Modalități de plată

Achitarea avansului

Fiecare comandă este unică întrucât vom respecta preferințele dumneavoastră în materie de rasă, vârstă, sex și culoare. Din acest motiv comanda trebuie confirmată prin achitarea în avans a sumei de 200 lei pentru cățel + taxa de transport. Puteți realiza achitarea avansului prin:

 • Card: imediat după transmiterea comenzii, alegând modalitatea de plată cu cardul. Puteți utiliza orice card VISA sau MASTERCARD, indiferent de monedă, realizându-se automat schimbul la cursul zilei;
 • Transfer bancar: imediat după transmiterea comenzii, alegând modalitatea de plată prin transfer bancar, veți primi conturile IBAN ale firmei, în care veți putea realiza plata avansului.

Niciun comision nu va fi suportat de client în momentul utilizării modalității de plată cu cardul.

Diferența de plată

 • Plata cash la livrare, șoferului
  Această modalitate de plată este disponibilă în majoritatea localităților din România. Cu o zi înainte de livrare veți primi pe email factura fiscală iar imediat după ce achitați șoferului vă trimitem bonul fiscal.
 • Plata prin transfer bancar în baza facturii proforme
  Pentru a realiza plata este necesar să vă transmitem factura proformă, pe care o puteți achita:
   • prin internet banking, dacă aveți activat acest serviciu;
   • prin prezența cu factura tipărită sau salvată pe telefon la Banca Transilvania.
 • Plata în până la 12 rate fără dobândă, utilizând cardul de cumpărături emis de BT, BCR, BRD, Alpha Bank sau Piraeus Bank, cu cel puțin 24 de ore înainte de livrarea cățelului. Plata va putea fi realizată accesând linkul pe care vi-l vom transmite pe email, motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați anticipat. Diferența de plată va fi majorată cu 10% pentru a acoperi valoarea comisionului pentru plata în rate perceput de bancă.

Plățile vor fi realizate numai în conturile bancare ale firmei Radu G. Marius PFA:

 • LEI: RO76BTRLRONCRT0438806501;
 • EURO: RO26BTRLEURCRT0438806501.

De ce un cățel în rate?

Prea multe persoane visează să adopte un cățel, alegând rasa dorită în funcție de criterii care țin de aspect sau personalitate, însă nu au posibilitatea financiară de a susține acest demers. Bucuria Casei îți pune la dispoziție un instrument modern de adopție al cățelului dorit: cardul de credit. Acesta te va ajuta să adopți cățelușul la care visezi fără a face un efort financiar imediat. Acum îl poți cumpăra în rate egale și, în același timp, te vei putea bucura de un sistem de plată relaxat. Cardul de credit este un produs excelent și cu rezultate surprinzătoare care se adresează celor care vor să plătească eșalonat cumpărăturile pe care le realizează. Bucuria Casei îți propune acest sistem de achiziție ca tu să nu ai griji și să poți realiza adopția atunci când îți dorești cu adevărat, nu mult timp mai târziu când vei reuși să strângi întreaga sumă de bani. Totul e mai simplu în rate! Nu-ți bate capul pentru o plată mare dintr-o dată.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar “ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Prin BCR – Cardul bun de plată

bcr plata in rate

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.bicicletapegas.ro si beneficiezi de oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• BCR Wizz Air MasterCard
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar” si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Prin BT – Programul STAR BT

bt-plata-in-rate

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul BucuriaCasei.ro si beneficiezi de:

• pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate.
• 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
• perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
• in orice unitate Banca Transilvania
• online pe www.starbt.ro
• telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

Prin cardul de cumpărături BRD Finance

brd-finance-plata-in-rate

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:
• alegi produsele dorite
• alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin cardul de cumpărături Alpha Bank

Alpha bank plata in rate

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank(VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Prin cardul de cumpărături Piraeus Bank

piraeus-bank-plata-in-rate

Open chat
1
Bine ați venit la BucuriaCasei :) Cum vă putem ajuta?
Powered by