Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796 - Trixie

Descriere

Cumpără Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796 de la Trixie

Lesa rectactabila. Rezista pana la 20 kg. Aceasta valoare depinde de temperamentul si educatia cainelui.
Lesa are obsnuita calitate inalta flexi, fiind stabila si rezistenta. Sistemul delicat de retractie asigura ca lesa nu se va deforma. Totodata puteti controla cainele printr-o singura apasare a butonului cu degetul mare.

Greutate suportata: 20Kg
Lungime snur: 5m

Lesele Flexi sunt securizate aditional: daca se rupe zgarda, lesa e tinuta in plus printr-o curea de siguranta . Astfel ea nu se va rula automat si nu va exista riscul de a va rani pe dumneavoastra sau pe animal.

Principiul flexi – Libertate pentru caini si stapani:
Lesa flexi se afla continuu sub o forta usoara de tractiune. Asta va permite sa va opriti cainele in orice moment apasand butonul de stop, sa-l controlati sigur si sa-l readuceti aproape prin miscarea mainii si butonul de oprire. Daca animalul merge la picior, lesa flexi poate fi blocata prin activarea functiei de stop continuu. Veti avea la dispozitie si instructiuni pentru utilizarea si siguranta lesei flexi.

Lesele Flexi ofera calitate, functionalitate, siguranta si design. Astazi lesele flexi sunt disponibile in peste 90 de tari – cu eticheta „Made in Germany“.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796 – Trixie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PREȚ

63,98 lei

În stoc

Categorie: 
Cod:  4000498022634

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 250 lei

Plată cu cardul

în siguranță utilizând VISA sau Mastercard

Returnează în 14 zile

Nu este ceea ce ți-ai dorit? Îl primim înapoi!

Informații despre Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796 – Trixie

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la Trixie. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796 este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați Lesa Flexi Snur Classic M 5 m /20 kg Pink 11796 la orice oră, de la BucuriaCasei.