Saint Bernard de vânzare

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Mozacu Ionela Adriana

Va multumim din suflet ca ne-ați oferit un basset haund foarte jucăuș ,deștept foc și ascultător …va dorim multă sanatate și la mai multe zâmbete fericite … nu las mai da pe nimic 🤗🤗😊recomand cu încredere încercați și nu o sa va pare rău 🐶🤗😊

11/09/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Andreea Gheorghe

Un website si un personal foarte profi! Suntem foarte bucurosi de alegerea facuta❤️

yorkshire-terrier-toy
28/09/2019

Irina Baraboi

O colaborare frumoasa fi usoara. recomand.

20/06/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Liliana Rotaru

Mulțumim mult,de apreciat corectitudinea si seriozitatea dumneavoastra,recomand cu incredere!

02/10/2019

Gurguta Andreea

Multumim pentru noua membra a familiei ne-am îndoit la inceput dar pana la urma s-au dovedit a fi foarte seriosi mulțumim recomandam cu drag.

18/09/2019

Carm En

Multumim BucuriaCasei pentru doza de energie numita Caju 🤪
Este de apreciat atentia cu care tratati fiecare cerere si dragostea pentru animalute.
Recomand cu mare incredere.

03/08/2019

Dan Semenescu

Multumiri pentru bucuria care ne-ati adus-o. Ultimul membru sosit in familia noastra, Junior, este exact ce ne-am dorit.
Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalitatea demonstrata.
Recomand oricarui iubitor de animale sa apeleze cu incredere la Bucuria casei.

24/07/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Fulop Csaba

Sunt mulțumit de cățelul primit.

27/11/2019

Costel Viorel Grigoras

serviciul impecabil.calitatea superioară a puiuțului.

24/10/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Saint Bernard, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Saint Bernard


2050 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Saint Bernard în viața copilului

Copii care cresc alături de un Saint Bernard se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Saint Bernard în viața familiei

Prezența unui Saint Bernard este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Saint Bernard de vânzare

Saint Bernard: rasa

Inițial, rasa de câini Saint Bernard a fost folosită pentru a păzi bazele Hospice Saint Bernard din Elveția, precum și pentru a ajuta la găsirea și salvarea călătorilor rătăciți și răniți. Astăzi, Sf. Bernard se bucură de confortul vieții de familie în multe case din întreaga lume. El este versatil și excelează în spectacole și în studiile de ascultare, redactare (trăgând un cărucior sau vagon) și concursuri de tragerea greutății.

O persoană care suferă de frig seara se pune la televizor. Lipsa de somn îi provoacă să se rarucească și să se întoarcă, fiecare tuse să fie dureroasă și fiecare strănut să-i dea frisoane. Apoi, un lătrat profundă îl trage pe invalid la ușa sa, unde găsește un câine masiv, cu un balon atașat de gulerul lui. Până la sfîrșitul reclamei, Sf. Bernard și-a făcut treaba, iar sufletul rece este adormit.

Saint Bernard a salvat, de fapt, oamenii care sufereau de frig – nu de virusi, desigur, ci de vânturile și zăpezile friguroase ale Alpilor, atât de înșelătoare pentru călători. Nu este surprinzător că el este un câine bun, blând, inteligent și de bună calitate. Este, de asemenea, un câine gigantic, un câine mare, musculos, care poate ajunge la o înălțime de 75 de centimetri și o greutate de 80 de kilograme. Sfântul vine în varietăți cu blană scurtă și cu blană lungă, cea mai scurtă fiind cea preferată de călugării din Hospice Saint Bernard de unde au provenit câinii.  În ciuda dimensiunii sale, Saint Bernard este un câine liniștit, care face un prieten minunat de familie. Deși este calm în interior, este bine dacă are acces ușor la o curte unde poate avea puțin spațiu pentru a se întinde. El poate trăi în încăperi mici, cu toate acestea, atâta timp cât are o plimbare zilnică bună. Mai important decât dimensiunea casei tale este toleranța ta la mizerie. Sfinții nu sunt cea mai bună alegere pentru o menajeră pretențioasă. Cu această rasă, sfințenia nu este neapărat lângă curățenie.

Saint Bernarzii nu sunt potriviți pentru a trăi în aer liber cu puțină companie umană. Ei trebuie să trăiască în casă cu familia lor. Nu sunt agresivi, dar vor lătra când vor exista cauze, iar orice amenințare pentru poporul lor va scoate instinctul lor de protecție. Dimensiunea lor este, de obicei, un factor de descurajare pentru orice atacator sau spărgător.
Sfințitul Saint este blând și răbdător cu copiii, dar nu este neapărat jucaus. Este minunat atunci cand îl mângâi în timp ce citești sau urmărește televiziunea, dar el poate fi un pic mai mult pentru copiii mai mici, accidental bătându-i cu o lovitură de coada.  Sfântul Bernard nu are nevoie de multe exerciții. Nu este un tovarăș de jogging și nici în climatul fierbinte. Sfinții suferă de epuizarea căldurii destul de ușor și au nevoie de acces la umbra și o mulțime de apă rece și proaspătă în timpul temperaturilor ridicate. Pe de altă parte, niciodată nu veți găsi un Saint Bernard mai fericit decât unul care se bucură de o distracție bună în zăpadă.

Pe o notă mai tristă, mărimea uriașă a sfântului îl condamnă la o durată mai scurtă de viață a caninului. De asemenea, el poate suferi de o varietate de boli genetice și tulburări.    Sf. Bernard este o rasă mult iubită astăzi. Este versatil, bun-venit, și o alegere bună pentru persoana sau familia care ar dori un câine mare, dar blând cu exerciții moderate de exerciții fizice.

Saint Bernard: caracteristici primare

Un Saint Bernard este o rasă de dimensiuni uriașe, deși sunt în general liniștiți în interior, nu sunt cele mai potrivite pentru apartamente. Ei au nevoie de spațiu pentru a se mișca.
Dacă te un perfecționist în ale curățeniei și îți place să fie curat, atunci Saint Bernard nu este rasa pentru tine. Ei salivează foarte mult, iar blana poate depozita forte mult noroi. Aceștia năpârlesc de 2 ori pe an.
Saint Bernard, în general, durează mai mult pentru a se maturiza mental. Acest lucru vă lasă un câine foarte mare cu o mentalitate de cățeluș.
Deși Saint Bernards fac animale de companie minunate de familie, acestea nu sunt recomandate pentru casele cu copii mici, deoarece pot lovi neintenționat și îi pot răni pe copiii mici.
Inițial creat pentru a rezista la temperaturile scăzute ale Alpilor, căldura pentru Saint Bernard nu-i face bine.
Saint Bernard nu este cunoscut pentru lătratul fără motiv. Saint Bernards este o rasă de viață de scurtă durată, de obicei numai 8-10 ani.Saint Bernardul este o rasă cu o durată de viață între 8 si 10 ani.

Saint Bernard nu ar trebui să trăiască în aer liber departe de familia sa. Toți câinii se simt mai bine atunci când se află în casă cu familia pe care o iubesc, iar Saint Bernard nu face excepție. Deși blana și construcția lor fac o alegere evidentă pentru viața în aer liber, temperamentul și incapacitatea lor de a face față căldurii face ca aceasta sa fie o decizie proastă. Datorită popularității unor filme precum Beethoven, care este Saint Bernard de talie mare, mulți crescători iresponsabili produc acești giganți buni. Pentru a vă asigura că primiți un câine sănătos, nu cumpărați niciodată un cățeluș de la un crescător iresponsabil, de la adăpost sau de la un magazin de animale de companie. Căutați un crescător cu reputație, care testează câinii de reproducție pentru a se asigura că nu sunt bolnavi genetic și ca nu s-ar putea transmite la cățeluși.

Saint Bernard: istorie

Saint Bernard își are originea în Elveția, împreună cu alte câteva rase, printre care câinele de munte Bernese, câinele de vite Entlebuch, câinele de bovine Appenzell și câinele de munte elvețian mai mare.   Probabil au fost create atunci când câinii originari din Alpi au fost traversați cu câini de tip Mastiff care au venit odata cu armata romană în timpul împăratului Augustus. Prin primul mileniu CE, câinii din Elveția și din Alpi au fost grupați împreună și cunoscuți pur și simplu ca Talhund “(câine de vale) sau” Bauernhund “(câine de fermă).   Pasul Saint Bernard este o trecătoare bine cunoscută și perpetuă, care se află la aproximativ 2430 de metri deasupra nivelului mării și poate fi parcursă numai între iulie și septembrie. Astăzi pot fi văzute rămășițele marii drumuri romane, precum și dovezi ale trecerii lui Napoleon.   Arhidiaconul Bernard de Menthon a ajuns la această trecere, care în cele din urmă urma să fie numită după el, în anul 962 d.Hr., și acolo și-a înființat hospice-ul, care a ajutat călătorii care au fost depășiți trecând trecatoarea trecătoare. Atunci istoria Sfântului Bernard a început să se desprindă de Talhund sau de Bauerhund.   Este neclar când câinii au fost folosiți pentru prima oară de către Hospice, dar o pictură care descrie câini de câmp scurt bine construiți care seamănă foarte mult cu Saint Bernards așa cum sunt astăzi, a fost pictat în 1695. Prima mențiune scrisă a rasei în înregistrările mănăstirii a fost în 1703. Cainii au fost inițial folosiți de călugări de căpătâi pentru a păzi terenurile. Când călugării s-au dus în căutarea călătorilor pierduți, aceștia ar fi putut să-i aducă pe câini pentru protecție și au descoperit accidental că erau excelenți călăreți cu abilități de localizare a călătorilor neajutorați. Izolarea mănăstirii a contribuit probabil la perfecționarea câinilor într-o rasă care să poată rezista iernilor aspru și să aibă caracteristicile fizice necesare pentru munca lor de căutare și salvare.   Stocul de reproducție al Hospice a fost alimentat ocazional de câini din văile inferioare, dintre care mulți au fost cățeluși ai câinilor de hospice care nu erau necesari în momentul nașterii lor. În 1830, călugării au încercat să-și îmbunătățească straturile de caini prin traversarea lor cu Newfoundland-ul acoperit cu grosime. Aceasta a fost o greșeală. Părinții cu păr lung au fost inferior, deoarece gheața a apărut în hainele lor mai lungi. După acea vreme, călugării i-au dat sau au vândut puii cu păr lung pe care i-au produs.

În cele trei secole pentru care Hospice are înregistrări, Saint Bernards a fost creditat pentru a salva mai mult de 2.000 de călători. Pana in anii 1800, cainii hospice nu aveau un nume oficial, desi erau bine cunoscuti. Între anii 1800 și 1810, un câine hospice numit Barry a fost creditat cu 40 de descoperiri și a devenit unul dintre cei mai renumiți câini care trăiesc vreodată. Adesea, câinii erau numiți Barryhunden în onoarea sa. Engleza le-a făcut referire la câinii sacri și le-a importat pe mulți în Anglia, în efortul de a-și revigora propria rasă Mastiff. În Germania, numele Alpendog a fost sugerat pentru rasa în anii 1820. În 1833, un bărbat, numit Daniel Wilson, a sugerat că rasa să fie denumită Dog Saint Bernard, și în cele din urmă a devenit ceea ce au devenit când Clubul de Kennel din Elveția a recunoscut rasa în 1880. Când rasa a început să fie cunoscută în alte țări, tipul Sfântului Bernard a început să se schimbe. Sfântul Bernard din alte țări a devenit mai subțire și mai înalt, produsul secundar al crucii. În 1887, Congresul Internațional din Zurich a elaborat primul standard de rasă și toate țările, cu excepția Angliei, au acceptat-o.   În Statele Unite, un Saint Bernard numit Plinlimmon a devenit cunoscut în 1883. Plinlimmon a fost deținut de un actor și a devenit cântăreața de cântăreț de vârf a lui Saint Bernard de atunci. Proprietarul său la dus în toată țara, expunându-l la teatre. În 1888, sa înființat Clubul Saint Bernard al Americii (SBCA), iar clubul a acceptat standardul de rasă scris de elvețian. Sfinții se situează pe locul 39 printre cele 155 de rase și soiuri înregistrate de Clubul American de Kennel.   Astăzi, Saint Bernards poate fi văzut în case, pe marele ecran și la spectacole de câini. Încă există Saint Bernards la Hospice Saint Bernard din Elveția. Nu mai caută călători în nevoie, ci servesc ca reprezentanți vii ai istoriei hospice.

Canise și crescători de Saint Bernard

Saint Bernard: mărime

Masculii Saint Bernard au 70-90 centimetri și cântăresc până la 120 de kg; femelele sunt de 65 la 80 cm și cântăresc 100 de kg.

Saint Bernard: personalitate

Adevărat la moștenirea lor ca și câini de la Hospice, Saint Bernard sunt prietenoși și primitori. Ei au un temperament constant, binevoitor și sunt buni și atenți la copii. Ei iubesc atenția, dar nu sunt la fel de exigenți ca niște rase. Datorită mărimii lor mari, este important să începem antrenamentul sfinților de la o vârstă fragedă, în timp ce ei sunt încă ușor de gestionat. Sunt inteligenți și dispuși să le mulțumească, dar uneori încăpățânați. Ei nu ar trebui să fie niciodată agresiv dacă nu apără un membru al familiei. La fel ca orice câine, Saint Bernards are nevoie de socializare timpurie – expunerea la numeroase persoane, viziuni, sunete și experiențe – când sunt tineri. Socializarea vă ajută să vă asigurați că puiul dvs. Saint Bernard crește pentru a fi un câine bine rotunjit.

Saint Bernard: sănătate

Saint Bernarzii sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite probleme de sănătate. Nu toți câinii vor primi toate aceste boli, dar este important să le cunoașteți dacă luați în considerare această rasă.

 • Displazie de şold: Aceasta este o afecțiune ereditară în care coapsa nu se potrivește perfect în articulația șoldului. Unii câini prezintă durere și lamență pe unul sau ambii picioare din spate, dar este posibil să nu observați nici un semn de disconfort la un câine cu displazie de șold. Pe măsură ce câinele îmbătrânește, se poate dezvolta artrita. Scanarea cu raze X pentru displazia de șold este efectuată de Fundația Ortopedică pentru Animale sau de Programul de îmbunătățire a șoldului de la Universitatea din Pennsylvania (PennHIP). Câinii cu displazie de sold nu trebuie să fie crescuți. Displazia este ereditară, dar poate fi declanșată și de factori de mediu, cum ar fi creșterea rapidă datorată unei diete cu calorii multume sau răniri cauzate de sărituri sau căderi pe podele alunecoase.
 • Dizplazia cotului: Aceasta este o condiție ereditară comună câinilor de rasă mare. Se crede că este cauzată de ratele diferite de creștere a celor trei oase care alcătuiesc cotul câinelui, provocând o laxitate comună. Acest lucru poate duce la durere dureroasă. Veterinarul dvs. vă poate recomanda intervenția chirurgicală pentru a corecta problema, medicamentele pentru controlul durerii sau gestionarea greutății.
 • Entropion: Acest defect, care este de obicei evident la vârsta de șase luni, determină pleoapa să se rotească spre interior, iritând sau rănind globul ocular. Unul sau ambii ochi pot fi afectați. Dacă puiul tău are entropiu, îl poți observa frecându-l la ochi. Starea poate fi corectată chirurgical
 • Epilepsia: Această tulburare provoacă convulsii ușoare sau severe. Epilepsia poate fi ereditară; aceasta poate fi declanșată de evenimente precum tulburările metabolice, bolile infecțioase care afectează creierul, tumorile, expunerea la otrăviri sau leziunile severe ale capului; sau poate fi de cauză necunoscută (denumită epilepsie idiopatică). Convulsiile pot fi expuse prin comportamente neobișnuite, cum ar fi alergarea frenetică ca și cum ar fi urmărit, uimit sau ascuns. Capturile sunt înfricoșătoare, dar prognoza pe termen lung pentru câinii cu epilepsie idiopatică este, în general, foarte bună. Epilepsia poate fi controlată cu medicamente, dar nu poate fi vindecată. Un câine poate trăi o viață plină și sănătoasă, cu gestionarea corespunzătoare a acestei tulburări. Dacă Sfântul dvs. are convulsii, duceți-l imediat la veterinar pentru recomandări de diagnostic și tratament.
 • Cardiomiopatia dilatativă: această boală cardiacă apare atunci când mușchiul inimii devine foarte subțire și nu poate contracta în mod normal. Deoarece inima trebuie să lucreze mai mult, aceasta se mărește. Câinii cu această boală au un ritm cardiac anormal și prezintă semne de insuficiență cardiacă, inclusiv slăbiciune, pierderea poftei de mâncare, scădere în greutate, depresie, colaps, dificultăți de respirație, tuse moale și abdomen mărit. Nu există nici un tratament, dar odihna, dieta și medicamentele pot ajuta pentru un timp.
 • Cataracta: o cataractă este o opacitate pe cristalinul ochiului, care cauzează dificultăți de vedere. Ochiul (ochii) câinelui va avea un aspect tulbure. Cataracta are loc de obicei la vârsta înaintată și, uneori, poate fi îndepărtată chirurgical pentru a îmbunătăți viziunea câinelui.
 • Alergii: Alergiile sunt o afecțiune comună la câini. Alergiile la anumite alimente sunt identificate și tratate prin eliminarea anumitor alimente din dieta câinelui până când vinovatul este descoperit. Alergiile de contact sunt cauzate de reacția la ceva care atinge câinele, cum ar fi lenjeria de pat, pulberi de purici, șampoane pentru câini sau alte substanțe chimice. Acestea sunt tratate prin identificarea și eliminarea cauzei alergiei. Alergiile prin inhalare sunt cauzate de alergenii din aer, cum ar fi polenul, praful și mucegaiul. Medicamentul adecvat pentru alergii inhalante depinde de gravitatea alergiei. Infecțiile la urechi sunt un efect secundar comun al alergiilor inhalante.
 • Dilatarea gastrică – volvulus (GDV): De asemenea, se numește şi torsiune, aceasta fiind o problemã care pune viaţa în pericol și care poate afecta câinii cu piept mare, cum ar fi Saint Bernards, mai ales dacă sunt hrăniți cu o masă mare pe zi, mănâncă rapid, beau o cantitate mare de apã după ce mănâncă și antrenaţi-l să-și exercite energia după masă. Unii consideră că felurile de hrană ridicate și tipul de hrană ar putea fi, de asemenea, factori în umflare. Este mai frecventă printre câinii mai în vârstă, dar poate apărea la orice vârstă. GDV apare atunci când stomacul este expandat cu gaz sau aer și apoi răsucite (torsiune). Câinele nu este capabil să se răsucească sau să facă voma pentru a se elimina de aerul în exces din stomac și revenirea normală a sângelui în inimă este împiedicată. Scăderea tensiunii arteriale și câinele intră în șoc. Fără atenția medicală imediată, câinele poate muri. Suspectul se înmoaie dacă câinele are un abdomen dilatat, slăbește excesiv și mănâncă fără să se arunce în aer. De asemenea, el poate fi neliniștit, deprimat, letargic și slab cu o frecvență cardiacă rapidă. Este important ca câinele să fie trimis la veterinar cât mai curând posibil. Există unele indicii că o moștenire a GDV este moștenită, deci este recomandat ca câinii care dezvoltă această afecțiune să fie castrați sau spații.

Magazin online cu produse pentru Saint Bernard

Saint Bernard: îngrijire

Saint Bernards au nevoie doar de cantități moderate de exerciții fizice, dar este important ca aceștia să ajungă la prevenirea obezității. Purtând prea multă greutate este greu pe articulații și poate provoca probleme de artrită sau ortopedie. Limitați cantitatea de exerciții pe care o oferiți catelului dvs. Saint Bernard până când ajunge la dimensiunea matură. Nu-l lăsați să se îngraşe prea repede sau să alerge sau să sară pe podelele alunecoase.  Sfântul Bernard este predispus la căldură și epuizare. Evitați să le permiteți să se antreneze în căldura zilei și asigurați-vă că întotdeauna au acces la umbra și apa proaspătă. Fiți conștienți de semnele de oboseală și de epuizare a căldurii, care includ gingiile de o culoare roșu închis și slăbiciunea sau colapsul. Un Saint Bernard neinstruit poate provoca dezastru în casa ta și te poate trage pe trotuar în dorința de a saluta oamenii, astfel că antrenamentul timpuriu este esențial. Antrenează-ți Saint Bernard folosind o abordare fericită și relaxată. Stabilește regulile de bază și să fie consecvent în a cere ca el să le urmeze. Saint Bernards sunt prietenoşi din punct de vedere al naturii, dar toţi puii beneficiază de clasa de socializare a catelusilor, pentru ai ajuta să învețe cum să reacționeze în mod corespunzător la alți câini și străini. Investiția în dresaj, precum și petrecerea timpului de 10-15 minute pe zi, practicând acasă, va merită timpul, efortul și banii. Cuştile de formare sunt un instrument important pe care crescătorii îl vor recomanda. Ajută la educarea în casă, păstrează câinele sau catelul și lucrurile în siguranță și este un paradis sigur în care Sfântul Bernard se poate retrage când se simte copleșit sau obosit. O cușcă nu ar trebui folosită ca o pedeapsă, ci ar trebui să fie văzută de câinele dvs. ca un refugiu confortabil. Un Saint Bernard bine instruit este un partener de familie minunat și poate continua să facă numeroase activități distractive, inclusiv spectacole de conformație (spectacole de câine), încercări de ascultare și tragere de cãruţuri.

Saint Bernard: hrănirea

Cantitatea zilnică recomandată: 5 până la 6 cupe de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hran, spre deosebire de unul mic, de apartament. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât va continua să vă hrănească câinele și cu atât mai puțin va trebui să reumpleţi castronul câinelui. Sf. Bernard le place să mănânce și sunt predispuși la obezitate. Păstrați-vă câinele în bună stare, măsurându-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi. Dacă nu sunteți sigur dacă este supraponderal, dați-i testul de ochi și testul hands-on. Mai întâi, uită-te la el. Ar trebui să puteți vedea o talie. Apoi puneți-vă mâinile pe spate, degetele de-a lungul coloanei vertebrale, cu degetele îndreptate în jos. Ar trebui să fii capabil să simți, dar să nu-i vezi coastele, fără să trebuiască să apeşi tare. Dacă nu puteți, el are nevoie de mai puțină hrană și de mai mult exercițiu.

Saint Bernard: îngrijirea blănii și perierea

Saint Bernarzii se găsesc în două tipuri de blanã: cu păr scurt și cu păr lung. Blana scurtă este netedă, dar densă. Părul este ușor înfundat pe coapse, iar coada este acoperită cu păr lung și des, care devine mai scurt spre vârf. Blana cu păr lung este ușor ondulată, dar nu este niciodată cretată, coapsele și coada sunt stufoase. Saint Bernards au diferite nuante de rosu cu alb sau alb cu rosu. Roșu vine în diferite nuanțe, de la pete tigrate cu marcaje albe la galben maroniu. Albul apare pe piept, în jurul gâtului (cunoscut sub numele de guler), în jurul nasului (banda nasului), și pe picioare și vârful coada. Un loc alb pe ceafã și o strălucire albă pe față sunt deosebit de atractivi și de dorit, la fel ca și marcajele întunecate pe cap și urechi care seamănă cu o mască. Se spune că semnele albe seamănă cu veșmintele liturgice purtate de un preot și masca neagră pentru a reduce strălucirea de zăpadă.
Periați-vă câinele de aproape trei ori pe săptămână cu o perie de cauciuc sau cu o mănușă pentru blănuri scurte sau o perie de pin pentru blanã lungã. În timpul sezonului de nãpârlire, utilizați o lamă pentru a îndepărta părul în vrac. Dacă Sfântul tău dezvoltă ghemotoace în spatele urechilor sau pe coapse, pulverizați balsam în zonă și trageți ușor ghemotoacele cu degetele sau cu un pieptene. Sf. Bernardi nu trebuiesc spãlaţi frecvent. Când faceți o baie, este mai ușor să faceți acest lucru în aer liber, cu excepția cazului în care aveți o cabină de duș mare. Băile de iarnă trebuie să fie întotdeauna acordate în interior, cu excepția cazului în care trăiți într-un climat cald pe tot parcursul anului. Utilizați un șampon făcut pentru câini pentru a vă asigura că stratul nu se usucă. Poate doriți să utilizați un șampon de albire pentru a păstra blana cea mai strălucitoare. Sfântul Bernard adesea dezvoltă pete în jurul ochilor. Păstrați ochii fără acele pete ștergându-i zilnic cu o cârpă umedă sau utilizând un produs formulat pentru a elimina petele, pe care le puteți găsi la magazinele de hrană pentru animale de companie. Alte nevoi de îngrijire includ igiena dentară, îngrijirea unghiilor și îngrijirea urechii. Periați dinții Sfântului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea tartrului și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă doriți să împiedicați boala gingiilor și respirația urâtă. Tăiați unghiile o dată sau de două ori pe lună, dacă câinele dvs. nu le poartă în mod natural. Dacă le puteți auzi făcând clic pe podea, sunt prea lungi. Unghiile scurte, îngrijite, menţin picioarele în stare bună și împiedică zgârierea picioarelor atunci când Sfântul tău sare cu entuziasm să te salute. Când tăiați unghiile, tăiați părul între degetele picioarelor în același timp. Verificați urechile săptămânal. Dacă arată murdar, ștergeți-le cu o bilă de bumbac, folosind un dispozitiv de curățare a urechii recomandat de medicul dumneavoastră veterinar. Nu introduceți niciodată un tampon de bumbac în canalul urechii.
Începi să-l obișnuiești pe Sfântul tău să fie periat și examinat când e un cățeluș. Verificaîi frecvent labele – câinii sunt sensibili la picioare – și priviți în gură și urechi. Faceți o experiență pozitivă plină de laude și recompense, și veți pune bazele pentru examene veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult. În timpul periajului, verificați leziuni, erupții cutanate sau semne de infecție, cum ar fi roșeața, sensibilitatea sau inflamația pe piele, în urechi, nas, gură și ochi și pe picioare. Ochii trebuie să fie clari, fără roșeață. Examenul dvs. săptămânal atent vă va ajuta să identificați devreme eventualuele probleme. Dacă nu sunteți sigur despre cum să vă îngrijiți  St. Bernard, întrebați-l un îngrijitor profesionist.

Saint Bernard: relația cu copii și alte animale

St. Bernarzii sunt, bine, în jurul copiilor. Rãbdãtor și blând, ei pãşesc în mod atent în jurul lor. Controlați interacțiunile dintre copiii mici și câini, pentru a vă asigura că nu există  mușcături sau cățărări pe urechi sau coadă, sau de alunecări din partea oricăreia dintre părți. Întotdeauna învățați copiii cum să se apropie și să atingă câinii și să nu se apropie niciodată de câine în timp ce doarme sau mănâncă sau încearcă să ia mâncarea câinelui deoparte. Niciun câine, indiferent cât de fiabil sau bine pregătit, ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. St. Bernards se pot bucura, de asemenea, de compania alor  animale, mai ales dacă le sunt introduse de mici. Supraveghează-i în jurul câinilor și pisicilor mai mici, doar pentru a vă asigura că nu paşesc accidental sau nu se caţãrã pe ei.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Saint Bernard de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)