Akita American de vânzare

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Akita American, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Akita American


1950 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Akita Inu American în viața copilului

Copii care cresc alături de un Akita Inu American se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Akita Inu American în viața familiei

Prezența unui Akita Inu American este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Akita American de vânzare

Akita American: rasa

Akita American este o rasă mare și puternică de câini, cu o prezență nobilă și intimidantă. Ea a fost inițial folosită pentru păzirea regalității și nobilimii în Japonia feudală. Acești câini au urmărit și au vânat mistreț, urs negru și, uneori, caprioare. Akita American nu se abate de la provocări și nu se sperie cu ușurință. În consecință, ei sunt gardieni fără teamă și loiali ai familiilor lor. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, câini afectuosi, respectuoși și amuzanți atunci când sunt instruiți și socializați corespunzător.

Proprietarii unui Akita American ar trebui să fie întotdeauna pregătiți pentru a face curățenie. În plus, Akita tind să fie încăpățânați și nu sunt prea îndrăgostiți de străini. În timp ce acestea pot fi trăsături bune pentru un supraveghetor, aceștia vor avea nevoie de un dresor cu experiență dacă vor interacționa cu alte animale sau cu alte persoane. Acestea fiind spuse, câinii din această rasă sunt tovarăși credincioși care vor fi atașați proprietarul potrivit pe viață și îi vor îmbrățișa cu adorație și dragoste. Prin urmare, dacă tu și familia ta sunteți pregătiți pentru această provocare și luați în considerare adoptarea unui Akita, veți avea un prieten de-a lungul vieții care nu vă va dezamăgi.

Akita American este un câine mare, îndrăzneț, cu un aspect foarte puternic: un cap mare în contrast cu ochii mici, triunghiulari; și o poziție fermă. Simpla prezență a puternicului Akita American servește ca un factor de descurajare pentru majoritatea celor care ar provoca probleme. Această rasă este renumită pentru o loialitate neclintită față de proprietarii lor și poate fi surprinzător de dulce și afectuoasă cu membrii familiei. Imaginați-vă un protector iubitor care vă va urmări din cameră la cameră, a cărui întreagă misiune în viață pare a fie pur și simplu să vă servească.

Akita American este o rasă curajoasă, un tutore natural al familiei din care fac parte. Cu încăpățânare și voință, nu se vor împotrivi unei provocări. De obicei nu latră decât dacă există un motiv bun, dar totodată sunt vocali, făcând amuzante bâlbâiri, gemete și mormăieli. Unii proprietari spun că Akita American mormăie sub respirația lor și par să vorbească cu ei înșiși, în timp ce alții spun că Akita American oferă opinia lor cu privire la toate aspectele, de la modul de încărcare a mașinii de spălat vase la momentul în care copiii ar trebui să se culce. În timp ce aceste trăsături fermecătoare de „vorbire” sunt expuse familiei, Akita American este adesea distant și silențios cu vizitatorii. Ei sunt în mod natural atenți la străini, deși oaspeții casei vor fi bineveniți, atâta timp cât proprietarii lor sunt acasă. Socializarea cățelușului Akita American cu cât mai multă expunere la persoane prietenoase poate ajuta la înmuierea răutății lor, deși un Akita American va fi întotdeauna un Akita – o prezență demnă și sobră, nu un animal petrecăreț.

Una dintre trăsăturile singulare ale lui Akita este gura. Unui Akita American îi place să ducă lucruri în gură și asta include încheietura mâinii. Acesta nu este un act de agresiune, ci pur și simplu o modalitate de a comunica cu cei pe care îi iubește. Aceștia vă pot duce la lesă pentru că vor să meargă la plimbare, de exemplu, sau să acționeze asupra oricărui număr de alte idei care apar în capul lor inteligent. Mulți proprietari sunt fermecați de gura unui Akita American, dar dacă vi se pare enervant, pur și simplu dați Akita-ului dvs. un loc de muncă care presupune purtarea unui lucru. Ei ar avea bucuria să primească ziarul sau papucii pentru tine, sau să recupereze poșta sau chiar acele chei pe care le așezi necorespunzător.

Un Akita American arată neobișnuit de multă atenție propriei îngrijiri, lingându-și corpul ca o pisică. Și nu este singura lor trăsătură „felină”: ca un tigru, își vor urmări prada în tăcere păstrându-și corpul scăzut la pământ. Acesta nu este un câine care va mârâi sau va da un avertisment înainte de a izbucni în acțiune.

La 60 de kilograme sau mai mult, Akita American are o mare putere musculară. Aceasta este o rasă dominantă, iar Akita va dori să vă domine. Pregătirea adecvată este esențială, iar dresajul trebuie făcută de proprietar. Deoarece Akita American este atât de loial, legătura dintre proprietar și câine nu trebuie să fie întreruptă prin dresarea câinelui cu un antrenor. Înainte de a adopta un Akita American, este esențial să petreceți timp cercetând cum să instruiți această rasă particulară. Akita nu răspunde bine la metodele dure de antrenament. Dacă antrenamentul dvs. este respectuos, câinele vă va respecta la rândul său. Dar fiti pregatiti pentru ca pregatirea să dureze mai mult decât în cazul altor rase.

Deși Akita American este foarte inteligent, încăpățânarea este o parte a personalității lor. Aceasta nu este o rasă pentru cei timizi. Akita American este, de asemenea, în ciuda rezervei lor publice, un animal de companie foarte social, care are nevoie de mult timp împreună cu familia. Ei nu sunt potriviți pentru a fi tratați ca un câine din curte. Pentru a-i face să trăiască afara fără a beneficia de familie înseamnă să negați însăși esența rasei Akita. Un Akita American singur și plictisit poate deveni distrugător și agresiv. Akita American nu este recomandat pentru proprietarii de câini începători, pentru cei care doresc un câine de ținut în lanț sau pentru cei care nu doresc să-și asume responsabilitatea. Dar pentru proprietarii care pot și vor investi timp și efort în cercetare și instruire adecvată, recompensa este un companion fin, inteligent, cu loialitate neclintită.

Pe lângă toate celelalte considerente, alegerea unui Akita American înseamnă a decide de care parte a unei controverse doriți să stați. Această controversă este „împărțirea” și se referă la standardul japonez sau american pentru rasă. Akita Japonez este considerabil mai mic, atât în înălțime, cât și în masă, decât Akita American – cu circa 30 de kilograme sau mai mult. Capul lor de vulpe este diferit de capul larg al rasei americane. Akita japonez are ochi în formă de migdal, în timp ce ochii americanului Akita sunt triunghiulari. O mască neagră este mult în vogă pe Akita American, dar este considerată o descalificare a spectacolului în Japonia, unde marcajele pe față sunt albe. Dacă doriți ca, câinele dvs. să concureze în cadrul oricărui eveniment al Asociației Chinologice, masca neagră înseamnă că, câinele a fost crescut la standardul american și i se va permite să concureze. De fapt, în America, orice culoare pe Akita este permisă; în Japonia, numai roșu și alb.

Pentru a vă bucura de un Akita American sănătos, nu cumpărați niciodată un cățeluș de la un crescător iresponsabil sau de la un magazin de animale de companie. Bucuria Casei vă poate ajuta cu un exemplar vaccinat, microcipat și perfect sănătos.

 

 

Canise și crescători de Akita American

Akita American: istorie

Akita este numit pentru provincia Akita din nordul Japoniei, de unde se crede că a provenit. Existența cunoscută a lui Akita datează din 1600, când rasa păzea redevența japoneză și era folosită pentru vânarea de păsări și de vânat mare (inclusiv urșii). Această rasă valoroasă a fost introdusă în America de către o femeie: Helen Keller. Japonezii au ținut-o pe Helen Keller cu mare încrezare și au dus-o la Shibuyu pentru a-i arăta statuia lui Hachiko, un Akita care a obținut faima din toată lumea în anii 1920 pentru loialitatea sa. Proprietarul lui Hachiko, profesor, sa întors de la serviciu în fiecare zi la ora 15:00, iar câinele său devotat l-a întâmpinat zilnic la gară. Când profesorul a murit, loialul Hachiko și-a continuat vigilența zilnică până la moartea sa, după un deceniu întreg.

Când Helen Keller și-a exprimat dorința de a avea un Akita, a fost primul Akita adus în America. Keller a fost încântată de Kamikaze, câinele ei și a fost profund întristată când acesta a murit la o vârstă fragedă. După ce auzit aceste știri, guvernul japonez i-a făcut cunoștință cu fratele mai mare al lui Kamikaze, Kenzan. Keller a scris mai târziu că Kamikaze a fost „un înger în blană” și că rasa Akita a fost „blândă, prietenoasă și încrezătoare”. După cel de-al doilea război mondial, prin întoarcerea militarilor americani care au fost staționați în Japonia au fost aduși mai mulți Akita. Thomas Boyd este acreditat cu producerea primului Akita în S.U.A., începând din 1956. Americanul Akita a evoluat în cele din urmă într-un câine mai robust decât Akita japonez și a fost apreciat de mulți din acest motiv. Cu toate acestea, au existat cei care au dorit să rămână la standardul japonez. Această dezbinare a provocat o bătălie de zeci de ani care a condus la o întârziere în acceptarea rasei de către Clubul de Kennel american. În cele din urmă, în 1972, AKC a acceptat Akita în Clubul Americii, dar divizarea este încă largă astăzi și este o problemă de mare preocupare pentru crescătorii Akita de ambele părți. Ceea ce nu este niciodată dezbătut este combinația istorică și celebră a lui Akita de frică și loialitate. Aceste trăsături au fost odată testate la grădina zoologică din Londra, când un pui de tigru din Sumatra era orfan. Îngrijitorii au avut nevoie de ajutor special pentru ridicarea puiului și au ales un cățelus Akita pentru această sarcină importantă. Ei știau că Akita nu ar fi înspăimântat și că ar putea să se angajeze într-un joc care ar ajuta puiul de tigru cu lecțiile de viață necesare. În plus, blana densă a lui Akita îl proteja de ghearele ascuțite, iar loialitatea inerentă a puilor față de companionul său de joacă ar oferi o companie protectivă și o dorință de protecție pentru puiul orfan. Akita și-a servit rolul cu succes și „s-a retras” de la locul de muncă, când tigrul a ajuns la maturitate. Acesta este un câine care este cu adevărat neînfricat, pe deplin încrezător și va expune un devotament nelimitat față de familie.

Akita American: caracteristici primare

 • Rasa Akita American poate fi agresivă cu alți câini și este predispusă în mod deosebit la agresivitatea aceluiași sex. Ei vor avea nevoie de formare și de socializare pentru a depăși aceste tendințe.
 • Akita American nu este o alegere bună pentru proprietari neexperimentați, care nu au deținut anterior un câine.
 • Socializarea pozitivă și educația fermă sunt esențiale pentru Akita American. Dacă este needucat sau educat nepotrivit, ei pot deveni agresivi.
 • Akita American va urmări alte animale de companie din casă dacă nu este instruit în mod corespunzător.
 • Akita American năpârlește- mult!
 • Contactul prelungit cu ochii este considerat o provocare de către un Akita American și poate răspunde agresiv.
 • Educarea încăpățânatului Akita American poate fi o provocare și necesită înțelegere, experiență și răbdare. Este mai bine să lucrați cu un dresor, dar asigurați-vă că sunteți implicat în instruire.

Akita American: mărime

Masculii au între 66 – 71 cm și cântăresc 50 până la 65 de kg. Femelele au între 61 – 66 cm și cântăresc 32 – 45 de kg.

Akita American: personalitate

Akita American este un câine îndrăzneț și plin de voință, care este în mod natural precaut față de străini, dar extrem de loial față de familia lor. Ei sunt atenți, inteligenți și curajoși. Tind să fie agresivi față de alți câini, în special cei de același sex. Aceștia sunt cei mai potriviți pentru o gospodărie cu un singur câine.

Cu familia, Akita American este afectuos și jucăuș. Ei se bucură de compania familiilor lor și doresc să participe la activitățile zilnice. Sunt guralivi și se bucură purtând jucării și obiecte de uz casnic în jurul casei. În ciuda credinței comune că nu latră niciodată, ei sunt, de fapt, zgomotoși, cunoscuți că bâzâie, mormăie – și, da, latră dacă cred că situația o justifică. Fiți conștienți de faptul că personalitatea puternică a lui Akita poate fi copleșitoare. Ei nu sunt câinele potrivit pentru un proprietar neexperimentat, și nu sunt pentru cei timizi. Au nevoie de un proprietar care poate oferi o disciplină fermă și iubitoare. Activitatea este esențială pentru această rasă activă. Akita American are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a-l împiedica să se plictisească și, la rândul lui, să devină distructiv. Natural protectivul Akita American are tendința de a deveni agresiv dacă îi este permis. Dresarea unui Akita American este esențială, și o socializare adecvată de la o vârstă fragedă. Rețineți că această rasă este încăpățânată, deci este nevoie de o răbdare suplimentară pentru a îi învăța obiceiuri canine potrivite.

Magazin online cu produse pentru Akita American

Akita American: sănătate

Akita Americanii sunt în general sănătoși, dar, ca toate rasele de câini, sunt predispuși la anumite afecțiuni și boli.

 • Displazia la nivelul șoldului este o afecțiune moștenită în care coapsa nu se încadrează perfect în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și șchiopătat pe unul sau ambele picioare din spate, dar alții nu prezintă semnale exterioare de disconfort. (Radiografia cu raze X este cel mai sigur mod de a diagnostica problema.) În orice caz, artrita se poate dezvolta odată cu îmbătrânirea câinelui. Câinii cu displazie de șold nu trebuie să fie reproduși.
 • Dilatarea gastrică – este o afecțiune care pune în pericol viața și care afectează câinii mari, cu piept adânc, precum Akita Americanul. Este o problemă deosebită dacă se administrează o masă mare pe zi, se mănâncă rapid, se consumă mari cantități de apă după masă și se exercită viguros după masă. Dilatarea apare când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi se răsucește. Câinele nu este capabil să râgâie sau să vomite pentru a se elibera de excesul de aer din stomac și revenirea normală a sângelui în inimă este împiedicată. Astfel scăderea tensiunea arterială și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Puteți suspecta această problemă dacă câinele are un abdomen dilatat și salivează excesiv. De asemenea, pot fi agitați, deprimați, letargici și slabi, având pulsul mărit. Este important ca, câinele să fie dus la veterinar cât mai curând posibil.
 • Hipotiroidismul este o tulburare a glandei tiroide. Se crede că este responsabil pentru afecțiuni cum ar fi epilepsia, pierderea părului, obezitatea, letargia, hiperpigmentarea, piodermia și alte afecțiuni ale pielii. Este tratat cu medicație și dietă.
 • Atrofia progresivă a retinei (PRA) este o familie de boli oculare care implică deteriorarea treptată a retinei. La începutul acestei boli, câinii afectați devin orbi pe timpul nopții; ei pierd din vedere în timpul zilei pe măsură ce boala progresează. Mulți câini afectați se adaptează bine viziunii lor limitate sau pierdute, atâta timp cât împrejurimile lor rămân aceleași.
 • Adenita sebacee (SA) este o problemă serioasă în cazul unui Akita American. Această afecțiune genetică este dificil de diagnosticat și adesea se confundă cu hipotiroidism, alergii sau alte afecțiuni. Atunci când un câine are SA, glandele sebacee din piele devin inflamate (din motive necunoscute) și sunt eventual distruse. Aceste glande produc de obicei sebum, o secreție grasă care ajută la prevenirea uscării pielii. Simptomele apar mai întâi atunci când câinele are vârsta de unu până la cinci ani: câinii afectați au în mod obișnuit pielea uscată și căderea părului este accentuată deasupra capului, gâtului și spatelui. Câinii grav afectați pot avea o piele îngroșată și un miros neplăcut, împreună cu infecții secundare ale pielii. Deși problema este în primul rând cosmetică, poate fi deranjantă pentru câine. Veterinarul dvs. va efectua o biopsie a pielii dacă suspectează SA și va discuta apoi despre o varietate de opțiuni de tratament cu dvs.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Akita American de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)