PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.75 L

Descriere

Cumpără Pet expert suport+2 castrone inox 0.75 l

Set de 2 catroane din otel inoxidabil durabil si usor de igienizat. Datorita suprafetei netede, mancarea si murdaria nu se pot acumula, iar resturile de hrana pot fi indepartate cu usurinta.
– Usor de igienizat si intretinut
– Rezistent si durabil
– Nu rugineste datorita otelului inoxidabil din care este fabricat

Catroanele pot fi utilizate atat pentru hrana cat si pentru apa. Picioarele suportului au baza cauciucata, cu rol antiderapant, pentru mai multa stabilitate. Ideal pentru cainii cu probleme de sanatate sau care au nevoie de ridicarea castroanelor pentru mai mult confort.
Volum: 2 x 0,75L

PREȚ

30,87 lei

În stoc

Categorie: 
Cod:  21110100055

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 250 lei

Plată cu cardul

în siguranță utilizând VISA sau Mastercard

Returnează în 14 zile

Nu este ceea ce ți-ai dorit? Îl primim înapoi!

Informații despre PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.75 L

Îngrijirea animăluțului tău va fi mult mai ușoară cu PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.75 L. Iubiții noștri căței și pisici merită să aibă parte de produse de calitate superioară de la PET EXPERT. BucuriaCasei este un pet shop online de unde puteți cumpăra cu ușurință produse la cele mai mici prețuri. Punem la dispoziția clienților noștri numai produse premium, motiv pentru care PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.75 L este un produs care satisface cele mai înalte standarde. Comandați PET EXPERT SUPORT+2 CASTRONE INOX 0.75 L la orice oră, de la BucuriaCasei.