Câini de curte Câini de talie medie

Husky Siberian de vânzare

Ultimul preț pentru pui rasa Husky Siberian


1450 lei

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Rezervă acum un pui rasa Husky Siberian


Transmite comanda

* plata va fi acceptată numai după ce reprezentantul nostru vă va contacta pentru confirmarea comenzii.

Yorkshire Terrier de vanzare

 

Întrebări frecvente


Părerea ta contează!


Beneficiile unui Husky Siberian în viața copilului

Copii care cresc alături de un Husky Siberian se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Husky Siberian în viața familiei

Prezența unui Husky Siberian este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere.

Husky Siberian: rasa

Husky Siberian a captat imaginația maselor, precum și artiștii, scriitorii și producătorii de film, cu aspectul lui atrăgător și uimitoare talente. Acest câine de dimensiuni medii posedă putere. Au fost dezvoltați mai întâi ca câini de sanie iar unii sunt încă utilizați în această “meserie “.Huskyul Siberian este un câine remarcabil, iar capacitatea lui de a învăța este uluitoare.

Mulți s-au îndrăgostit de natura sălbatică și mândria acestui câine. Acesta nu este o rasă pentru toată lumea. Frumusețea lui determină adesea oamenii să îl cumpere, fără să știe de trăsăturile lui dificile, ceea ce îi face pe mulți dintre aceștia să fie primii candidați pentru adăposturi.

Dacă te uiți la toate punctele pozitive ale temperamentelor sale, este fără nicio îndoială o rasă uimitoare. Ei sunt inteligenți și independenți. Sunt afectuoși cu toata lumea, dar nu caută constant atentie. Nu sunt agresivi și, în general, se simt bine în casele cu mai mulți câini. Ei se înțeleg bine cu copiii și îi vor întâmpina pe toți în casa lor, da, chiar și pe intruși.

Cu toate acestea, adesea folosesc acea minte remarcabilă pentru a învăța lucruri mai puțin savuroase și nu sunt prea dornici să facă pe plac oamenilor. Sunt extrem de greu de antrenat, astfel încât proprietarii care nu au mai avut câini sau oamenii timizi ar trebui să ia în considerare și alte rase. Husky se potrivește cel mai bine cu proprietarii de câini cu experiență, care stabilesc reguli. La fel ca toate rasele, aceștia au nevoie de antrenament, dar par să aibă o abilitate ciudată de a distinge diferența dintre casă și clasă, se comportă frumos în clasă, ignorând comenzile când sunt acasă.

Cea mai mare prudență este reputația lor de a fi artiști în evadare. Ei vor pleca de acasă ori de câte ori vor avea șansa. Este vital ca proprietarii să verifice în mod constant locuințele lor pentru orice mijloc de evadare și să-și înconjure curtea cu un gard înalt.

Când este instruit și îngrijit corespunzător, Husky este un companion minunat de familie.

Husky Siberian: scurt istoric

Huskyul siberian se crede ca a apărut printre Ciukci, un trib de nomazi siberieni. Istoria rasei este relativ necunoscută, dar testele ADN confirmă faptul că aceștia se numără printre cele mai vechi rase de câini. Știm că Ciukci au folosit câinii ca transport rapid și că au interacționat ca un câine de familie.

Huskyul siberian a fost importat în Alaska în 1908 și a fost folosit ca câine de sanie în timpul goanei după aur. Aceștia au fost folosiți în All-Alaska Sweepstakes, care este o cursă de câini de 408 de kilometri, și continuă să fie un concurent activ chiar și astăzi.

Înregistrările arată că ultimul Husky siberian a fost exportat din Siberia în 1930, când frontierele au fost închise de guvernul sovietic. Rasa a continuat să prospere în America de Nord. Deși s-au schimbat ușor, ei încă mai păstrează multe din calitățile minunate ale acestei rase.

Clubul Siberian al Americii a fost fondat în 1938, iar Huskyul siberian a fost recunoscut de Clubul Canin American în 1930 și Clubul Canin Canadian în 1939.

Husky Siberian: dimensiune

Un mascul mediu are o înălțime cuprinsă între 53 și 60 cm, în timp ce femela are o medie cuprinsă între 51 și 56 cm. Masculul cântărește între 20 și 27 kg și femelele de la 16 la 23 kg.

Husky Siberian: personalitate

Husky Siberian este un câine de haită și are nevoie de un proprietar care este liderul clar al haitei. Acest lucru face ca antrenamentul să fie mai ușor pentru că vei găsi că acesta te va respecta, dar nu fii surprins dacă îți testează limitele și încearcă să preia controlul din când în când. Când se întâmplă acest lucru, este important să nu renunți la reguli. Afirmă-te ca lider, nu prin agresiune sau lovire, ci prin confirmarea regulilor de bază cu claritate și consecvență. Această rasă de înaltă energie poate fi distrugătoare atât în interior, cât și în exterior, în special atunci când este plictisit sau nu are un exercițiu adecvat. Ei vor săpa grădini de flori și curți deopotrivă, dar pot fi instruiți să sape într-un anumit loc din curte. Este mai bine pentru toată lumea dacă îți înveți câinele să sape într-un singur loc în loc să înceri să-l rupi de acel obicei. Cu toate acestea, ei pot fi destul de fermecători cu natura lor greșită și jucăușă. Sunt, de asemenea, destul de sociali și drăgăstoși pentru a-și arăta talentele. Deși acești câini sunt adorați pentru că sunt prietenoși și blânzi, sunt niște paznici îngrozitori. Adevărul este că aceștia tind să îi iubească pe toți. Temperamentul nu se produce orișicum. Este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, formarea și socializarea. Puii cu temperament frumos sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie deținuți de ei. La fel ca orice câine, huskyul are nevoie de socializare timpurie, expunerea la multe persoane, viziuni, sunete și experiențe atunci când este tânăr. Socializarea te ajută să te asiguri că animăluțul tau crește pentru a fi un bun câine.

Husky Siberian : sănătate

Husky sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți husky vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

 • O cataractă este o opacitate pe cristalinul ochiului, care cauzează dificultăți de vedere. Ochiul (ochii) câinelui va avea un aspect tulbure. Cataracta are loc de obicei la vârsta înaintată și, uneori, poate fi îndepărtată chirurgical pentru a îmbunătăți viziunea câinelui.
 • Distrofia corneană: Această afecțiune afectează corneea sau porțiunea exterioară transparentă a globului ocular. Este o opacitate care este cauzată de o colecție de lipide din cornee. Acesta este de obicei observată la adulți și afectează în general mai multe femelele. Nu există terapie pentru această afecțiune, dar nu pare să afecteze viziunea.
 • Atrofia retiniană progresivă (PRA): Aceasta este o tulburare degenerativă a ochiului care, în cele din urmă, cauzează orbirea prin pierderea fotoreceptorilor din spatele ochiului. PRA este detectabil cu ani înainte ca câinele să prezinte semne de orbire. Din fericire, câinii își pot folosi celelalte simțuri pentru a compensa orbirea și un câine orb poate trăi o viață plină și fericită.

Husky Siberian: îngrijire

Husky trebuie să exerseze între 30 și 60 de minute zilnic pentru ai împiedica să se plictisească. Ei sunt tovarăși excelenți de jogging, dar nu ar trebui să fie ținuți în vreme caldă. În mod surprinzător, au nevoie doar de o mică curte (dar sigură) pentru a-și consuma energia. Dezavantajul: Husky trebuie să lucreze pentru a rămâne fericiți. De obicei, doar menținerea propriei vieți active prin drumeții și alte sporturi în aer liber îl va menține sănătos, fericit și fără probleme.

Husky Siberian: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 1,5 până la 2 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul. Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Husky Siberian: culoarea blănii și îngrijirea

Asigură-te că aspiratorul tau este în stare de funcționare și îți rezervi timp regulat dacă adopți un Husky siberian. Blana dublă are păr de lungime medie. Învelișul de sus este drept și substratul se simte moale și dens. Așteaptă-te la o mulțime de păr căzut, mai ales în timpul primăverii și toamnei. Acestea fiind spuse, aceasta este o rasă destul de ușor de îngrijit. Huskyul Siberian care trăiește în temperaturi mai scăzute tinde să năpârlească mai puțin decât cei care trăiesc în climat mai cald. Husky Siberian sunt câini curați și vor avea timp să se curețe la fel ca o pisică. Ei nu eliberează de obicei miros de “câine” și rareori au nevoie de băi. Când este timpul de baie, selectează un șampon de înaltă calitate pentru câini, menit să păstreze uleiurile naturale din pielea și blana câinelui. Husky vin într-o varietate de culori, de la negru la alb pur, cu marcaje colorate pe corp. Ochii lor pot fi maro, albaștrii sau o combinație. Periați dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult. Ar trebui să verifici adesea urechile huskyului pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii.

Husky Siberian: relația cu copiii și alte animale

Husky sunt animale de companie foarte bune pentru gospodăriile cu copii. Aceștia pot fi foarte toleranți la copii, dar, la fel ca toți ceilalți câini, ar trebui să fie supravegheați atunci când sunt în jurul copiilor mici. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. Huskyul Siberian se întelege cu ceilalți câini, dar este încă important să iei cățelusul în clasele de socializare. Socializarea îi învață pe pui să se comporte bine cu ceilalți câini și cu proprietarii lor.

Misiunea BucuriaCasei

Totul a început în 2010 când ne-am dorit să cumpărăm un pui de Husky Siberian și ne-am dat seama cât de complicat este pentru o persoană simplă să reușească să intre în posesia unui exemplar din rasa Husky Siberian. Atunci am realizat că sunt foarte mulți oameni care trec prin acest proces foarte delicat și ne-am decis să înființăm o agenție care să ofere consultanță și să vină în sprijinul persoanelor care își doresc să cumpere un câine.

Misiunea noastră este cu adevărat îndeplinită atunci când vă aducem noul membru al familiei și suntem martori la valul de bucurie și entuziasm cu care îl înconjurați.

Cum puteți să cumpărați un pui de Husky Siberian?

Odată hotărâți că rasa Husky Siberian este cea pe care v-o doriți, nu rămâne decât să luați o decizie în privința sexului, culorii și să ne transmiteți comanda. Cățeii din rasa Husky Siberian sunt disponibili în varietățile negru cu alb și roșcat cu alb.

Transmiterea comenzii se poate realiza apăsând butonul transmite comanda fermă.

Plata se va realiza în două tranșe: avans 200 lei la realizarea comenzii și diferența în momentul primirii câinelui. Modalitățile de plată acceptate sunt: online cu cardul (recomandat), cash sau transfer bancar. Totodată puteți opta pentru serviciul de plată în până la 12 rate fără dobândă.

Livrarea câinelui se va realiza respectând pe cât posibil termenul estimat de livrare în momentul plasării comenzii. Putem facilita transportul câinelui în marile orașe ale țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, BrăilaBucurești, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timișoara. 

Avantajele cumpărării unui Husky Siberian:

 • carnet de sănătate cu vaccinuri și deparazitări interne realizate conform vârstei câinelui;
 • pașaport internațional;
 • factură fiscală;
 • garanție medicală;
 • posibilitate de retur;
 • transport în marile orașe.
 • Energie
 • Afecțiune
 • Activitate
 • Dresaj
 • Prietenie alți câini
 • Prietenie străini
 • Pază
 • Protecție
 • Îngrijire
3

Sumar

Origine: Siberia
Greutate: 16 – 27 kg
Înălțime: 51 – 60 cm

Sending
User Review
0 (0 votes)
Open chat
1
Bine ați venit la BucuriaCasei :) Cum vă putem ajuta?
Powered by