Dog Argentinian de vânzare

Adriana Tatu

Recomand cu încredere. Au dat dovada de profesionalism, dedicare și multa seriozitate. The Best! 🏆🥇

15/08/2019

Loredana Nicoleta

Mulțumim mult pentru un cățeluș sănătos și fericit! ❤️❤️❤️

06/05/2019

Dogaroiu Adriana

Multumim mult de tot pentru noul si minunatul membru al familiei, Yoyo, un caniche pitic apricot superb! Multumim pentru colaborare, pentru promtitudine si seriozitate! Yoyo este bucuria casei♥️!! Recomand cu mare incredere si drag!

02/12/2019

Marina Farcaș

Proaspat sosita! ❤️❤️ Numele ei este Kira si este minunata! Va multumesc din suflet pentru rabdarea si profesionalismul vostru, chiar daca am vorbit de la mii de kilometrii, totul a mers perfect! Micuta este plina de energie si ne-am atasat de ea de la prima vedere! Am… Read more „Marina Farcaș”

11/08/2019

Ana Maria Marciu

asteptarea a dat roade… va multumesc si recomand cu incredere❤😘😘

07/07/2019

Flori Antonescu

Aceasta firma este cu adevatat profesionista! Nu veti avea surprize neplacute, pt ca angajatii mereu vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie in functie de dorinta clientului si vor oferi detalii reale ale procesului. Imi place ca oamenii sunt documentati despre fiecare rasa si… Read more „Flori Antonescu”

17/10/2019

Cristiana Florea

Recomand cu incredere BucuriaCasei . La noi a sosit o minune nu un catel . Va multumim din suflet pentru rabdarea si seriozitatea dvs . Puiutul nostru Ozzy din prima secunda sa acomodat cu noi ! 🤗🤗

04/11/2019

Daschevici Adriana

Mulțumesc Marius (Bucuria Casei) pentru suport, promptitudine si seriozitate.

27/11/2019

Miha Ela

Mii de multumiri pentru tot ajutorul acordat!!!! Profesionalism si dedicare!!! Pentru cei ce isi doresc un animalut de companie nu ezitati sa apelati la echipa Bucuria Casei!!!

24/07/2019

Gavril Rusu

Isi onoreaza promisiunile si intradevar aduc bucurie in casa! 

04/07/2019

Ana-Maria Tresca

Foarte seriosi si profesionisti!

18/08/2019

Cezar Birlogeanu

Recomand. Au fost prompti si corecti. Au respectat tot ce am stabilit initial.

12/12/2019

Andreea Rayan

Mulțumim pentru tot! Ne-ați făcut foarte fericiți 🤗❤️

07/11/2019

Maria Drăguș

Recomand! Cățeluși sunt jucăuși și sănătoși!!

24/04/2019

Cristina Kimm

Cel mai minunat cadou pentru intreaga familie! Multumim ca ne-ati adus bucuria in casa!! Multumim, mai ales pentru seriozitate si profesionalism! ❤️

16/03/2019

Dny Danutz

recomand cu încredere foarte mulțumit

02/03/2019

Andreea Claudia Godja

I strongly recommend it. They brought joy in my life. 💚

27/11/2019

Andreea Mihailescu

Iubit din prima secunda! Va multumesc si recomand cu incredere serviciile Bucuria Casei!

29/10/2019

Irina Petecel Roibu

Aduceti, intr-adevar, bucurie casei. Seriozitatea in orice colaborare, cu atat mai mult cu cat am conversat doar la telefon, fara a ne intalni, este calitatea pe care o apreciez cel mai mult. Cookie este bine, vesel, se joaca cu copiii, papa si, de cele mai… Read more „Irina Petecel Roibu”

caniche toy maro
28/06/2019

Diana Stanila

Ea este Minny bucuria casei noastre si a sufletului nostru!♥️

13/08/2019

Termen estimativ de livrare:
> 4 luni

reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa Dog Argentinian, de la transmiterea comenzii


La BucuriaCasei este ok să te răzgândești 🙂

poți renunța la comandă în primele 14 zile dacă nu ai primit cățelul, iar avansul îți va fi restituit

Ultimul preț pentru pui rasa Dog Argentinian


2050 lei

TRANSMITE COMANDA keyboard_arrow_right

* prețul poate suferi modificări în funcție de sex, culoare sau disponibilitate. Prețul final va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Beneficiile unui Dog Argentinian în viața copilului

Copii care cresc alături de un Dog Argentinian se dezvoltă psiho-emoțional și reușesc să deprindă foarte repede calități și avantaje precum:

 • prietenia, compasiunea, respectul, responsabilitatea;
 • au un nivel mai crescut al încrederii în sine;
 • au o dezvoltare cognitivă mai bună;
 • sunt mai puțini predispuși la alergii sau astm;
 • întărirea și maturizarea mai rapidă a sistemului imunitar;
 • abilitatea de gestionare a emoțiilor;
 • abilitatea de a relaționa eficient cu ceilalți;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte rinită alergică;
 • cu 30% mai puține șanse să dezvolte boli respiratorii infecțioase;
 • cu 50% mai puține riscuri să dezvolte infecții la nivelul urechilor;
 • cu 66% mai puține șanse să dezvolte ulterior alergii la părul de animale;
 • efecte terapeutice în cazul tulburărilor la nivel fizic și psihic precum autism, depresie, dizabilități motorii, senzoriale sau intelectuale.

Beneficiile unui Dog Argentinian în viața familiei

Prezența unui Dog Argentinian este benefică pentru oricine iar de-a lungul anilor cercetătorii le-au studiat în amănunt efectele, printre care se enumeră:

 • nivelul de stres se diminuează și starea de bine se instalează după minim 15 minute în care privim sau interacționăm cu câinele;
 • proprietarii câinilor au condiție fizică mai bună, fiind persoane mai active,
  sunt mai prietenoși, relaționează mai bine cu ceilalți, sunt mai empatici și mai siguri de sine;
 • contribuie la îmbunătățirea calitătii somnului, prevenirea problemelor cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, menținerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor în limitele normale;
 • în timpul interacțiunii cu câinele nivelul oxitocinei crește, hormon asociat atașamentului cu rol în consolidarea sentimentului de iubire și de întărire a relației de atașament;
 • per total oamenii care trăiesc în preajma câinilor sunt mai fericiți iar calitatea vieții crește din foarte multe puncte de vedere

Anunțuri Dog Argentinian de vânzare

Dog Argentinian: rasa

Rasa Dog Argentinian este un câine mare, puternic, care a fost crescut pentru forță și vânătoare, în special pentru a doborî mistreți. În ciuda capacității sale de agresiune în ceea ce privește vânătoarea, acesta are, în general, o dispoziție fericită și este ferm loial familiei sale. Această forță a rasei necesită un antrenor ferm și activ și are nevoie de limite stricte. Un gard înalt și puternic pentru curte este o necesitate. Socializarea cu alți oameni și cu animalele de companie este, de asemenea, cheia pentru menținerea precauției naturale a acestei rase în privința străinilor și a altor animale. Dogul argentinian trebuie să rămână activ, sau pot deveni plictisiți și predispuși la un comportament distructiv. Nu trebuie lăsați singuri pe perioade lungi de timp. Cu pregătirea potrivită și o casă bună, iubitoare, acest câine poate să-și facă un companion de familie curajos și dedicat, precum și un excelent supraveghetor.

Dog Argentinian: scurt istoric

Dog Argentinian este un descendent al câinelui de luptă din Cordoba, care a dispărut acum, un câine mare și înverșunat pentru care, după cum sugerează și numele, se luptă. Un bărbat pe nume Antonio Nores Martinez din Argentina dorea un câine de vânătoare fără teamă care să poată prelua terenul patriei sale, precum și un partener loial. În anii 1920, Martinez a început să folosească creșterea selectivă și urmărea să reducă si sa înlocuiască dorința câinelui de a se lupta cu nevoia de a vâna. Câteva rase au fost amestecate pentru a obține trăsăturile dorite care se văd în rasa Dog Argentinian. Martinez a creat un câine de companie de încredere, cu o forță puternică și o construcție musculară, ideal pentru a vâna pe terenul accidentat al Argentinei sau pentru a fi un gardian de familie loial. Din păcate, rasa este încă folosită uneori în inelele de luptă pentru câini datorită naturii sale neînfricate.

Canise și crescători de Dog Argentinian

Dog Argentinian: dimensiune

Dogul Argentinian este un câine de talie mare care crește la o înălțime standard, între 61 la 69 cm. Masculii tind să fie ușor mai înalți decât femelele cu aproximativ un centimetru în medie. De obicei, cântărește între 36 și 45 kg. Dogul Argentinian are capul mare, larg, care îl face să semene cu buldogul american sau Pit Bull Terrier american. Deși aceste mărimi sunt considerate “rase standard”, unii câini pot fi destul de mari sau mai mici.

Dog Argentinian: personalitate

Dogul Argentinian este o rasă loială, cu o tendință de a fi extrem de teritorial, ceea ce înseamnă că este un câine de pază excelent. Ei sunt apărători puternici ai familiilor lor umane, chiar și copiilor. Această rasă este un mare vânător, capabilă să doboare mistreții sălbatici cu ferocitatea și puterea lor.

Sunt câini independenți care au nevoie de un proprietar cu experiență pentru a-și trata nevoile de formare, mai ales când vine vorba de socializare, deoarece Dogul Argentinian este cunoscut pentru faptul că este puțin primitor atunci cand vine vorba de străini și alți câini. Are o voință puternică și nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de stimulare mentală, astfel încât viața într-un apartament nu este situația ideală pentru ei. Cel mai bine este să începi antrenamentul timpuriu.

Dog Argentinian: sănătate

Dogul Argentinian este, în general, sănătos, dar, ca toate rasele, este predispu la anumite afecțiuni de sănătate. Nu toți câinii vor avea oricare dintre aceste boli, dar este important să le cunoști, dacă iei în considerare această rasă. Dacă cumperi un cățeluș, găsește un crescător bun care îți va arăta documentele pentru sănătate ale părinților cațelului. Certificatele de sănătate demonstrează că un câine a fost testat și recuperat după o anumită afecțiune.

Dogul Argentinian este predispus la câteva probleme de sănătate. Una dintre problemele majore este surzenia, aproximativ 10% dintre câini fiind surzi în una sau ambele urechi. Aceasta se numește surzenie legată de pigment și se găsește și în câini predominant albi, printre care se numără Dalmațienii, Boxerii albi și Terrierii albi. Rasa poate dezvolta alte afecțiuni, inclusiv hipotiroidismul, glaucomul și paralizia laringiană. Poate suferi, de asemenea, de displazia de șold, care este frecventă la rasele mari de câini.

Magazin online cu produse pentru Dog Argentinian

Dog Argentinian: îngrijire

Este important să oferi companionului tau o mulțime de exerciții fizice și stimulare mentală, deoarece aceștia pot deveni plictisiți, anxioși și distrugători dacă nu sunt satisfăcute nevoile lor. Ca și în cazul câinilor din orice rasă, trebuie să ți pasul cu controalele veterinare regulate, să păstrezi dinții curați și să-i îngrijești după cum este necesar. Trebuie verificate săptămânal urechile și unghiile tăiate lunar. Adresează-te medicului veterinar cu privire la nevoile câinelui tau și asigură-te că ții pasul cu îngrijirea la domiciliu.

Dog Argentinian: hrănire

Dogul Argentinian va avea nevoie de o dietă formulată pentru câini de rasă mare, cu multă apă curată și proaspătă. Nevoile de hrană se vor schimba în funcție de vârstă. Cea mai bună modalitate de a crea un plan de hrănire adecvat pentru câinele tău este să discuți cu medicul veterinar sau cu un nutriționist profesionist despre nevoile lor. Ei vor putea să îți ofere îndrumări specifice. Notă: Cât mănâncă câinele adult depinde de mărime, vârstă, construcție, metabolism și nivel de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai multã hranã comparativ cu unul mai puţin activ. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât mâncarea este mai bună, cu atât îi va asigura nutrienţii şi saţietatea necesarã, fãrã ca dvs, sã fiţi nevoit sã îi verificaţi constant castronul. Păstrează-l în formă bună, cântărindu-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsându-i mâncare tot timpul.

Dog Argentinian: culoarea blănii și îngrijirea

Dogul Argentinian are o blană scurtă și albă, deși uneori există câte un punct negru pe cap. Deși blana este scurtă și destul de ușor de întreținut, dimensiunea câinelui face procesul de îngrijire un pic mai dificil. Acesta ar trebui să fie periat săptămânal și scăldat de câteva ori pe lună.

Ar trebui să verifici adesea urechile dogului argentinian pentru a te asigura că sunt curate. Uneori este necesar să îndepărtezi părul care crește în canalul urechii. Dacă observi o acumulare de ceară, roșeață sau un miros neplăcut, sau dacă câinele își scarpină urechile și-și scutură capul, du-l la veterinar pentru a te asigura că nu are o infecție a urechii. Periați dinții câinelui de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a elimina acumularea de tartru și bacteriile care se ascund în interiorul acestuia. Periajul zilnic este chiar mai bun dacă dorești să împiedici boala gingiilor și respirația urât mirositoare.

Dog Argentinian: relația cu copiii și alte animale

Dogul Argentinian este foarte loial familiilor lor, inclusiv copiilor, atât timp cât sunt introduși și obișnuiți cu prezența lor. Ca și în cazul fiecărei rase, totuși, trebuie să îi înveți pe copii cum să se apropie și să atingă câinii și să supravegheați întotdeauna orice interacțiune între ei, pentru a preveni orice mușcătură. Învață copilul să nu se apropie niciodată de câine în timp ce mănâncă sau doarme sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine, oricât de prietenos este, nu ar trebui să rămână nesupravegheat cu un copil. Dogul Argentinian poate provoca probleme atunci când vine vorba de animale mici, inclusiv pisici și câini. Ei pot fi învățați să interacționeze cu aceste animale dacă sunt instruiți și socializați în mod corespunzător, dar această rasă este cea mai potrivită pentru o casă care nu are alte animale sau are doar alți câini mari.

Rase de câini

feb. 07
Bichon Bolognez de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Westie de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Tosa Inu de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Teckel de vânzare

Termen estimativ de livrare:2 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Spitz Japonez de vânzare

Termen estimativ de livrare:3 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

feb. 06
Shar Pei de vânzare

Termen estimativ de livrare:4 luni reprezintă perioada medie de așteptare pentru rasa…

Deschide WhatsApp
1
Doriți ajutor?
Doriți mai multe informații despre Dog Argentinian de vânzare? Vă putem ajuta cu drag! :)