DOGIT ADAPATOARE FANTANA FRESH&CLEAR 6 L 91400

Descriere

Cumpără Dogit adapatoare fantana fresh&clear 6 l 91400

Adapatorile tip fantana cu filtru integrat din gama DogIt Design ofera cainelui tau o sursa de apa proaspata, rece, chiar in interiorul casei. Apa este filtrata si oxigenata permanent, are un gust placut si incurajeaza cainele sa bea mai multa apa.
Acest lucru are un efect benefic asupra sanatatii sistemului urinar, prevenind formarea calculilor care pot duce la afectiuni urinare grave.
Fantana include un filtru cu carbon activ de dedurizare a apei, care elimina excesul de calciu si magneziu, care se gasesc de obicei in apa de la robinet, pentru a ajuta la mentinerea unui tract urinar sanatos.
Filtrarea avansata purifica apa, eliminand impuritatile,cum ar fi resturile de alimente, par si sedimente, astfel cainele nu va mai refuza sa bea apa, asa cum se intampla adeseori in cazul adapatorilor traditionale atunci cand apa se murdareste si nu poate fi schimbata des.
Include o pompa cu consum redus de energie si filtre care vor asigura circularea, filtrarea si oxigenarea permanenta a apei.
Capacitatea mare a rezervorului de apa asigura apa proaspata mai mult timp, nu mai este necesar sa umpli zilnic rezervorul cu apa.
Forma este special proiectata pentru a retine apa in interiorul adapatorului in timp ce cainele bea apa, pentru a preveni umezirea podelei.Usor de curatat, de intretinut si poate fi plasata in orice spatiu din casa.
Recomandata pentru caini, dar si pentru pisici adulte.
Capacitate: 6 l.
Filtre rezerva sunt disponibile si separat (Art. # 91401)

PREȚ

226,73 lei

În stoc

Categorie: 
Cod:  21112000002

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 250 lei

Plată cu cardul

în siguranță utilizând VISA sau Mastercard

Returnează în 14 zile

Nu este ceea ce ți-ai dorit? Îl primim înapoi!

Informații despre DOGIT ADAPATOARE FANTANA FRESH&CLEAR 6 L 91400

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu DOGIT ADAPATOARE FANTANA FRESH&CLEAR 6 L 91400. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la DOGIT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care DOGIT ADAPATOARE FANTANA FRESH&CLEAR 6 L 91400 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați DOGIT ADAPATOARE FANTANA FRESH&CLEAR 6 L 91400 la orice oră, de la BucuriaCasei.