Mastiff Englez de vânzare

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Dumitru Panturu

Va multumesc pentru serviciile oferite si doresc sa va felicit inca o data pentru profesionalismul de care dati dovada. Placerea de a va cunoaste si de a colabora cu dvs. a fost de partea mea si cu siguranta va voi recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor.… Read more „Dumitru Panturu”

06/04/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Mastiff Englez de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Mastiff Englez


1750 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Mastiff Englez în viața copilului

Copii care cresc alături de un Mastiff Englez se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Mastiff Englez în viața familiei

Prezența unui Mastiff Englez este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Mastiff Englez de vânzare

Mastiff Englez: rasa

Masiv este cuvântul care-ți vine în minte când vezi pentru prima dată acest câine. Alte rase se potrivesc sau se pot apropia de înălțimea lui, dar mastifful le depășește pe toate. Este considerată cea mai mare rasă din lume și poate cântări 100 de kilograme sau mai mult. Un Mastiff pe nume Zorba, înscris în Cartea Recordurilor din 1989, cântărea 146 de kilograme.

Deși dimensiunea mastiffului îl face să apară acerb, temperamentul său este unul de bună docilitate. Mastiff-ul, își ia numele din cuvântul latin “mansuetus”, care înseamnă „îmblânzi” sau „domesticit”. Cuvântul latin a fost în cele din urmă transformat prin franceza veche și engleza medie în cuvântul mastiff, care a fost înregistrat pentru prima dată într-o lucrare scrisă înainte de 1387.

Rasa a parcurs un drum lung din zilele în care a luptat sau a fost pus împotriva leilor și a altor animale sălbatice. Bun, demn și curajos, el are același trecut sălbatic ca orice altă rasă, dar s-a maturizat într-un câine calm și liniștit, care iubește să fie alături de oamenii săi. Iubește copiii, deși îi poate îndepărta în mod neintenționat.

Având în vedere un exercițiu adecvat, masstiful se poate simți ca acasă în orice mediu. El preferă confortul casei și prezența familiei sale și va face tot posibilul pentru a fi un câine de poală. Ca orice câine, mastifful are unele calități mai puțin atractive. Când scutură capul acela masiv, balele zboară peste tot. El poate fi flatulent, adesea, însă, acest lucru poate fi rezolvat prin găsirea unei diete care produce un rezultat mai puțin mirositor. Printre altele, el poate fi un adevarat sforăitor. Apoi, există dimensiunea lui. Dacă locuiești într-un apartament, va mai fi loc pentru el când va ajunge la maturitate? Vei putea să-l urci și să cobori scările dacă devine rănit, bolnav sau bătrân și are nevoie de ajutor? Dimensiunea sa mare contribuie, de asemenea, la viața sa, care poate fi dureros de scurtă.

Toate acestea sunt lucruri de luat în considerare înainte de a achiziționa un Mastiff. Dar dacă poți trăi cu acestea, vei descoperi că defectele sale sunt întrecute de dragostea și tovărășia sa de durată.

Mastiff Englez: scurt istoric

Mastifful provine de la unul dintre cele mai vechi tipuri de câini, “Molosser”, care a venit probabil din munții Asiei, poate din Tibet sau din nordul Indiei. Cel mai probabil ar fi fost folosit pentru a proteja efectivele de prădători. Acești câini din rasa Molosser aveau un corp solid, cu oase grele, un bot scurt, un gât scurt, bine musculos și urechi atârnate. Aceste detalii pot fi văzute nu numai în Mastiff, ci și în Mastifful tibetan, Saint Bernard, Rottweiler, Dogue de Bordeaux și multe alte rase moderne.

Reprezentări de câini de tip Mastiff apar de-a lungul veacurilor, în civilizațiile grecești, egiptene și babiloniene. Arheologii care excavau palatul conducătorului babilonian Ashurbanipal au descoperit basoreliefuri care datează din secolul al VII-lea î.e.n. – în urmă cu mai bine de 2.500 de ani – a unor câini de lupte de tip Mastiff cu lei.

Timp de milenii, câinii de tip Mastiff au servit ca paznici, câini de război și divertisment, fiind puși împotriva leilor și a altor animale înverșunate. Oriunde s-au dus, au fost apreciați pentru dimensiunea și curajul lor. Se spune că Kublai Khan a avut o canisă de 5.000 Mastiff pentru vânătoare și război. Când Hannibal a traversat Alpii, a făcut acest lucru cu câini de tip Mastiff, instruiți pentru război. În timpul călătoriei lor, câinii de război s-au încrucișat cu câini locali, iar urmașii lor au devenit temelia pentru Saint Bernard, Rottweiler și alte rase. Chiar și Pugul – descris ca un Mastiff în miniatură – poate pretinde ca este descendent al molosserului.

În Anglia, unde a fost dezvoltat Mastifful modern, câinii uriași străjuiau moșii și patrulau terenurile noaptea. Lyme Hall a fost renumită pentru creșterea mastiffilor și a jucat un rol în salvarea rasei din secolul 15 până la începutul secolului 20.

Rasa a ajuns aproape la sfârșit după 1835, când sporturile brutale au fost scoase în afara legii. Dar ascensiunea spectacolelor de câini la mijlocul secolului al XIX-lea a ajutat la renașterea câinilor din rasa Mastiff. Aproape că au dispărut din nou în timpul Războaielor Mondiale I și II, deoarece lipsa de alimente a făcut imposibilă hrănirea lor, dar o pereche de cățeluși Mastiff importați din Canada după al Doilea Război Mondial i-au ajutat să înflorească din nou.

Câinii din rasa Mastiff au venit probabil în Statele Unite în timpurile coloniale, dar abia în 1879 s-a format primul club Mastiff în această țară. American Kennel Club a recunoscut rasa în 1885, iar un Mastiff pe nume Bayard a fost primul dintre rasa sa înregistrat la AKC. Actualul Mastiff Club of America a fost format în 1929 și încă mai veghează astăzi rasa, la aproape 80 de ani mai târziu.

Astăzi, natura blândă a mastiffului și dimensiunea masivă îl fac un tovarăș mult iubit în întreaga lume. El se află pe locul 32 printre cele 155 de rase și soiuri recunoscute de American Kennel Club.

Canise și crescători de Mastiff Englez

Mastiff Englez: dimensiune

Înălțimea minimă pentru un Mastiff mascul este de 76 cm; pentru femei, este de 70 cm. Greutatea variază de la 59 kg la 100 kg sau mai mult.

Mastiff Englez: personalitate

Mastifful propriu-zis ar trebui să fie o combinație de grandoare, curaj și docilitate. El este întotdeauna demn, niciodată timid sau vicios.

Un Mastiff bine socializat tratează străinii normali cu o aloofitate politicoasă, dar va păși între tine și oricine sau orice care pare amenințător.

Mastifilor nu le place conflictul între membrii familiei și vor face pasul între soții care se ceartă sau părinții care pedepsesc un copil. În timp ce ar putea arăta dur la exterior, mastifful este un câine sensibil care poate deveni timid, fricos sau agresiv dacă este manipulat greșit. Nu tratați niciodată mastiff-ul dvs. sau lăsați pe nimeni altcineva, inclusiv copii, să facă acest lucru.

Temperamentul este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, instruirea și socializarea. Puii cu temperamente drăguțe sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie ținuți de ei.

Ca orice câine, mastifful are nevoie de o socializare timpurie – expunerea la multe persoane diferite, obiective turistice, sunete și experiențe – când sunt mici. Socializarea ajută să vă asigurați că puiul dvs. crește pentru a fi un câine bine rotunjit. Înscrierea la un curs de grădiniță pentru cățeluși este un început minunat. Invitarea vizitatorilor în mod regulat și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu vecinii, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Mastiff Englez: sănătate

Mastiffii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se potrivește perfect în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere pe unul sau ambele picioare din spate, dar este posibil să nu se observe niciun semn de disconfort. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Displazia este ereditară, dar poate fi declanșată și de factori de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei dietă cu multe calorii sau răniri. Tratamentul variază de la suplimente care susțin funcția articulară la înlocuirea totală a șoldului.
 • Atrofie retiniană progresivă (PRA): Aceasta este o afecțiune degenerativă a ochilor care în cele din urmă provoacă orbire din cauza pierderii fotoreceptorilor din spatele ochiului. PRA este detectabil cu ani înainte ca câinele să prezinte semne de orbire. Din fericire, câinii își pot folosi celelalte simțuri pentru a compensa orbirea, iar un câine orb poate trăi o viață deplină și fericită.
 • Convulsii: Convulsiile pot avea mai multe cauze, inclusiv epilepsie si traume. Adesea, ele pot fi gestionate cu medicamente, deși nu sunt vindecate. Un câine poate trăi o viață deplină și sănătoasă cu un management adecvat al acestei afecțiuni.
 • Dilatarea gastrică: Aceasta este o afecțiune care pune viața în pericol și care poate afecta un Mastiff, mai ales dacă este hrănit cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, bea mari cantități de apă și apoi face exerciții viguroase după masă. Unii consideră că multe mese pe zi și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori pentru dilatare. Această problemă apare mai frecvent la câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. Dilatarea gastrică apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucit. Câinele nu poate să râgâie sau să vomite pentru a scăpa de excesul de aer din stomac, iar revenirea normală a sângelui la nivelul inimii este împiedicată. Tensiunea arterială scade și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Poate fi suspectat de dilatare gastrică, atunci când câinele tău are un abdomen dilatat, salivează excesiv și râgâie fără să vomite. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și moale, cu un ritm cardiac rapid. Este important ca animalul tău să ajunga la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii cum că dilatarea gastrică se moștenește, deci este recomandată castrarea câinilor care dezvoltă această afecțiune.
 • Cancer: câinii, ca și oamenii, pot dezvolta cancer. Există multe tipuri diferite de cancer, iar succesul tratamentului diferă pentru fiecare caz în parte. Pentru unele forme de cancer, tumorile sunt îndepărtate chirurgical, altele sunt tratate cu chimioterapie, iar unele sunt tratate atât chirurgical, cât și medical. La Mastiff, osteosarcomul (cancerul osos) este frecvent. Primul semn al osteosarcomului este șchiopătatul, dar câinele va avea nevoie de raze X pentru a determina dacă cauza este cancerul. Osteosarcomul este tratat agresiv, de obicei cu amputația membrului și chimioterapie. Odată cu tratamentul, câinii pot trăi nouă luni până la doi ani sau mai mult. Din fericire, câinii se pot adapta bine la viața pe trei picioare și nu suferă aceleași efecte secundare ale chimioterapiei ca și oamenii, cum ar fi greața și căderea părului.

Magazin online cu produse pentru Mastiff Englez

Mastiff Englez: îngrijire

Mastifii sunt câini de casă. Se pot adapta la orice mediu, dar se descurcă cel mai bine într-o casă cu o curte împrejmuită. Nevoile lor de exerciții sunt moderate. Un Mastiff adult va fi mulțumit de 20 – 30 de minute de plimbare pe zi.

Din cauza dimensiunilor lor, nu sunt buni tovarăși de jogging. Se supraîncălzesc ușor, iar articulațiile lor pot fi deteriorate din cauza alergării. Plimbările sunt cel mai bine programate pentru dimineață și serile răcoroase.

Puii sunt mai activi și au nevoie de jocuri într-o curte îngrădită, dar până când ajung la maturitatea fizică la vârsta de 18 luni, este important să se limiteze la sărituri, plimbări lungi și alte exerciții fizice care le-ar putea deteriora oasele, mușchii și tendoanele în curs de dezvoltare. Lasă cățelușii să se joace, să meargă sau să se odihnească în ritmul lor.

Odată ce au împlinit 18 luni, puteți crește treptat cantitatea de exerciții pe care o primesc până la un nivel moderat. Indiferent de vârsta lui, învață să recunoști semnele de oboseală ale unui Mastiff, pentru că nu te va anunța niciodată că este obosit; nu vrea decât să placă.

Mastifii de toate vârstele sunt mari mestecători și vor mesteca orice lucru cu un miros bun sau care pare interesant. Fii sârguincios să-l anunți pe mastifful tău ce știe să mestece și ce nu.

Antrenamentul de ascultare este o necesitate pentru această rasă uriașă. Poate că este dulce, dar un Mastiff de dimensiuni mari, care nu are maniere drăguțe, este de gestionat. Mastifful sensibil este ușor de dresat cu tehnici de întărire pozitive, cum ar fi laudele și recompensele alimentare. Începeți cu o grădinița cu cățeluși și parcurgeți ascultarea de bază pentru a vă asigura că aveți un câine bine instruit, bine socializat, care va reacționa corespunzător în orice situație.

Mastiff Englez: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 6 până la 8 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumperi face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Mastiffii sunt predispuși la torsiune gastrică, cunoscută și sub numele de balonare. Factorii care contribuie la balonare includ consumul unei mese mari și apoi consumul de cantități mari de apă, exerciții fizice grele direct înainte sau după masă și stresul. Țineți cont de aceste lucruri atunci când îl hrăniți.

Mastiff Englez: culoarea blănii și perierea

Mastifful are o blană exterioară scurtă și dreaptă, cu un strat protector dens, mai scurt. Blana vine în nuanță de cafeniu, galben portocaliu sau tigrat. Botul, nasul și urechile sunt întunecate. Pot avea un petic mic de alb pe piept.

Periați săptămânal blana cu o mănușă de cauciuc. Poate doriți să-l periați zilnic în timpul sezonului de năpârlire de primăvară și toamnă, pentru a menține părul sub control. Curățați-i ridurile zilnic pentru a preveni infecțiile bacteriene. Ștergeți-le cu o cârpă umedă și apoi uscați-le bine.

Periază dinții mastiff-ului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura.

Curăță-i urechile în mod regulat cu o cârpă caldă umedă și rulează un tampon de bumbac în jurul marginii canalului. Nu lipi niciodată tamponul de bumbac în canalul urechii efectiv. Dacă marginile urechilor sunt uscate, aplică ulei mineral sau de bebeluș. Uleiul poate fi folosit și pe nas uscat.

Când îți îngrijești animăluțul în orice stadiu al vieții, fă-ți timp pentru a verifica eventualele cruste, leziuni ale pielii, pete, piele aspră, neagră sau semne de infecții. Ar trebui să verifici, de asemenea, urechile, ochii și dinții pentru eventuale probleme sau mirosuri urâte. Ambele sunt semne că mastiff-ul tău ar putea avea nevoie să îl vadă medicul veterinar. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Mastiff Englez: relația cu copii și alte animale

Mastifii iubesc copiii. Totuși, sunt câini mari, activi și pot accidenta un copil mic. Sunt cei mai potriviți pentru casele cu copii mai mari. Rețineți, de asemenea, că mastiffii nu sunt ponei și copiii nu îi pot călări. Mastiff-ul tău poate fi rănit dacă copiii încearcă să-l călărească.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

În general, mastifful va tolera alți câini și pisici, mai ales dacă au fost crescuți cu ei. Dacă adăugați un al doilea mastiff adult la familia dvs., poate doriți să luați în considerare obținerea unuia de sex opus pentru a evita orice argumente cu privire la cine este câinele superior.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Mastiff Englez de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)