Modalități de plată

Pentru a simplifica cât mai mult procedura de achiziție a unui câine, venim în întâmpinarea clienților noștri cu următoarele modalități de plată.

  1. Achitarea avansului: Fiecare comandă este unică întrucât vom respecta preferințele dumneavoastră în materie de rasă, vârstă, sex și culoare. Din acest motiv comanda trebuie confirmată prin achitarea în avans a sumei de 200 lei, care va fi plătită crescătorului încă din momentul când puiul are maxim 4 săptămâni. Puteți realiza achitarea avansului, prin plată securizată cu cardul: Achită online cu cardul
  2. Diferența până la suma totală ofertată poate fi achitată:
   • cash la livrare, șoferului;
   • prin plată online cu cardul;
   • prin transfer bancar în baza facturii proforme.
  3. Plata în până la 12 rate fără dobândă, utilizând cardul de cumpărături emis de BT, BCR, BRD sau Alpha Bank. Dacă alegeți această modalitate de plată trebuie să ne comunicați din momentul plasării comenzii, pentru că nu se va achita în avans suma de 200 lei, ci valoarea integrală utilizând cardul de cumpărături. Prețul va fi majorat cu 10% pentru a acoperi valoarea taxei de plată în rate percepută de bancă.

Niciun comision nu va fi suportat de client în momentul utilizării modalității de plată cu cardul.

Plata cash la livrare, șoferului
Această modalitate de plată este disponibilă în majoritatea localităților din România. Cu o zi înainte de livrare veți primi pe email factura fiscală iar imediat după ce achitați șoferului vă trimitem bonul fiscal.

Toate documentele vor fi trimise și în original, prin poștă rapidă.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar “ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin transfer bancar în baza facturii proforme
Pentru a realiza plata este necesar să vă transmitem factura proformă, pe care o puteți achita:

 • prin internet banking, dacă aveți activat acest serviciu;
 • prin prezența cu factura tipărită sau salvată pe telefon la Banca Transilvania.

Plățile vor fi realizate numai în contul bancar: RO76BTRLRONCRT0438806501, beneficiar Radu G. Marius P.F.A.

1
Bine ați venit la BucuriaCasei :) Cum vă putem ajuta?
Powered by