Jack Russel Terrier de vânzare

Cristian Moise

Seriozitate maxima iar cățelușul a venit foarte bine îngrijit și sa adaptat in mai puțin de o zi,domul a fost foarte bun și ne-a ajutat în vederea îngrijiri lui !!!Recomand 💯 să cumpărați de aici !!!

25/06/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Gabi Radu

De aici a venit și bucuria casei mele: Ruby! Ea ne-a împlinit viața cu privirea ei inocenta și cu iubirea oferită! Acum este membru al familiei noastre, cu dorințe și personalitate proprie și o iubim nespus de mult!

27/11/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Ciprian Cristina Pop

seriozitate si angajament chiar daca am vorbit de la mii de kilometri departare! multumim pentru bucuria prin care a ti facut o familie fericita!

16/07/2019

Larisa Andreea

Va multumesc pentru bucuria din viata noastra, recomand cu incredere Bucuria Casei ! 🐕

15/07/2019

Alexandra Lipan

Recomand cu mare încredere!

21/05/2019

Manea Catalin

Recomand din toata inima! Oameni cu suflet care se ocupă cu atentie si daruinta de absolut fiecare detaliu! Sunt mai mult decat mulțumit!!!

27/11/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Cristina Rosca

Recomand Bucuria Casei 

05/06/2019

Gabriela Poncea

In casa noastra a sosit intradevar o bucurie. Va multumim pentru amabilitate si seriozitate. 🤗🤗🥰

31/07/2019

Magda Marin

Recomand! Felicitări pentru seriozitate și promptitudine! 👍

11/11/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Mirela Sugaru

Promptitude, seriozitate si iubire pentru sufletelele caselor noastre!

09/07/2019

Termen estimativ de livrare:
3 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Jack Russel Terrier, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Jack Russel Terrier


1750 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Jack Russel Terrier în viața copilului

Copii care cresc alături de un Jack Russel Terrier se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Jack Russel Terrier în viața familiei

Prezența unui Jack Russel Terrier este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Jack Russel Terrier de vânzare

Jack Russel Terrier: rasa

In trecut, vânătoarea era o distracție preferată printre oameni. Putem mulțumi pentru Jack Russell Terrier, dezvoltat pentru a vâna vulpi în sudul Angliei acum 200 de ani lui Parson John Russell, „Jack”, care și-a dorit un câine de vânătoare eficient și a decis să proiecteze exact câinele pe care îl avea în minte.

Rezultatul a fost un câine îndrăzneț, atletic, care a câștigat inimile prin rapiditatea, inteligența, determinarea și dorința intensă de a vâna. Jack Russell Terrier, numit și Parson Russell Terrier, este un favorit printre proprietarii de cai, pasionații de sport pentru câini, dresorii de animale pentru film și televiziune și persoanele care pur și simplu apreciază personalitatea sa neînfricată, energia nelimitată, și dimensiunea mică.

Dar atenție! Jack Russell instruit pe care îl vedeți la televizor sau în filme nu vine așa. Nu este o sarcină ușoară să înveți un Jack Russell să devină un tovarăș civilizat. Necesită mult timp și răbdare.

Dacă vrei un câine care să învețe trucuri , Jack Russell poate fi câinele pentru tine. Dacă nu îți place să ai de-a face cu un câine care va mesteca, săpa și latra, va alerga prin casă de multe ori pe zi, va alunga pisicile și alte animale mici, cu intenție cruntă și ucigătoare, cu siguranță nu este câinele pentru tine, oricât de drăguț și mic ar fi.

Dacă ai timp și răbdare pentru a-i dedica lui, un Jack Russell are multe calități care îl fac un câine de familie ideal. Este devotat oamenilor săi și iubește să fie alături de ei. Moștenirea sa ca câine de vânătoare îl face un excelent însoțitor de jogging, odată ce a crescut. Copiii mai în vârstă activi îl vor considera că este un coleg de joacă fericit și afectuos, dar natura lui poate copleși copiii mai mici.

El are tone de energie și nu va fi satisfăcut de o plimbare în jurul blocului. Acesta este un câine căruia îi place să alerge să sară și să ia. Plănuiește-i să-i dai 30 – 45 de minute zilnic de exerciții viguroase.

Un Jack Russell îți poate umple zilele cu râsul și dragostea, dar numai dacă îi poți oferi atenția, pregătirea și supravegherea de care are nevoie.

Jack Russel Terrier: scurt istoric

Jack Russell Terrier a fost dezvoltat în sudul Angliei la mijlocul anilor 1800 de către Parson John Russell, de la care rasa și-a luat numele. Russell și-a propus să creeze un terrier de lucru care să vâneze cu alți câini, să adulmece vulpile și să le scoată din vizuină.

Jack Russell a devenit un favorit al multor sportivi, în special al celor care au vânat pe cai. Rasa a fost cunoscută în Statele Unite ale Americii prin anii 1930, iar mai multe cluburi au apărut cu opinii diferite cu privire la aspectul lui Jack, capacitatea de lucru și dacă ar trebui să concureze în spectacole conforme sau să rămână un câine de lucru.

Jack Russell Terrier Club din America menține un registru independent și consideră Jack pur și simplu un câine de vânătoare, dar Jack Russell Terrier Association of America (JRTCA) a căutat recunoașterea de către American Kennel Club, care a fost acordată în 2000. Pentru a-l diferenția de la câinii înregistrați de JRTCA, American Kennel Club a redenumit rasa, numindu-l Parson Russell Terrier.

 

Canise și crescători de Jack Russel Terrier

Jack Russel Terrier: dimensiune

Jack Russell Terrier variază foarte mult ca mărime, deoarece diferite tipuri au fost folosite pentru scopuri și terenuri diferite. Aceștia au o înălțime cuprinsă între 25 și 38 cm și cântăresc între 6 și 8 kg.

Jack Russel Terrier: personalitate

“Jackul”energic și plin de viață împachetează multă personalitate în micul său corp. Îndrăgostit, devotat și amuzant la nesfârșit, se bucură de viață. Este incredibil de inteligent, dar natura sa încăpăţânată îl poate îngreuna. Prietenos față de oameni, el poate fi agresiv față de alți câini și orice animal care seamănă cu prada, inclusiv pisicile. Natura sa neînfricată îl pune în pericol atunci când decide să se bată cu un câine mai mare.

El se bazeaza pe rutină, dar sesiunile de antrenament ar trebui să fie scurte și dulci pentru a-și păstra interesul. La fel ca orice câine, Jack Russel Terrier are nevoie de socializare timpurie: expunere la numeroși oameni, puncte de atracție, sunete și experiențe, atunci când este tânăr. Invitarea în mod regulat a vizitatorilor și ducerea lui în parcuri aglomerate, magazine care permit câinilor și în plimbări pe îndelete să se întâlnească cu alte persoane, îl vor ajuta, de asemenea, să-și lustruiască abilitățile sociale.

Jack Russel Terrier: sănătate

Jack russel terrieri sunt, în general, sănătoși, dar, ca toate rasele, sunt predispuși la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii Terra Nova vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă.

Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat dupa o anumită afecțiune.

 • Boala Legg-Calve-Perthes este, în general, o boală a raselor mici. Această afecțiune – o deformitate a bilei articulației șoldului – poate fi confundată cu displazia de șold. Aceasta provoacă uzură și artrită. Poate fi reparat chirurgical, iar prognosticul este bun cu ajutorul terapiei de reabilitare.
 • Surditatea este asociată cu culoarea albă a blanei și este uneori observată la această rasă.
 • Luxația patelară: Aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică, care se datorează faptului că patela, care are trei părți – femurul (coapsa), genunchiul și tibia nu sunt aliniate corespunzător. Acest lucru provoacă tulburare în picior sau mers anormal. Este o afecțiune prezentă la naștere, deși luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxație patelară poate duce la artrită, o boală degenerativă articulară. Există patru grade de luxație patelară, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă tulburare temporară în articulație, până la gradul IV, în care întoarcerea tibiei este severă, iar patela nu poate fi realiniată manual. Gradele severe de luxație patelară pot necesita operații chirurgicale.
 • Glaucomul este o boală dureroasă în care presiunea este anormal de mare în ochi. Ochii produc constant și scurg un fluid numit umor apos. Dacă lichidul nu se scurge corect, presiunea din interiorul ochiului crește. Acea presiune ridicată provoacă leziuni ale nervului optic, ducând la pierderea vederii și orbire. Există două tipuri. Glaucomul primar, care este ereditar, apare atunci când există o problemă în zona ochiului în care lichidul iese. Glaucomul secundar este rezultatul unei alte probleme la nivelul ochiului, cum ar fi inflamația, o tumoră sau leziuni. Glaucomul afectează în general doar un ochi. Ochii afectați vor fi roșii, plini de lacrimi, dureroși. O pupilă dilatată nu va reacționa la lumină, iar partea din față a ochiului va avea o tulbure albicioasă, aproape albastră. Vor rezulta pierderi de viziune și, eventual, orbire, uneori chiar și cu tratament. Tratamentul poate fi chirurgical sau cu medicamente, în funcție de caz.

 

Magazin online cu produse pentru Jack Russel Terrier

Jack Russel Terrier: îngrijire

Jack Russell este un iubitor de oameni și care ar trebui să trăiască în casă cu familia. Cel mai bine este dacă are acces la o curte împrejmuită, unde își poate arde o parte din energia abundentă.

Tine-l întotdeauna pe Jack Russel Terrier în lesă pentru a-l împiedica să alunge alte animale, să provoace câini mai mari sau să alerge în fața mașinilor. Dă-i zilnic 30 până la 45 de minute de exercițiu viguros, precum și o mulțime de jocuri în curte pentru a-l ține obosit.

O inima slabă nu a antrenat niciodată un Jack Russell. Oamenii care locuiesc cu Jack Russell trebuie să fie fermi și consecvenți. Aceștia sunt câini cu o voință puternică, și cu toate că ei răspund la motivația pozitivă în formă de laudă, joc și recompense alimentare, aceștia vor deveni încăpățânat în fața corecții dure. Nu există limite la ceea ce poate învăța un Jack Russell atunci când este împerecheat cu persoana potrivită.

Oferă-i lui Jack o mulțime de interacțiuni pozitive cu alți câini care încep din copilărie – socializarea timpurie este importantă pentru a preveni agresivitatea față de alți câini.

Jack Russel Terrier: hrănire

Cantitate zilnică recomandată: 1,25 până la 1,75 cești de hrană uscată de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Notă: Cât mănâncă câinele depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multa hrană, decât unul mai puțin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență  – cu cât mâncarea pentru câini este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesară, fără ca tu, să fii nevoit să îi verifici constant castronul.

Jack Russel Terrier: culoarea blănii și perierea

Parson Russell Terrier vine în două tipuri de blană. Ambele tipuri au un strat dublu cu o textură grosieră. Unii Jacks au ceea ce se numește o blană aspră. Indiferent de tipul său, blana nu este niciodată ondulată.

Jack Russel terrierii pot fi albi, albi cu marcaje negre sau bronzate sau tricolore (alb, negru și bronz). Albul de pe corp îl ajută pe vânător să vadă câinele pe câmp. Ambele tipuri de blane au nevoie doar de periaj săptămânal pentru a îndepărta părul mort.

Periază dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare. Îndepărtează unghiile o dată sau de două ori pe lună. Începe să-l obișnuiești să fie periat și examinat când e un cățeluș. Manipulează frecvent labele sale și verifică-i gura. Cu ajutorul unei experiențe pozitive, plină de laude și recompense, vei pune bazele pentru examinările veterinare ușoare și alte manevre atunci când este adult.

Jack Russel Terrier: relația cu copii și alte animale

Jack Russell Terrieri sunt câini iubitori și afectuoși, care se pot descurca bine în casele cu copii mai mari, care înțeleg cum să interacționeze cu câinii. Nu sunt potriviți pentru casele cu copii mici.

Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supraveghezi întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil.

Unii terrieri sunt agresivi față de alți câini, în special câini de același sex. Ei sunt puternic conduși de  pradă și vor alerga (și vor ucide, dacă li se va da șansa) pisicile și alte animale mici.

 

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Jack Russel Terrier de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)