Bichon Frise de vânzare

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Roxana Rîbu

Misiune incheiata cu succes: catelusul asteptat a ajuns cu bine la noi -si la el– acasa! Impresionanta grija celor de la Bucuria Casei care, se simte si se vede, nu „livreaza marfa” ci aduc bucurie, o comunicare excelenta care inspira multa incredere, din primul moment.… Read more „Roxana Rîbu”

bichon maltez
16/10/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Драгош Мункач

Cu ajutorul BucuriaCasei.ro, avem un nou membru in familie, un malamut de 6 luni sanatos si frumos. Vreau sa le multumesc pentru seriozitate si promptitudine si cu siguranta vom apela la ei din nou pe viitor 

18/08/2019

Cristi Hidis

Corectitudine și seriozitate ,recomand cu mare încredere

bulldog francez blue
18/06/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Dan Bogdan

Inca o familie fericita cu ajutorul dumnevoastra. Va multumim pentru Nora, o catelusa sanatoasa si frumoasa de yorkshire terrier toy. Va multumim pentru sprijin si comunicare !

27/07/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Bichon Frise, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Bichon Frise


1550 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Bichon Frise în viața copilului

Copii care cresc alături de un Bichon Frise se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Bichon Frise în viața familiei

Prezența unui Bichon Frise este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Bichon Frise de vânzare

Bichon Frise: rasa

Standardul oficial al rasei a fost adoptat de Société Centrale Canine din Franța la 5 martie 1933, moment în care câinele avea două nume: Tenerife și Bichon. Mai târziu, în același an, când Bichon Frise a fost recunoscut de Fédération Cynologique Internationale (FC), președintele FCI, Madame Nizet de Leemans, a redenumit rasa “Bichon à poil frisé” ( Bichon cu blană ondulată), iar sau mai simplu Bichon Frise. La 18 octombrie 1934, primul Bichon Frise a fost admis în carnetul genealogic al Clubului canin francez.

Rasa Bichon Frise a fost adusă prima oară în Statele Unite în 1956. Rasa a devenit eligibilă pentru a intra în clasa Diverse a AKC (Clubul american canin) în septembrie 1971 și a fost admisă la înregistrarea în American Kennel Club Studbook în octombrie 1972. În aprilie 1973 rasa a devenit eligibilă în grupul non-sportiv. În 1975, AKC a recunoscut Clubul Bichon Frise din America.

Bichon Frise: dimensiune

Masculii și femelele au o înălțime cuprinsă între 9 și 11 centimetri și cântăresc 7 până la 12 kilograme.

Bichon Frise: personalitate

O atitudine veselă este trasatura remarcabilă a personalității bichonului. Acestui câine îi place să fie iubit, se bucură de faptul că este în centrul atenției și este adeptul fermecător pentru familie, vecini, cu personalitatea lui câștigătoare.

Bichonul are o personalitate jucăușă, independentă, dar asta nu înseamnă că îi place să fie singur. De fapt, această suferă de anxietate dacă este lăsată singură timp de multe ore. În astfel de situații, bichonii pot deveni distructivi. Evident, bichonul nu este o alegere potrivită pentru persoanele care sunt departe de casă pentru perioade lungi de timp.

Temperamentul este afectat de un număr de factori, inclusiv ereditatea, formarea și socializarea. Puii cu temperament frumos sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie mangaiați de ei.

La fel ca orice câine, bichonul are nevoie de socializare timpurie, expunerea la multe persoane, viziuni, sunete și experiențe atunci când este tânăr. Socializarea te ajută să te asiguri că animăluțul tau crește pentru a fi un bun câine.

Canise și crescători de Bichon Frise

Bichon Frise: sănătate

Bichonii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți bichonii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

 • Probleme ale vezicii urinare: Pietrele și infecțiile vezicii urinare nu sunt neobișnuite la această rasă. Mulți factori pot cauza pietre, inclusiv proteinele excesive, magneziul și fosforul în dietă sau perioade lungi de timp între urinare. Infecțiile vezicii urinare pot fi cauzate de infecții bacteriene sau virale. Dacă bichonul tău urinează frecvent, sânge în urină sau pare să aibă dificultăți la urinare și la pierderea apetitului, du-l la veterinar pentru a fi verificat.
 • Alergii: Alergiile pot afecta bichonii datorită unor cauze diferite, inclusiv alergiile de contact și alergiile alimentare. Bichonii sunt bine cunoscuți pentru faptul că sunt sensibili și la pișcăturile de purice. Dacă bichonul tău se scarpină des, du-l la veterinar ca sa-l verifice.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Sensibilitatea la vaccinare: Unii bichoni sunt afectați de această sensibilitate și mulți suferă chiar și de la vaccinările de rutină. Simptomele includ, de obicei, urticarie, umflarea feței, durere și letargie. În cazuri rare, un câine sensibil la vaccin va dezvolta complicații sau chiar va muri. Urmărește cu atenție bichonul pentru câteva ore după ce a fost vaccinat și sună medicul veterinar dacă observi ceva neobișnuit.
 • Displazia la nivelul șoldului: Aceasta apare destul de frecvent la bichoni. Mulți factori, inclusiv genetica, mediul înconjurător și dieta, se presupune că contribuie la această deformare a articulației șoldului. Unii câini afectați de această problemă, pot fi capabili să ducă o viață normală, sănătoasă, dar unii ar putea necesita o intervenție chirurgicală pentru a se deplasa cu ușurință.
 • Cataracta juvenilă: Cataracta se dezvoltă uneori la bichonii relativ tineri (care au mai puțin de șase ani). Acest lucru este considerat a fi ereditar.

Bichon Frise: îngrijire

Bichonii sunt, de obicei, câini activi,care se descurcă bine chiar și în case și apartamente mici. Aceștia ar trebui să trăiască în interior cu familia, să aibă în mod ideal acces la o curte. Nu sunt potriviți pentru a trăi în aer liber în condiții extreme de căldură sau de frig.

Magazin online cu produse pentru Bichon Frise

Bichon Frise: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 1/2 până la 1.5 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul.

Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Bichonii, ca multe rase mici, sunt predispuși la urolitiază (pietre în tractul urinar). Dieta este o parte importantă în tratarea și gestionarea acestei afecțiuni; dietele terapeutice și creșterea aportului de apă pot ajuta la prevenirea și controlul acesteia.

Bichon Frise: culoarea blănii și îngrijirea

Bichon Frise este o rasă de câine cu blană dublă, întotdeauna albă. Substratul moale și dens și stratul exterior se combină pentru a crea o textura moale, dar substanțială. Blana se află departe de corp, oferindu-i un aspect de puf. Cel mai popular tuns pentru un bichon este acela în care se urmează liniile corpului câinelui, lăsând blana suficient de lungă pentru a-i da semnătura “pufoasă”.  Bichonii au o reputație de a nu năpârli, ceea ce nu este chiar adevărat. Toti câinii năpârlesc. Cu toate acestea, la bichonii cu blana dublă, părul năpârlit este prins în substrat, în loc să cadă pe podea. Dacă acest păr mort nu este îndepărtat prin periere sau pieptănare, acesta poate duce la probleme de piele. Îngrijirea unui bichon nu este pentru amatori: aceasta este o rasă care se întreține mai greu. Va trebui să aloci un timp considerabil pentru îngrijire și baie: ar trebui să-l speli cel puțin de două ori pe săptămână sau mai mult și va trebui să-i faci baie de fiecare dată când se murdărește.

Ar trebui să verifici adesea urechile bichonului pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii. Cei mai mulți proprietari își iau câinii la un profesionist la fiecare patru până la șase săptămâni pentru o baie, periat, tuns, tunderea unghiilor și curățarea urechii. Menținerea unui chip curat este important atât pentru sănătate, cât și pentru aspect. Mucusul și secreția de la ochi tind să se acumuleze în părul care crește în jurul ochilor și pot apărea probleme oculare dacă nu cureți zona în mod regulat.

Apariția lacrimilor este ceva comun, ca urmare a problemelor la ochi sau chiar alergiile alimentare. Deoarece bichonii sunt predispuși la o serie de boli oculare, cel mai bine este ca medicul veterinar să-ți verifice câinele. Periați dinții bichonului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Bichon Frise: relația cu copiii și alte animale

Bichonii sunt câini de familie buni și tovarăși minunați pentru copii. Le place să se joace cu copiii și să fie în preajma lor. Sunt foarte toleranți la zgomotul și agitația asociate copiilor. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. Bichonul se bucură de compania altor câini, atâta timp cât își primește atenția cuvenită din partea proprietarului său. Cu introduceri și instruire adecvate, bichonul se poate alătura pisicilor și altor animale.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Bichon Frise de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)