Termeni si conditii

Utilizarea sub orice forma (vizitare sau cumparare de produse) a site-ului bucuriacasei.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a documentului.

Definitii

Site – domeniul www.bucuriacasei.ro
Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda in site
Vanzator – societatea Radu G. Marius PFA, avand sediul social Str. Tudor Vladimirescu 23, comuna Cristian, judetul Brasov, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: F8/191/2018, Cod Fiscal 38982387, e-mail contact@bucuriacasei.ro, nr. de telefon 0742 016 653.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Informatii generale; plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.
Notificarea primita de catre cumparator prin e-mail cu privire la primirea comenzii din partea cumparatorului are rol de informare si nu presupune acceptarea comenzii.
Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul confirmarii, pe un suport durabil, de catre vanzator a acceptarii comenzii transmise de cumparator. O comanda neconfirmata nu va avea valoare contractuala intre parti.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Modificarile intervenite nu vor avea efect retroactiv si se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate ulterior intervenirii lor.
Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Confirmarea comenzii de catre cumparator

O comanda va fi considerata ca si confirmata de catre cumparator numai dupa ce acesta achita suma de 200 lei, in avans, utilizand una dintre urmatoarele modalitati:

  • utilizarea butonului “Achita online cu cardul”, plata realizandu-se pe pagina securizata a procesatorului de plati Euplatesc.ro
  • prin transfer bancar, achitand factura proforma pe care o veti primi pe email.

Confirmarea comenzii de catre vanzator – BucuriaCasei.ro

O comanda va fi considerata ca si confirmata de catre vanzator si se va incepe procesarea ei, numai dupa ce:

  • ne-am asigurat de incasarea contravalorii avansului,
  • am contactat cumparatorul si am discutat detaliile comenzii,
  • am trimis factura de avans pe email.

Contravaloarea avansului este nerambursabila in cazul in care clientul renunta la comanda.

Modalitatea de plata

Pentru comenzile efectuate pe site-ul www.bucuriacasei.ro puteti plati in trei modalitati diferite.
•Plata la livrare
•Plata cu cardul bancar
•Transfer bancar

Plata la livrare
Comanda se achita reprezentantului firmei in momentul livrarii, prin plata ramburs.

Plata cu cardul bancar prin intermediul www.euplatesc.ro
In cazul in care ati ales metoda de plata cu ajutorul cardului bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra, pe o pagina securizata.
Pentru platile cu carduri de debit/credit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii. Sistemul asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca celor realizate prin bancomat sau in mediul fizic, in fata comerciantului.

Transfer bancar
Transferul se va efectua conform facturii pe care o veti primi pe adresa de e-mail. Comanda va fi expediata dupa ce vom avea confirmarea platii pe e-mail sau printr-un apel la unul dintre numerele de telefon: 0742 016 653.

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala de autor (DPI)

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Radu G. Marius PFA, aceste informatii nu pot fi transmise sau copiate fara acordul scris al proprietarului. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
Daca prin continutul site-ul bucuriacasei.ro se incalca drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa ne raportati eventualele situatii la adresa: contact@bucuriacasei.ro.

Informatiile de pe site

Imaginile de pe site au caracter informativ si pot diferi din cauza diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate.
bucuriacasei.ro pune in mod clar şi inteligibil la dispozitia consumatorul următoarele informaţii:
– principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor vandute;
– toate datele despre companie ( denumire societate, adresa, telefon etc)
– preţul total al produselor si toate costurile suplimentare de transport, de livrare.
– modalitatile de plată, livrare, executare si data de livrare
– informatii privind dreptul de retragere, condiţiile, termenele şi procedurile de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate legislatia in vigoare, precum şi formularul tipizat de retragere.
bucuriacasei.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
bucuriacasei.ro nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.

Conditii de Plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in factura. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Procedura de conciliere

In cazul in care o persoana are o nemultumire se poate adresa in scris superioriilor pe adresa de e-mail: contact@bucuriacasei.ro.
Sesizările pentru cazurile care impun conciliere pot fi făcute de orice persoana care se considera nedreptatita.
In urma primirii unei situatii, membrii conducerii vor analiza fapta si vor cere nota justificativa de la angajati.
Dupa primirea unei reclamatii, se intocmeste un raport asupra cazului si se inainteaza catre managerul general, care va adopta o decizie asupra cazului. Aceasta decizie va fi transmisa catre client in maxim 30 de zile calendaristice de la data sesizării.
Intreaga procedura de conciliere, pana la finalizare este confidenţiala.
In cazul in care se ajunge la conciliere cazul se considera inchis.

Riscuri si Responsabilitati

Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile prin serviciul propriu de curierat pe raza judetului Brasov si prin servicii externe de curierat in celelalte localitati din tara.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.

Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra bunurilor si serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Alte prevederi

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
Accesul si utilizarea site-ului bucuriacasei.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile prezentate. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Radu G. Marius PFA Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Radu G. Marius PFA
Se precizeaza ca articolele postate pe bucuriacasei.ro constituie in marea lor majoritate un pamflet si trebuie tratate ca atare. Exceptia o constituie articolele in care se specifica sursa informatiei si care sunt reale.
Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, siglele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Radu G. Marius PFA.
Radu G. Marius PFA sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului bucuriacasei.ro, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Radu G. Marius PFA nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
Radu G. Marius PFA nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Open chat
1
Bine ați venit la BucuriaCasei :) Cum vă putem ajuta?
Powered by