Husky Siberian de vânzare

Ioana Alina Raducanu

Recomand cu toată încrederea „Bucuria Casei”. Foarte seriosi si prompti. Oameni care se dedica 100% pentru a vedea mulțumirea si fericirea pe fata clienților.

06/06/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Radu Trufaşu

Recomand cu multa incredere”Bucuria casei”,toate informațiile corecte despre puiuțul dorit le veți primi de la un profesionist în domeniu -domnul Marius

22/02/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Stoica Theodora Carla

Recomand cu toata increderea, seriosi , disponibili mereu si mai ales la toate detaliile si intrebarile legate de micut!
Va multumesc din suflet ptr ajutorul acordat si ptr minunea din casa noastră:Bulldog Francez Blue, plin de energie si gata sa primească toata dragostea cel… Read more „Stoica Theodora Carla”

27/11/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Márkos Ildikó

Profesionalism 100%! Recomand cu tot sufletul! Am comandat un catel de ciobanesc de berna, dar am primit un ingeras! Multumesc!

07/10/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Iris Irina

Servicii profesionale, oameni de suflet şi mai ales răbdători. Am întârziat la punctul de livrare şi cu toate acestea, mi s-a vorbit frumos şi am avut parte de înțelegere. Un alt serviciu ce mi-a fost de ajutor, a fost posibilitatea de a plăti în rate.… Read more „Iris Irina”

16/11/2019

Marcel Chirila

Va multumesc pentru noul membru al familiei! Recomand serviciile dumneavoastra cu toata increderea!

16/10/2019

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Husky Siberian, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Husky Siberian


1450 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Husky Siberian în viața copilului

Copii care cresc alături de un Husky Siberian se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Husky Siberian în viața familiei

Prezența unui Husky Siberian este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Husky Siberian de vânzare

Husky Siberian: rasa

Husky Siberian a captat imaginația maselor, precum și artiștii, scriitorii și producătorii de film, cu aspectul lui atrăgător și uimitoare talente. Acest câine de dimensiuni medii posedă putere. Au fost dezvoltați mai întâi ca câini de sanie iar unii sunt încă utilizați în această “meserie “.Huskyul Siberian este un câine remarcabil, iar capacitatea lui de a învăța este uluitoare.

Mulți s-au îndrăgostit de natura sălbatică și mândria acestui câine. Acesta nu este o rasă pentru toată lumea. Frumusețea lui determină adesea oamenii să îl cumpere, fără să știe de trăsăturile lui dificile, ceea ce îi face pe mulți dintre aceștia să fie primii candidați pentru adăposturi.

Dacă te uiți la toate punctele pozitive ale temperamentelor sale, este fără nicio îndoială o rasă uimitoare. Ei sunt inteligenți și independenți. Sunt afectuoși cu toata lumea, dar nu caută constant atentie. Nu sunt agresivi și, în general, se simt bine în casele cu mai mulți câini. Ei se înțeleg bine cu copiii și îi vor întâmpina pe toți în casa lor, da, chiar și pe intruși.

Cu toate acestea, adesea folosesc acea minte remarcabilă pentru a învăța lucruri mai puțin savuroase și nu sunt prea dornici să facă pe plac oamenilor. Sunt extrem de greu de antrenat, astfel încât proprietarii care nu au mai avut câini sau oamenii timizi ar trebui să ia în considerare și alte rase. Husky se potrivește cel mai bine cu proprietarii de câini cu experiență, care stabilesc reguli. La fel ca toate rasele, aceștia au nevoie de antrenament, dar par să aibă o abilitate ciudată de a distinge diferența dintre casă și clasă, se comportă frumos în clasă, ignorând comenzile când sunt acasă.

Cea mai mare prudență este reputația lor de a fi artiști în evadare. Ei vor pleca de acasă ori de câte ori vor avea șansa. Este vital ca proprietarii să verifice în mod constant locuințele lor pentru orice mijloc de evadare și să-și înconjure curtea cu un gard înalt.

Când este instruit și îngrijit corespunzător, Husky este un companion minunat de familie.

Husky Siberian: scurt istoric

Huskyul siberian se crede ca a apărut printre Ciukci, un trib de nomazi siberieni. Istoria rasei este relativ necunoscută, dar testele ADN confirmă faptul că aceștia se numără printre cele mai vechi rase de câini. Știm că Ciukci au folosit câinii ca transport rapid și că au interacționat ca un câine de familie.

Huskyul siberian a fost importat în Alaska în 1908 și a fost folosit ca câine de sanie în timpul goanei după aur. Aceștia au fost folosiți în All-Alaska Sweepstakes, care este o cursă de câini de 408 de kilometri, și continuă să fie un concurent activ chiar și astăzi.

Înregistrările arată că ultimul Husky siberian a fost exportat din Siberia în 1930, când frontierele au fost închise de guvernul sovietic. Rasa a continuat să prospere în America de Nord. Deși s-au schimbat ușor, ei încă mai păstrează multe din calitățile minunate ale acestei rase.

Clubul Siberian al Americii a fost fondat în 1938, iar Huskyul siberian a fost recunoscut de Clubul Canin American în 1930 și Clubul Canin Canadian în 1939.

Canise și crescători de Husky Siberian

Husky Siberian: îngrijire

Husky trebuie să exerseze între 30 și 60 de minute zilnic pentru ai împiedica să se plictisească. Ei sunt tovarăși excelenți de jogging, dar nu ar trebui să fie ținuți în vreme caldă. În mod surprinzător, au nevoie doar de o mică curte (dar sigură) pentru a-și consuma energia. Dezavantajul: Husky trebuie să lucreze pentru a rămâne fericiți. De obicei, doar menținerea propriei vieți active prin drumeții și alte sporturi în aer liber îl va menține sănătos, fericit și fără probleme.

Husky Siberian: hrănire

Cantitatea zilnică recomandată: 1,5 până la 2 cești de hranã uscată de calitate pe zi, împărțită în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul. Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Magazin online cu produse pentru Husky Siberian

Husky Siberian: culoarea blănii și îngrijirea

Asigură-te că aspiratorul tau este în stare de funcționare și îți rezervi timp regulat dacă adopți un Husky siberian. Blana dublă are păr de lungime medie. Învelișul de sus este drept și substratul se simte moale și dens. Așteaptă-te la o mulțime de păr căzut, mai ales în timpul primăverii și toamnei. Acestea fiind spuse, aceasta este o rasă destul de ușor de îngrijit. Huskyul Siberian care trăiește în temperaturi mai scăzute tinde să năpârlească mai puțin decât cei care trăiesc în climat mai cald. Husky Siberian sunt câini curați și vor avea timp să se curețe la fel ca o pisică. Ei nu eliberează de obicei miros de “câine” și rareori au nevoie de băi. Când este timpul de baie, selectează un șampon de înaltă calitate pentru câini, menit să păstreze uleiurile naturale din pielea și blana câinelui. Husky vin într-o varietate de culori, de la negru la alb pur, cu marcaje colorate pe corp. Ochii lor pot fi maro, albaștrii sau o combinație. Periați dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult. Ar trebui să verifici adesea urechile huskyului pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii.

Husky Siberian: relația cu copiii și alte animale

Husky sunt animale de companie foarte bune pentru gospodăriile cu copii. Aceștia pot fi foarte toleranți la copii, dar, la fel ca toți ceilalți câini, ar trebui să fie supravegheați atunci când sunt în jurul copiilor mici. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. Huskyul Siberian se întelege cu ceilalți câini, dar este încă important să iei cățelusul în clasele de socializare. Socializarea îi învață pe pui să se comporte bine cu ceilalți câini și cu proprietarii lor.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Husky Siberian de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)