coordonare și de instabilitate. Starea variază de la ușor la sever. Un câine afectat poate cădea, să se plimbe pe vârfurile picioarelor sau mersul lui poate să pară ciudat. Debutul este de obicei destul de brusc, cu cele mai multe cazuri observate la vârsta de aproximativ un an.
 • Hemeralopia (Orbirea de zi): Aceasta începe de obicei să apară când cățelul are opt săptămâni și poate fi recunoscută cu ușurință de către proprietari. Câinii afectați se lovesc sau se poticnesc de lucruri. Aceștia pot fi reticenți să iasă în lumina soarelui, preferând să rămână în zonele umbrite. Toate aceste semne de stânjeneală dispar noaptea. Hemeralopia poate fi gestionată pentru a ajuta câinele să aibă o calitate de viață acceptabilă.

Magazin online cu produse pentru Malamut de Alaska

Malamut de Alaska: îngrijire

Acest membru al grupului de lucru este cu siguranță un solicitant de sarcini. El prosperă la plimbări lungi, drumeții (în timp ce poartă un rucsac), skijoring (trăgând o persoană pe schiuri), carting și săniuș. Are nevoie să alerge, să se joace mult. Exercițiul inadecvat va determina plictisirea și distrugerea sa. Asigură-te, însă, că exercițiul se potrivește cu vârsta, starea de sănătate și nivelul de activitate al câinelui.

Malamuții adoră să sape. În loc să încerci să oprești acest comportament, cel mai bun pariu este să-l acomodezi oferindu-i Malamutului tau, propriul său loc pentru a săpa în curte sau într-o altă zonă.

Binecuvântat cu o blană dublă densă, Malamutul de Alaska poate tolera trăirea în aer liber în condiții extrem de reci. Cu toate acestea, are nevoie de adăpost adecvat și de împrejmuire, de preferință cu un acoperiș peste acesta. Ei trăiesc bine în interiorul unei case, deoarece își păstrează blana curată și sunt ușor de îngrijit.

Nu este surprinzător, malamuții sunt sensibili la căldură. Sunt câini arctici, care nu sunt concepuți de natură pentru a trăi în medii calde și umede.

Datorită dimensiunii, rezistenței și a inteligenței lor, este foarte recomandat ca malamutul să fie înscris la antrenamente de la o vârstă fragedă.

Malamut de Alaska: hrănire

Dieta pentru malamutul de Alaska trebuie să fie formulată pentru o rasă de dimensiuni mari, cu necesități mari de energie și exerciții fizice. Ar trebui să îți consulți medicul veterinar sau nutriționistul profesional pentru sfaturi și dimensiunile corecte ale porțiilor. Nevoile lor alimentare se vor schimba pe măsură ce cresc. Rămâi la curent cu aceste cerințe nutriționale.

Malamut de Alaska: culoarea blănii și perierea

Malamuta Alaskan are un strat de blană dublă. Culorile blanei acestei rase variază de la gri deschis la negru, sable și nuanțe de sable până la roșu. Învelișul ar trebui să fie predominant alb, împreună cu picioarele, părțile picioarelor și o parte a marcajelor feței. Singura culoare solidă pe care o vei vedea este albul. Unii malamuți pot avea o aprindere albă atractivă pe frunte sau în jurul gâtului.

Periajul des pe săptămână ajută la menținerea stratului curat și la distribuirea uleiurilor de piele. Malamuții pierd mult păr de două ori pe an. Un plus pentru această rasă este că stratul de blană dublă este inodoră. În plus, malamuții au o tendință asemănătoare pisicii de a-și păstra blana mereu curată. Băile sunt rareori necesare, de obicei una până la două ori pe an, cu excepția cazului în care câinele intră într-o mizerie mirositoare.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Malamut de Alaska: relația cu copii și alte animale

Malamuții au răbdare cu copiii și adoră atenția pe care o obțin de la aceștia, însă cățelușii, cu creșterea lor rapidă, pot depăși cu ușurință un copil mic sub cinci ani. În exuberanța lor, pot accidenta din greșeală un copil.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Odată cu socializarea și antrenamentul timpuriu, malamutul ar trebui să se înțeleagă bine cu alți câini. El poate să alunge animalele mici, cum ar fi pisicile, cu excepția cazului în care este învățat cu ele. Este vital să le prezentăm în mod corespunzător altor animale din gospodărie și să supraveghem interacțiunile acestora.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Malamut de Alaska de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)