CLIX CENTURA CAR SAFE L LC03

Descriere

Cumpără Clix centura car safe l

Ham si centura de siguranta pentru caini, pentru transportul cainilor cu masina.

Calatoriile cu masina sunt o necesitate pentru majoritatea cainilor, iar centurile Car Safe asigura tot confortul , protectia si siguranta necesare pe timpul transportului, aspecte care trebuie luate in considerare inainte de plecarea in orice calatorie.

Fabricate din material textil, dublate cu neopren moale in toate punctele de contact ale ham-ului cu corpul cainelui, pentru un plus de confort.

Hamul este usor de fixat si de ajustat. Poate fi asigurat prin fixarea centurii hamului in dispozitivul de inchidere al centturii de siguranta cu care este prevazuta masina sau prin trecerea centurii de siguranta prin ham.

Hamul poate fi utilizat si pentru plimbarile zilnice.

Dimensiuni disponibile:

Extra Small – 36-65cm – pentru York Shire, Caniche Pitic etc.
Small – 55-65cm – pentru Jack Russel, Westie etc.
Medium – 60-75cm – pentru Border Collie etc.
Large – 75-95cm – pentru Labrador, Ciobanesc German, Greyhound etc.

PREȚ

157,23 lei

În stoc

Categorie: 
Cod:  21126000078

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 250 lei

Plată cu cardul

în siguranță utilizând VISA sau Mastercard

Returnează în 14 zile

Nu este ceea ce ți-ai dorit? Îl primim înapoi!

Informații despre CLIX CENTURA CAR SAFE L LC03

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu CLIX CENTURA CAR SAFE L LC03. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la COA. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care CLIX CENTURA CAR SAFE L LC03 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați CLIX CENTURA CAR SAFE L LC03 la orice oră, de la BucuriaCasei.