FURMINATOR PERIE CAINE&PISICA DESCALCIT 691669

Descriere

Cumpără FURMINATOR PERIE CAINE&PISICA DESCALCIT 691669

FURminator® Adjustable Dematter Tool safely and easily removes matted hair. Use as often as needed including daily on dry hair.
Peria pentru descalcit FURminator® Dematter elimina nodurile de par din blana animalelor, foarte usor si in conditii de siguranta maxima.
Se utilizeaza pentru caini si pisici, ori de cate ori este necesar.
Peria tip trimmer este prevazuta cu buton FURextender pentru ajustarea lungimii trimerului potrivita pentru toate lungimile de par
Maner ergonomic care ajuta la controlul maxim al periei
Cutitele trimerului sunt fabricate din otel inoxidabil durabil, rezistent la zgarieturi
Forma curbata a cutitelor trimerului asigura eliminarea nodurilor de par, in mod efficient si in conditii de maxima siguranta
Gama de perii FURminator® pentru caini inlcude solutii personalizate de ingrijire, de cea mai buna calitate, sigure si confortabile la utilizare. O rutina regulata de ingrijire si periere, imbunatateste sanatatea si igiena generala a cainelui, oferind în același timp o oportunitate excelentă pentru un control de rutină.
Ingrijirea zilnica cu o perie, piepten sau trimer mentine parul animalului curat și fără noduri, oferind în același timp un aspect sănătos, strălucitor și neted.

PREȚ

127,87 lei

În stoc

Categorie: 
Cod:  41112000064

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 250 lei

Plată cu cardul

în siguranță utilizând VISA sau Mastercard

Returnează în 14 zile

Nu este ceea ce ți-ai dorit? Îl primim înapoi!

Informații despre FURMINATOR PERIE CAINE&PISICA DESCALCIT 691669

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu FURMINATOR PERIE CAINE&PISICA DESCALCIT 691669. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la FURMINATOR. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care FURMINATOR PERIE CAINE&PISICA DESCALCIT 691669 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați FURMINATOR PERIE CAINE&PISICA DESCALCIT 691669 la orice oră, de la BucuriaCasei.